Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael

Toto je dobré video.
    Michael nechce pustiť faninku na pódiu.
    *1* *14* *14*

http://www.youtube.com/watch?v=ZOCa3tXYDc8&feature=related
    • zanesskaaaa

Re: Michael

Ani nejde poznat, kdo koho nechtěl pustit :D ..
      • lask1

Re: Re: Michael

Veď práve.
        Ten Bodygárd im to vždy pokazí.
        Som zvedavá ako by sa to vyvíjalo do konca pesničky.
        *14*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Michael

No já bych věděla, kdybych to byla já :D ..
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

Aj ja, tá jedna ho na tomto videu bozkávalana ústa.
            Asi mala viac odvahy a šťastia, že to stihla.
            *14*

http://www.youtube.com/watch?v= FcKgnksz3RM&feature=related

http ://www.youtube.com/watch?v=F--aaVtm e7c&feature=related
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

*14* jáá ci taky :D
    • dancitko

Re: Michael

TA MA STESTI
      • lask1

Re: Re: Michael

Ten bodygárd im ich bere skôr ako treba.
        Ani si to chudák Michael neužije.
        *1*
        • dancitko

Re: Re: Re: Michael

JJ MAS PRAVDU
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

Neviem či nechcel pustiť on ju či ona jeho.
  • polinka

auto...

nedovedu si Michaela představit jak řídí auto... *15* *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: auto...

:D:D .. já si ho do nedávna nedokázala představit, jak sedí u počítače :D
      • luciq-dc

Re: Re: auto...

já viděla fotku jak sedí u noťasu *15* a asi psal všema deseti ... machr *15* a však já taky *15*
      • skih

Re: Re: auto...

to já taky *15*
    • dancitko

Re: auto...

HEJ NO TAKY NE
  • tea301

ach jo pá

ach jo budu muset jít tatka mě zase vyhazuje už si oblíbil tenhle čas tak se tu mějte ahoj!
    • dancitko

Re: ach jo pá

jj pa
  • ahojteee

Ahojteee všicííí,tak jakpak jde živooot?? *15* *15*
  • anetry

THRILLER DANCE

jde někdo v létě na Thriller Dance?
    jestli jde někdo z olomouce, ať mi napíše do vzkazů, díky
    (potřebujeme trenéra a shromáždit se, kolik nás bude)
    • tea301

Re: THRILLER DANCE

já bych chtěla jet a jsem od olomouce ale nevím jestli mi to mamka dovolí je to ještě daleko!! ale kdybych tak bych možná chodila!!
  • tea301

superstar

jéé chudáci!! ale dali k tomu Who is it!!

http://archiv.nova.cz/multi media/najvacsi-trapas-mojho-zivota. html
    • tea301

Re: superstar

hej jandová kouří?? jak tam mluví otom že zakopla o ty bubny tak drží v ruce krabičkou sou to cigarety ne?
      • zanesskaaaa

Re: Re: superstar

Marbolla :D
  • tea301

pro lask

lask?? musim se zeptat!! mám ráda hořkou siestu a na opbale bylo napsaný
    SIESTA
    hořká/horká

no tak když je hořká uvás horká tak by mě zajímalo jaki je potom u vás když je něco horký? jako teplý?? *7* *15*
    • lask1

Re: pro lask

Teplý je teplý a horký je horúci.
      A chudý je hubený.
      Chudobný je chudý.
  • hmm...

Hele lidi, nepřijde vám to divný, že většina nových "rádoby fanoušků" ted' všude tvrdí, že Michael je nej a tak, když ještě před rokem o něm tvrdili že je to "zplastikovanej pedofil?" Je to dost hnusná povrchnost. Vůči opravdovým fanouškům i vůči samotnému Michaelovi. Když potřeboval nějvětší podporu, nikdo tu nebyl. ted', když to vzalo takovýhle konec, ho všichni milujou. Ted' už je mu to málo platné.
    Čím to asi bude? Že by proto, že je to ted' "prostě IN?" *10* *16* *8*
    • Re: hmm...

Drahý Micky. Sice s tebou v mnohém souhlasím, ale je to prostě tak.Bylo to tak i v době Elvise Presleyho. Jestli ti jde o povrchnost, máš pravdu, ale nemusíš se bát. Ono je to brzo přestane bavit a zase začnou poslouchat někoho jiného, kdo je IN. Pak zůstanou jenom ti, co to myslí vážně. A vůbec, co asi měli dělat, když jim byl Mike všude prezentován jako pedofil? Měli začít poslouchat toho údajného pedofila? *7* *4* *3*
      Přeju hezký den.

Je to fakt co píseš, ale já ho začla poslouchat ne proto ze je to in, ale protoze se mi libi ty pisnicky. Driv jsem si taky myslela to co so psal ze je to pedofil atd..., ale ted se mu mockrat omlouvam. Proc sem si myslela ze je pedofil, protože to pořád všem nutil bulvár a nic hezkýho o něm nenapsali, v rádiech ho nehráli. Já ho znala jen ze skandálních událostí.To neni snad naše chyba,že jsme nevěděli jak moc hodnej člověk to je. Když jsem šla na film This is it, uplně jsem změnila názor.Člověk může vidět jak se choval v momentech kdy se myslelo že to nebude v kinech.Byl to moc hodný a pokorný člověk a ještě k tomu božsky zpíval.
    • bajush

Re: hmm...

já ho měla ráda i před tím. CD Thriller jsem znala témeř zpaměti už před rokem a půl, kdy se mi dostalo do rukou. je fakt, že jako malá jsem ho nemusela, ale to mi bylo tak 8. víš, ale obvyle to tak je, že když něco nebo někoho ztratíme, uvědomíme si to pozdě. u Majkího to asi platí dvojnásob. ale jak říkám, měla jsem ho ráda i když žil a poté, co jsem viděla This Is It jsem na něm a jeho písních závislá
    • tea301

Re: hmm...

hele nechápu oco ti jde!! jako by jsi chtěl říct že všichni ti co ho začali mít rádi po smrti jsou nikdo!! prostě myslíš že jsi nejlepší fanoušek nebo co?? řekla bych že každý má na to právo!! a ty pokud máš michaela rád tak mu přeješ aby měl čím dál víc fanloušků a aby se na něho nezapomělo a netvrdit takový keci!!

nee!!!se mooc mylis,já ho milovala miluju a milovat budu!!kdes to vyhrabal/a??už tady bylo takovejch víc lidí ale prostě když je někdo takovej kdo to tu musí furt opakovat tak prostě musí no?! *9* *15* *15*
  • janikoz

Michael je první

Michael je první, super! Jste borky, dokázy jste to *3* *14* *14* *3* Je něco novýho o Majkym? Komu fandíte v Superstar? Já Leoně, která už bohužel vypadla *8* *10* *5* ale ještě je tam Šmajda a Chodůr, tak je to dobrý. *3*
    • anet.k

Re: Michael je první

jj Já fandím Šmajdovi, pač se mi to v neděli fakt líbilo =) z tšch pěti napodoboval Michaela nejvíc *14* *15* *15* *15* ale i Benovi *14*
      • monis159

Re: Re: Michael je první

ja fandim benovi a dominice..
  • prvni

hura!michael je na 1.miste a druha az ta krava cyrus nebo jak se vlastne pise *15*
    • anet.k

Re: prvni

mno to je fakt sKVělý. *14* kéž by to vydrželo hodně dlouho *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit