Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sbírka

čau anbízím sbírku a německý plakáty Michela Jacksona pokud byste měli zájem mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz
    • majka111

Re: Sbírka

já se možná juknu *3* *1*
  • majka111

ahooj lidi

ahoooooooj lidi,já nebyla na počítači asi od pátka nebo od soboty a můžu vám říct,že se mi po vás a po téhle diskuzi docela stýskalo a jak se máte??
    • dancitko

Re: ahooj lidi

ahojky
  • polinka

Don´t Walk Away

dneska jsem se zamilovala do písničky Don´t Walk Away *14* *14* *14* *14* *14*
    • zanesskaaaa

Re: Don´t Walk Away

Yeaaah ♥ .. nedivím se Ti :D
    • dancitko

Re: Don´t Walk Away

jj tu mam taky rada a jeste You Are My Life
  • baluska1

Ahoj

ahoj..holky dneska sem se byla přihlásit na klavír..už se těším..mě předtím učil učitel co u něj hraju na trubku a flétnu..ale teď už ně nebude jenm učit akordy ale i dvoj ruč..bude mě učit ředitel..a těším se až jednou zahraju něco od Majkího..
    Jo jinak k tomu včerejšu s těma plínkama..už si ho dovedu tím roztomilím hláskem představit jak říká...
    No Paris půjdeme vyměnit plínku jo..
    No jo sluníčko už budeš v suchu..
    Tak a teď se napapáme abysme měli pěkně plný bříško a pak půjdeme si hajnout a až se vyspinkáš tak půjdeme ven ty moje malá princezničko...
    Už si ho dovedu živě představit jak to říká..,
    • polinka

Re: Ahoj

nepsala jsi předtim náhodou že zahrát you are not alone na klavír pro tebe neni těžký?
    • dancitko

Re: Ahoj

jj ja taky
  • lina25

HEJMA!

Tak lidi přidejte se mezi antihejmovce! A podpořte Michaela! http://www.facebook.com/profile.php ?id=1308208673&ref=name#/group.php? gid=169626216234&ref=mf

Mimochod em, doslechla jsem se že by měl být opět vytištěn a v prodeji Moonwalk. Tak jen pro ty co ho nesehnali
    • polinka

Re: HEJMA!

v tý skupině už jsem a Moonwalk taky mám *15* *4*
  • polinka

wooooooooow

Ahojte. no to je teda fotka! *15* *14* too SAXY!!! i když je to fotomontáž, škoda http://michaelisking.blog.cz/0911/no-teda
    • dancitko

Re: wooooooooow

jj ja bych chtela byt na jejim miste
  • štastnááá

Ahojtééé šicíííííííí!!!!Jak se máte??já docela dobře! su štastnááá,já sem vyhrála tričkooo THIS IS IT!! *14* *14* *14* *15* a to dokonce z pětii!!dlouho mi to nepřichááázelo a tak sem si myslela že nic nevyhraju *7* *15* ale ted přindu z ustavu(školy) domůů a všichni na mě doma:přišel ti nějakej balík!!a já:jakej?? *7* sem vůůbec nevěděla co to je!!tak rychle přilítnu do kuchyně rozbalím to a tam tričko THIS IS IT!!já myslela že se radostí po....!! *15* *15* juchůůů *15*
    • dancitko

Re: štastnááá

se mas
  • jessini003

Páni!!

Teda, už dlouho jsem tu nebyla a ted' přijdu a tohle!! Vy jste dostali Mikeho na první místo TOP osobností! Wow, klobouk dolů! Posledně byl někde na posledním...Ale co bylo, to bylo. Jste úžasní!! *4*
  • kathiisek

PřiEJTESe

Tak myslim si že už nak tak víte co dělat jen protože se změnil nazev te skuppiny na facebooku..:) ano takže...Ondřeji Hejmo, OMLUVTE SE KRÁLI POPU!!
    A pište.. je tam celekm fajn dizkuze mužete tam pžijít s každou novinkou
    • dancitko

Re: PřiEJTESe

jj
  • zanesskaaaa

..

Dobroou noc vám přeju :)
    A krásné sny o čemkoli chcete :D :) ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit