Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bajush

:)

už jsem na to přišla! zatím se obejdu bez plakátu, vytiskla jsem si na fotografický papír dvě úža fotky Michaela. *15* *4* Dá se to dobře uschovat...
    mě při Superstar taky vyhrkly slzy, ale kvůli tomu, že měl Chodůr to tríčo King of pop, který už ták dlouho chci. *14*
    • dancitko

Re: :)

jj
    • polinka

Re: :)

to tričko mám akorát dámský *15* jinak když zpíval lacho you are not alone tak tam byl záběr na dvě holky a ty taky měli to tričko z New yorkeru jedna mělo bílo černý a druhá černo bíly *15*
      • anet.k

Re: Re: :)

jj toho jsem si všimla =)
        • dancitko

Re: Re: Re: :)

jj byly husty
  • luida

WOW

Ahojte, páni Majký je zas první, no super, snad se udrží!! Jak se vám líbila superstar? Já jsem začala u Heal the world brečet a ještě jak tam přišli ty děti, to bylo tak sladký! *14* *14*
    • anet.k

Re: WOW

a jak tam přinesl ten mareš toho chlapečka *9* chdák *9*
    • polinka

Re: WOW

jo ty děti byli úžasný... *14* *15*
  • polinka

2000 watts

nemám rádá písničku 2000 watts... připomíná mi fyziku *15* *15* *15* 2000 Watts, 8 ohms, 200 volts... fujky *15* *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: 2000 watts

Mě selíbí, ale fyziku taky nemám ráda :D
      • anet.k

Re: Re: 2000 watts

myslíš že já jo? *15* *15* *15*
        • dancitko

Re: Re: Re: 2000 watts

jo fyziku nesnasim
    • luida

Re: 2000 watts

já už naštěstí fyziku nemám! *1* *1* *1*
      • polinka

Re: Re: 2000 watts

jak to že jí nemáš?! ty svi... zlobivá holčičko! *15* *15* *15*
        • luida

Re: Re: Re: 2000 watts

Jsem na střední v prváku na pedagogické na mateřince a tam fyzika není, ale je tam psychologie! To bych brala i tu fyziku *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: 2000 watts

jé já bych hned brala psychologii místo fyziky *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: 2000 watts

jooo to mě taky čeká *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: 2000 watts

Nestěžujte si já mám oboje :D:D
  • tea301

ahoj

no nic tak se mějte musím jít táta mě vyhání tak ahoj!
    • dancitko

Re: ahoj

papaaa
    • anet.k

Re: ahoj

pá =)
  • anet.k

čauky

Ahoj holky. jak se máte? Majkí už je konečně první že? *14* *14* a superstar se mi taky docela líbí ale všichni naši kluci ve třídě fandí Starý a Bagárový. To ja teda spíš těm chlapcům *14* *15* a dneska jsem snědla tři lízátka *15* *15* *15*
  • tea301

superstar

jsem tak STRÁÁÁŠNĚ ráda že nikdo znich nezpíval Will you be there!! protože je to má nejoblíbenější a kdyby ju někdo zkazil tak bych ho asi musela zabít!! *15* *16* *15*
    • anet.k

Re: superstar

mno to ani nei možný aby to někdo dokázal zazpívat. Ale mě se nejvíc líbil ŠMAJDA i když jsem mu dřív nefandila. se mi líbilo jak napodoboval Michaela nejvíc *14* *15*
    • dancitko

Re: superstar

jj moje slova *15*
  • skih

...

už musím,pááá všichni *3*
    • tea301

Re: ...

čauky
  • tea301

chudák michael

dneska sem odpoledne neměla co dělat tak sem se mrkla na ten dokument co mi poslala thesimsa s tim bashirem nebo basshitem nevím!! ale to co tam michaelovi udělal!! jako on asi neviděl že tam michael pomalu brečel jak měl na konci narážky na jeho chování k dětem!!a jak mu tam michael musel popisovat jak ho otec mlátil a že sním házel o stěnu!! já ho asi zabiju!!! to neviděl jak to michaelovi vadilo otom mluvit? prostě takový lidi nepochopim! ale zase se mi v tom videu líbili jak šli tím obchodem a michael jenom..tohle chci toghle taky jéé to si vezmu taky.. a jak řekl tomu prodavačovi at si vezme radši blok a tužku!! prostě sem nechápala mysim tam byla nějaká velká modrá váza za misim kolem 270 tisíc dolarů a on řekl to si vemu taky!! hej taky chcu jit do obchodu a na každou věc kterou ukážu tu mít!! ale jako chudák michael bylo mi hrozně když jsem to viděla!! *9* *16*
    • polinka

Re: chudák michael

jako mě by to bylo i trapný se ptát na otázky typu: jste panic? měl jste někdy v posteli děti: atd... fakt jako Bashir by si moch s Murrayem podat ruku...
      • tea301

Re: Re: chudák michael

no to zas ne..jako murray michael zabil a bashit..no tak ten ho znemožnil a teoreticky jo protože myslim že když byl s michaelem bashit tak by radši pozval murraye!! oba jsou hajzli!! jeden stejnej jako druhej oba michaelovi ublížili!§ ale murray je...JÁ HO ZABIJU JESTLI HO NĚKDE UVIDIM!!
    • dancitko

snim bych teda chtela chodit nakupovat
      • tea301

jj taky!! nebo být jeho dcera a jít s ním nakupovat a jen si říct to to to a on by to všechno koupil!! ikdyž myslím že takhle by své děti nerozmazloval!! jako samozdřejmě že jim toho hodně koupil ale myslím že takhle že by si řekli to to to a on by jim to koupil to mysim ne! *15* ale nebylo by to špatný takhle nakupovat! *14*
    • dancitko

jo to jo chudak sem upe rvala jak sem to vydela upe poprvy
      • skih

chjo *9*
    • skih

*9* *9* *9*
    • lask1

On sa volá Bashir, ale neaký vtipálek ho premenoval na Bashit.
      • tea301

bude to BASHIT!! zmetek!! jako štvalo mě jak mu tam kladl tak osobní ottázky!! například to stím sexem to mi přišlo uplně absurdní!! jako to je snad soukromý to mu nic neřiká? *16*
  • skih

čauky

Hi! tak jsem zas tááády *4*
  • lask1

Michael

Na tomto videu objednal fanúšikom pizzu.

http://www.youtube.com/wa tch?v=8PbE-qkifKs&feature=related
    • baluska1

Re: Michael

http://www.youtube.com/watch?v=XrxT qU5yUOM&feature=related
      Tady v těch brejličkách..OMG potkat ho dám mu pusu
      • lask1

Re: Re: Michael

To som tiež videla, je tam zlatý, taký nežný.
        Musel by pred nami utekať, lebo by sme sa na neho vrhli.
      • dancitko

jj
    • zanesskaaaa

Re: Michael

Pizza objednaná od samotného Michaela Jacksona ? .. mm to by se mi líbilo :D ..
      • tea301

já se v mnoha jidle vrtám a jím jen jeden druh pizzi a nemám rada houby ale kdyby obědnal houbovou tak ju klidně snim! *14*
    • Re: Michael

se majíí *15*
      • dancitko

to jo
      • lask1

Neviem či to bola len jedna krabica, alebo viac.
      • skih

mmm,taky bych si ji dala *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit