-
Sbírka
čau anbízím sbírku a německý plakáty Michela Jacksona pokud byste měli zájem mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz -
-
Re: Sbírka
já se možná juknu *3* *1*
-
-
ahooj lidi
ahoooooooj lidi,já nebyla na počítači asi od pátka nebo od soboty a můžu vám říct,že se mi po vás a po téhle diskuzi docela stýskalo a jak se máte?? -
-
Re: ahooj lidi
ahojky
-
-
Don´t Walk Away
dneska jsem se zamilovala do písničky Don´t Walk Away *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Don´t Walk Away
Yeaaah ♥ .. nedivím se Ti :D -
Re: Don´t Walk Away
jj tu mam taky rada a jeste You Are My Life
-
-
Ahoj
ahoj..holky dneska sem se byla přihlásit na klavír..už se těším..mě předtím učil učitel co u něj hraju na trubku a flétnu..ale teď už ně nebude jenm učit akordy ale i dvoj ruč..bude mě učit ředitel..a těším se až jednou zahraju něco od Majkího..
Jo jinak k tomu včerejšu s těma plínkama..už si ho dovedu tím roztomilím hláskem představit jak říká...
No Paris půjdeme vyměnit plínku jo..
No jo sluníčko už budeš v suchu..
Tak a teď se napapáme abysme měli pěkně plný bříško a pak půjdeme si hajnout a až se vyspinkáš tak půjdeme ven ty moje malá princezničko...
Už si ho dovedu živě představit jak to říká.., -
-
Re: Ahoj
nepsala jsi předtim náhodou že zahrát you are not alone na klavír pro tebe neni těžký? -
Re: Ahoj
jj ja taky
-
-
HEJMA!
Tak lidi přidejte se mezi antihejmovce! A podpořte Michaela! http://www.facebook.com/profile.php ?id=1308208673&ref=name#/group.php? gid=169626216234&ref=mf
Mimochod em, doslechla jsem se že by měl být opět vytištěn a v prodeji Moonwalk. Tak jen pro ty co ho nesehnali -
-
Re: HEJMA!
v tý skupině už jsem a Moonwalk taky mám *15* *4*
-
-
wooooooooow
Ahojte. no to je teda fotka! *15* *14* too SAXY!!! i když je to fotomontáž, škoda http://michaelisking.blog.cz/0911/no-teda -
-
Re: wooooooooow
jj ja bych chtela byt na jejim miste
-
-
štastnááá
Ahojtééé šicíííííííí!!!!Jak se máte??já docela dobře! su štastnááá,já sem vyhrála tričkooo THIS IS IT!! *14* *14* *14* *15* a to dokonce z pětii!!dlouho mi to nepřichááázelo a tak sem si myslela že nic nevyhraju *7* *15* ale ted přindu z ustavu(školy) domůů a všichni na mě doma:přišel ti nějakej balík!!a já:jakej?? *7* sem vůůbec nevěděla co to je!!tak rychle přilítnu do kuchyně rozbalím to a tam tričko THIS IS IT!!já myslela že se radostí po....!! *15* *15* juchůůů *15* -
-
Re: štastnááá
se mas
-
-
Páni!!
Teda, už dlouho jsem tu nebyla a ted' přijdu a tohle!! Vy jste dostali Mikeho na první místo TOP osobností! Wow, klobouk dolů! Posledně byl někde na posledním...Ale co bylo, to bylo. Jste úžasní!! *4* -
PřiEJTESe
Tak myslim si že už nak tak víte co dělat jen protože se změnil nazev te skuppiny na facebooku..:) ano takže...Ondřeji Hejmo, OMLUVTE SE KRÁLI POPU!!
A pište.. je tam celekm fajn dizkuze mužete tam pžijít s každou novinkou -
-
Re: PřiEJTESe
jj
-
-
..
Dobroou noc vám přeju :)
A krásné sny o čemkoli chcete :D :) ♥