-
??
holky. já to dělám poprvé a prosím kdyby mi někdo mohl poradit jak se stahujou písničky na CD *7* PROSÍM -
-
Re: ??
jestli mas nero tak musis pres neho tam mas vypalovani zvuku a kliknes na zvukovy disk CD a kdyz namas tak nevim
-
-
chudáci porotci!!
v sobotu jsem prošvihla stahovák ale tohle semka dat musim!! ti porotci se mohli uchlámat!! chudáci!!
*15* *15*
http://stahovak.nova.cz/clanek/showbiz/nejbvezsi-exoti-svetovych-superstar.html -
-
Re: chudáci porotci!!
Jak jí chrstl vodu do obličeje :D:D ..
Ale nevim, proč to sem dáváš, když to nemá spojitost s Michaelem .. :) -
-
Re: Re: chudáci porotci!!
mno protože tu je nuda ne -
-
Re: Re: Re: chudáci porotci!!
a všechny novinky o Majklovi jsme si tu řekli ne? *7* *15*
-
-
-
Re: chudáci porotci!!
jj
-
-
trapáci!
bože to jsou ubožíci!! už jste četli tohle?
http://www.super.cz/bulva r/hvezdne-kauzy/35804-erotika-v-sup erstar-idol-smajda-ukazal-svoje-pol onahe-telo.html -
-
Re: trapáci!
no to je toho no -
Re: trapáci!
Šmarjá oni toho zas nadělaj :D .. -
-
Re: Re: trapáci!
že taky nechápu bože!! oni dávaj do nivin buhví jaký uchilárny a ted se zhroutí svět kvůli tomu že byl někdo bez trička!! jsou to trapáci!! -
-
Re: Re: Re: trapáci!
NJN ONI z toho žijou mno *9* -
Re: Re: Re: trapáci!
jo jako by to nebilo normalni nebo co
-
-
-
-
??
Prosím vás viděla sem kousek klipu takový sestřihy a michael tam seděl na gauči a zpíval a byla tam baba blondýna a podle všeho děvka a měnili jo účes a tak nevíte prosím k jaké je to písničce? *7* -
-
Re: ??
anéé tak už vím..je to Who is it že mě to nenapadlo dřív! *15* *16*
-
-
mno nic
mno nic holky já musím. doufám že přijdu co nejdřív tak zatím pa =) -
*
Ahoj Jacksonky jak je??Majkí je zase prvníí joooooooo *14* *15* *14* -
-
Re: *
ahoj.=) *14* mno tak to je sKVělý *14* za chvíli bude mít ve fanklubu taky 3000 fanoušků *14* *14* *14*
-
-
CO?
MOMENT!§ zanesko?? ty si tady a já tě mám furt ofline?? DIVNÝ! *15* *7* -
-
Re: CO?
Tsss .. drzost :D -
-
Re: Re: CO?
drzost *7* *15*
-
-
Re: CO?
mno taky ju mám of-line aasi odešla ne? *15* *15* *15* ale ona se vrátí *4*
-
-
AHOOOJ
ahoooj!! lidičky jak se máte jsem ráda že jsem zase tady!! no teda to že včera vypadla leona sem vůbec nečekala!! týjo!! chudera zrovna před rokovým kolem! -
-
Re: AHOOOJ
jo ja jsem si to myslela pac vypadla i na internetu -
mno chuděra mno *9* je mi jí fakt líto ale nechtěla bych aby vypadl Šmajda *14* já jsem mu nefandila ale po tom nedělním výkonu..........♥♥♥ *15* *15* *15* *15* *15* *14* -
jo syflis. na těch lidech MJanet.Love to jsem já jo *3* mám dva profily =) -
-
Re: Re: AHOOOJ
cOŽE?? ted nějak nejsem v obraze! *15* -
-
Re: Re: Re: AHOOOJ
když půjdeš na lide.cz tak tam máš vzkaz od MJanet.Love mno a to jsem já. jakože ty jsi mi tam napsala odkud se známe nebo už nevím co *4* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: AHOOOJ
aha už vím! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ
*15* to je dobře =)
-
-
-
-
-
Překlep :D .. stane se .. :) -
-
Re: Re: AHOOOJ
ahooj nepřeklepla ses ted ty a omylem to napsala ke mě a né k anet s tím 1959?? *7* -
-
Re: Re: Re: AHOOOJ
Joo překlep no :D:D .. sem jsem chtěla napsat Ahoj :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: AHOOOJ
xD!! *15* tak AHOOJ!
-
-
-
-
-
DVD
Holky já jsem dneska viděla v obchodě DVD dokument Michaela Jacksona a na tom obalu jsem viděla napsaný 1959-2009 *7* že by se překlepli *7* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: DVD
1959?? *7* no tak to... no tak alespon že mu ten rok ubrali!! horší by bylo kdyby mu ho přidali!! Ale tak když už chcou udělat nějakej dokument o někom slavnym mohliby alespon vědět kdy se narodil!! *15* -
-
Re: Re: DVD
hmmm to jo ale kéž by tam bylo 1958-.............nevím jak dlouho ale teĎ ještě odcházet neměl. *9* *9* *9* *9* moc mi chybí *9*
-
-
-
čaves
ahoj *4* je tu někdo?