-
pro bajush
to víš, čokoláda je u nás dobrá, ale docela by mě zajímala chuť pravý belgický, to musí být něco.
a co je u nás úplně lepší, než v Americe je pivo. to by třebo Michaelovi chutnalo, pokud ho pil.
_____________________________ ____________
to by mě taky zajímalo jestli pil český pivo!! dověděla sem se že mu hrozně chutnali řízky ale pivo nevim jestli měl!! *7* *15* -
-
Re: pro bajush
Belgické pralinky sú velmi dobré, sú všeliaké druhy, so všeliakými náplňami a farbami. -
čistě teoreticky.. když měl řízky, mohl si k nim dát pivo *15* -
-
Re: Re: pro bajush
hej ale představit si michaela jak nekde sedí u stolu drží vydličku a nůž jí řízek s bramborovým salátem a sem tam se napije piva... *15* ..byl by sladkej!! *14* a pravej ČECH!! *14* *15* je to pěkná představa vidět ho jak se cpe tím řizkem a nalivá pivem!! a pivo je dobrý na trávení takže!! *14* -
-
Re: Re: Re: pro bajush
On sa stal vegetariánom, neviem kedy. -
-
Re: Re: Re: Re: pro bajush
Ale většinou vegetariáni jedí kuřecí maso ne ? .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro bajush
Já jsu vegetarián a maso vůbec nejím. nechutná mi a navíc mi vadí ta představa, že to zvířátko někde běhá na dvorku a já ho pak sním. To ne!
-
-
Re: Re: Re: Re: pro bajush
vážně to jsem ani nevěděla!! no tak to by si pak už asi řízek nedal!§ já bych se masa nevzdala ikdyž mi vadí že jsou to zvířata!!
-
-
mno ale Majkí se zase nepřecpával *15* ale chápu, je to jen představa *15* *15*
-
-
mno *15* *15* *15*
-
-
já si myslím že on to pivo moc nemusel. maximálně 5x za život *15* *15* *15* *15* -
Tak když nikdy pořádně neměl alkoholický nápuj, tak asi ne :D:D -
-
mohl si dat nealko! -
-
To není to pravý český potom ..
-
-
-
-
ženská
nevíte kdo je ta žesnká? http://tapety.osobnosti.cz/michael- jackson/23851 -
-
Re: ženská
Janet :D .. -
to je Janet Jackson -
Janet *15* -
-
Re: Re: ženská
ale kuš tak sem se sekla ale nevim proč připomíná mi la toyu!! asi to bude tím že jsou sestry!! *15* -
-
Re: Re: Re: ženská
Oni si jsou strašně podobní .. nikdy v životě jsem neviděla takovou podobu, jako je u nich .. snad krom dvojčat .. myslím Michael Janet a La Toya .. u ostatních z Jacskonů to tolik nevidím, ale u nich jo :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: ženská
Michael a Janet jsou si víc podobní než Michael a La toya *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ženská
Je .. -
není to jedno ... *15* -
No v Home je Michaelovi docela dost podobná .. jako by to nebylo jedno ..
-
-
Re: Re: Re: Re: ženská
díky všem co napsali že to je Janet *15* vůbec bych jí tam nepoznala!!! a s LaToyou jsou si fakt podobný. Jsem viděla jednu fotku a myslela si že to je Janet ale byla to LaToya *15*
-
-
-
-
není to La Toya? nevím připadá mi jako ona ale nejspíš to ona není!
-
-
* =)*
právě jsem to dočetla. Stojí to fakt za to. -
jéé
hej já chcu uplně všechny!§
http://www.posters.cz/ michael-jackson-plakaty/ -
Bochužel
Hele bohužek budu muset..ale s tou bábou..prosomtě ta je známa snad všude..to hraje každý malý děcko..ale s těma plínkama to je fat luxusní mno..to bych ho u toho chtěla vidět.. *15* *15* *15* -
-
Re: Bochužel
*15* *15* *15* a kdo jiný by jeho dětem vyměnoval plínky. dyť Michael se o ty děti staral víc než Debbie. *4* jinak pa =)
-
-
Hele tohle je taky fakt dobrý
Líbí se vám hip hop?
Mám rád spoustu hip hopu, spoustu. Mám rád hudbu, ale nelíbí se mi ten tanec, vypadají u toho, jako kdyby cvičili aerobik.
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Hele tohle je taky fakt dobrý
Asi si ještě neuvědomoval, že pár kroků v hip-hopu vymyslel on a podle něho se používají :D:D -
Re: Hele tohle je taky fakt dobrý
jo to sem četla!! i spoustu dalšíh těch otázek!! ale závidím té české fanynce!! o které se tam píše! -
-
Re: Re: Hele tohle je taky fakt dobrý
já jí to taky závidím *4*
-
-
-
PROSÍM
CHceme OMLUVU od Ondřeje Hejmy.KRALI POPU............................... JSEM DOTE SKUPINY JSE PŘIDEJTE NA FEJSBUKU.... A NAPIŠTĚ SVUJ NAZOR A ROZPOSÍLEJTE TO DAL DEKUJI MOC -
-
Re: PROSÍM
Hejma je debil!
-
-
Má pravdu
Holky tohle si přečtěte.Píšou se vám snadno nové skladby?
To je ta nejlehčí věc na světě, protože nemusím dělat absolutně nic. Zní to hrozně, ale je to tak. Nebesa mi je snesou až do klína v celé své kráse. Ty pravé klenoty se rodí právě takhle. Můžu si klidně sednout ke klavíru a říct si: „Tak dneska napíšu nejlepší song na světě," a nic. Pak se jdu projít, nebo se sprchuju a najednou bum, je to tady. Přímo v mé hlavě. Spoustu písní jsem napsal právě takhle. Hrál jsem pinball a najednou jsem utíkal nahoru do pokoje pro diktafon a začal si nahrávat nápady. Novou věc vždycky slyším jako celek, vím přesně, jak budou znít smyčce, jak basa, jak třeba cemballo, prostě komplet celou skladbu
To si přečtěte,ale pošlu vám odkaz kde je celý rozhovor..mno je docela delší,ale já jsem v půlce a stojí to za přečtení
Tady je ten link:http://images.google.cz/imgres ?imgurl=http://instinkt.tyden.cz/ob razek/4a4b802dc315c/26-3-20-fany-ot v-4a55af617785b_400x599.jpg&imgrefu rl=http://instinkt.tyden.cz/rubriky /rozhovor/tak-pravilmichael-jackson _24383.html&usg=__t8P6QyMbVXJDbbyrR Kl85vIujxg=&h=599&w=400&sz=42&hl=cs &start=13&tbnid=xnlMN5V4D60RmM:&tbn h=135&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3Dun iformy%2BMIchaela%2BJacksona%26gbv% 3D2%26hl%3Dcs%26sa%3DG
Mno toršku delší ale stojí to za to já sem se tam dověděla hodně věcí.. -
-
Re: Má pravdu
"Udělám jim snídani, vyměním plínky, a když chtějí něco číst, tak si spolu čteme nebo hrajem na schovávanou, na slepou bábu a báječně si to užijeme." musí bejt bezva hrát na slepou bábu s Michaelem Jacksonem. *15* *15* *15* počkat v americe znaj slepou bábu jo? *15* -
-
Re: Re: Má pravdu
mno asi jo =) *15*
-
-
teď jsem tady: píšou se vám snadno nové skladby? doufám že to stihnu dočíst celý =) fakt to stojá za to. -
y tohle si přečtěte..100% pravda:
A co vaše plastické operace?
Ale plastické operace má celý Hollywood! Nechápu, proč všichni ukazují jenom na mě. Tisk už to přehání. Vždyť jde jenom o můj nos, a oni píšou, že jsem si nechal operovat snad všechno, jako by jim nos nestačil. I Elvis přece podstoupil plastickou operaci nosu, říkala mi to Lisa Marie (red. pozn.: dcera Elvise Preslyeho, se kterou byl Jackson od května 94 do ledna 96 ženatý). Ale o tom se nemluví. Všichni ukazují prstem jenom na mě, a to není fér. Nikdy jsem si nenechal operovat oči, lícní kosti ani rty. -
"...nemusím dělat absolutně nic." *15* *15* *15* to je bezva *15* já se třeba taky sprchuju na najednou BUM!!!!!! a jsem ještě blbější než jsem byla *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Má pravdu
*15* *15* Mno nějak tak *15* *15*
-
-
-
čokoláda
právě ted jím PRAVOU AMERICKOU ČOKOLÁDU!! mamky spolupracovnice byla v americe a dovezla nám čokoládu!! musím říct že naše je lepší ale taky je dobrá!! má takový velký čtverečky a na nich je vytičtěný TRADER JOE'S je taková ..jemě kyselá to ani nejde popsat!§ ale stejně by mě zajímalo jesi ji někdy jedl michael!! jo že v česku je vyhlášená milka nebo oriona, kterou jedli snad všichni!! tak by mě zajímalo jestli tohle někdy jedl!! ale to je jedno prostě je úžasný jíst čokoládu ze světadílu na kterym žil!! *14* -
-
Re: čokoláda
*15* *15* to jo =) já jsem zas dneska mlsala lízátka *14* *15* *15* *15* *15* ale ne z ameriky ale mlsám jich 2 nebo 3 denně *15* -
-
Re: Re: čokoláda
JO LIZÁTKA!! MNAM§§ -
-
Re: Re: Re: čokoláda
ty si kupuju nejčastěji se žvejkačkou =) *15* *15*
-
-
-
Re: čokoláda
jj to verim -
-
Re: Re: čokoláda
ale čekala sem lepší chut! -
-
Re: Re: Re: čokoláda
jo takze nic moc jo -
-
Re: Re: Re: Re: čokoláda
No jako není špatná ale ZLATÁ ČESKÁ ČOKOLÁDA!! ale tak jim by třeba česká nechutnala!!jedl michael v česku nějaký tradiční český jídlo? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čokoláda
to víš, čokoláda je u nás dobrá, ale docela by mě zajímala chuť pravý belgický, to musí být něco.
a co je u nás úplně lepší, než v Americe je pivo. to by třebo Michaelovi chutnalo, pokud ho pil. *15* -
Když byla mamčina kámoška v Americe za vnoučaty, dovezla jim český bonbóny. A oni jí řekli, že jsou hnusný až moc sladký. To je keců, jak ti Amíci vypadaj! Jeden tlustší než druhej! Ale to je taky ten McDonald´s(kterej je pekelně dobrej *15* *15* *15* ) -
on nikdy nejedl řízek až u nás v čr? tak to bych se zcvokla já miluju řízky!! ale tak možná kdybych přijela do ameriky a dali mi tam něco jinýho tak by se taky nejspíš divili kdybych řekla že sem to vživotě nejedla!! to je bezvadný on jedl ŘÍZEK!! JÉÉ!! MICHAEL JEDL PRAVEJ ČESKEJ ŘÍZEK TO JE SUPER!! uplně to nechápu!! *15* *14* -
jj sem četla že když byl v ČR, tak mu smažili každý den kuřecí řízky. že prej nic takovýho ještě nejedl a moc mu to chutnalo *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
-
Hmm
Ahoj Holky..jukejte na tohle..to bych chtěla bože http://www.aukro.cz/item810521726_m ichael_jackson_ultimate_collection_ kolekce_32_dvd.html -
-
Re: Hmm
tý jo škoda že nejsem milionář nebo mafián nebo něco podobnýho *15* *15* *15* -
Jůůůů♥ *14* To chci!☺ -
-
Re: Re: Hmm
jj ja taky
-
-
mno myslíš že já ne? *4* -