-
:)
už jsem na to přišla! zatím se obejdu bez plakátu, vytiskla jsem si na fotografický papír dvě úža fotky Michaela. *15* *4* Dá se to dobře uschovat...
mě při Superstar taky vyhrkly slzy, ale kvůli tomu, že měl Chodůr to tríčo King of pop, který už ták dlouho chci. *14* -
-
Re: :)
jj -
Re: :)
to tričko mám akorát dámský *15* jinak když zpíval lacho you are not alone tak tam byl záběr na dvě holky a ty taky měli to tričko z New yorkeru jedna mělo bílo černý a druhá černo bíly *15* -
-
Re: Re: :)
jj toho jsem si všimla =) -
-
Re: Re: Re: :)
jj byly husty
-
-
-
-
WOW
Ahojte, páni Majký je zas první, no super, snad se udrží!! Jak se vám líbila superstar? Já jsem začala u Heal the world brečet a ještě jak tam přišli ty děti, to bylo tak sladký! *14* *14* -
-
Re: WOW
a jak tam přinesl ten mareš toho chlapečka *9* chdák *9* -
Re: WOW
jo ty děti byli úžasný... *14* *15*
-
-
2000 watts
nemám rádá písničku 2000 watts... připomíná mi fyziku *15* *15* *15* 2000 Watts, 8 ohms, 200 volts... fujky *15* *15* *15* -
-
Re: 2000 watts
Mě selíbí, ale fyziku taky nemám ráda :D -
-
Re: Re: 2000 watts
myslíš že já jo? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: 2000 watts
jo fyziku nesnasim
-
-
-
Re: 2000 watts
já už naštěstí fyziku nemám! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: 2000 watts
jak to že jí nemáš?! ty svi... zlobivá holčičko! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: 2000 watts
Jsem na střední v prváku na pedagogické na mateřince a tam fyzika není, ale je tam psychologie! To bych brala i tu fyziku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 2000 watts
jé já bych hned brala psychologii místo fyziky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 2000 watts
jooo to mě taky čeká *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: 2000 watts
Nestěžujte si já mám oboje :D:D
-
-
-
-
-
-
ahoj
no nic tak se mějte musím jít táta mě vyhání tak ahoj! -
-
Re: ahoj
papaaa -
Re: ahoj
pá =)
-
-
čauky
Ahoj holky. jak se máte? Majkí už je konečně první že? *14* *14* a superstar se mi taky docela líbí ale všichni naši kluci ve třídě fandí Starý a Bagárový. To ja teda spíš těm chlapcům *14* *15* a dneska jsem snědla tři lízátka *15* *15* *15* -
superstar
jsem tak STRÁÁÁŠNĚ ráda že nikdo znich nezpíval Will you be there!! protože je to má nejoblíbenější a kdyby ju někdo zkazil tak bych ho asi musela zabít!! *15* *16* *15* -
-
Re: superstar
mno to ani nei možný aby to někdo dokázal zazpívat. Ale mě se nejvíc líbil ŠMAJDA i když jsem mu dřív nefandila. se mi líbilo jak napodoboval Michaela nejvíc *14* *15* -
Re: superstar
jj moje slova *15*
-
-
...
už musím,pááá všichni *3* -
-
Re: ...
čauky
-
-
chudák michael
dneska sem odpoledne neměla co dělat tak sem se mrkla na ten dokument co mi poslala thesimsa s tim bashirem nebo basshitem nevím!! ale to co tam michaelovi udělal!! jako on asi neviděl že tam michael pomalu brečel jak měl na konci narážky na jeho chování k dětem!!a jak mu tam michael musel popisovat jak ho otec mlátil a že sním házel o stěnu!! já ho asi zabiju!!! to neviděl jak to michaelovi vadilo otom mluvit? prostě takový lidi nepochopim! ale zase se mi v tom videu líbili jak šli tím obchodem a michael jenom..tohle chci toghle taky jéé to si vezmu taky.. a jak řekl tomu prodavačovi at si vezme radši blok a tužku!! prostě sem nechápala mysim tam byla nějaká velká modrá váza za misim kolem 270 tisíc dolarů a on řekl to si vemu taky!! hej taky chcu jit do obchodu a na každou věc kterou ukážu tu mít!! ale jako chudák michael bylo mi hrozně když jsem to viděla!! *9* *16* -
-
Re: chudák michael
jako mě by to bylo i trapný se ptát na otázky typu: jste panic? měl jste někdy v posteli děti: atd... fakt jako Bashir by si moch s Murrayem podat ruku... -
-
Re: Re: chudák michael
no to zas ne..jako murray michael zabil a bashit..no tak ten ho znemožnil a teoreticky jo protože myslim že když byl s michaelem bashit tak by radši pozval murraye!! oba jsou hajzli!! jeden stejnej jako druhej oba michaelovi ublížili!§ ale murray je...JÁ HO ZABIJU JESTLI HO NĚKDE UVIDIM!!
-
-
snim bych teda chtela chodit nakupovat -
-
jj taky!! nebo být jeho dcera a jít s ním nakupovat a jen si říct to to to a on by to všechno koupil!! ikdyž myslím že takhle by své děti nerozmazloval!! jako samozdřejmě že jim toho hodně koupil ale myslím že takhle že by si řekli to to to a on by jim to koupil to mysim ne! *15* ale nebylo by to špatný takhle nakupovat! *14*
-
-
jo to jo chudak sem upe rvala jak sem to vydela upe poprvy -
-
chjo *9*
-
-
*9* *9* *9* -
On sa volá Bashir, ale neaký vtipálek ho premenoval na Bashit. -
-
bude to BASHIT!! zmetek!! jako štvalo mě jak mu tam kladl tak osobní ottázky!! například to stím sexem to mi přišlo uplně absurdní!! jako to je snad soukromý to mu nic neřiká? *16*
-
-
-
čauky
Hi! tak jsem zas tááády *4* -
Michael
Na tomto videu objednal fanúšikom pizzu.
http://www.youtube.com/wa tch?v=8PbE-qkifKs&feature=related -
-
Re: Michael
http://www.youtube.com/watch?v=XrxT qU5yUOM&feature=related
Tady v těch brejličkách..OMG potkat ho dám mu pusu -
-
Re: Re: Michael
To som tiež videla, je tam zlatý, taký nežný.
Musel by pred nami utekať, lebo by sme sa na neho vrhli. -
jj
-
-
Pizza objednaná od samotného Michaela Jacksona ? .. mm to by se mi líbilo :D .. -
-
já se v mnoha jidle vrtám a jím jen jeden druh pizzi a nemám rada houby ale kdyby obědnal houbovou tak ju klidně snim! *14*
-
-
se majíí *15* -
-
to jo -
Neviem či to bola len jedna krabica, alebo viac. -
mmm,taky bych si ji dala *1*
-