-
básen
Stýská se mi po tvém hlase
Chybí mi tvůj krásný smích
Chtěla bych tě slyšet zase
a nemít slzy ve dlaních
I love you Maiki forever *14*
I miss you *14* -
-
Re: básen
I když je to krátký,tak tam člověk vystihne svojí lásku...Qwásný -
krááááááááááááásný moc mocinky *4* *4* *14* *14* *14* -
jéé *15* to nechapu jak to děláte? *15* -
-
Re: Re: básen
Láskou a nesmírnou bolestí která po Maikiho odchodu zaplavila mé srdce *9* *9* *9*
-
-
-
Milujem ťa
Michaeli Slovensko ťa miluje, aj ja ťa milujem. A chcem ťa späť. Bez teba je môj život o niečo chudobnejšie. Kam sa vytratilo moje šťastie?? Je to tým že si odišiel takhle čoskoro. Síce ťa počúvam až po smrti, ale aj tak málo človeku stačí aby tebe propadl.Já sem od teba počula jednu pesničku a týždeň na to už som si kúpila Dangerous a Bad. Teraz hodlám CD ešte rozšíriť. Prostě sem ti prepadla. Fanynka Petra. A nezabudni Slovensko ťa miluje. -
čau
nazdar baby je tu někdo???! -
nn
ne okna jsou zavená ale ted se jdu ucit mno *15* -
superstar
takže já vim že ste to už řešili, ale tohle je diskuze a já vyřkávám svůj názor. *15* šenková - hezký až na bidet *15* šmajda - nemoch ještě víc zpívat dirty DiJána? *15* bendig - hezký, asi nejlepší. lacho - naprostá katastrofa, to totál posral! to se jinak napsat nedá. chodur - jako docela dobrý, zazpíval to po svym mno, a jeho moonwalk no coment *15* *15* *15* -
-
Re: superstar
a ještě jsem zapomněla napsat: Hejma je sám afektovanej uchyl a habera a dara dobře vy *15* -
-
Re: Re: superstar
a správně je bít it *15* -
-
Re: Re: Re: superstar
jo tak nejak -
-
Re: Re: Re: Re: superstar
mě se nejvíc líbil Bendig to bylo absolutně nejlepší.Ale Chodůr to nezpíval podle svého on to zpíval jako Tom Jones on totiž jinak nezpívá *8* ale Bendig WOW WOW WOW *15* *14* ale ten Hejma mě zas nasral prej že byl Maiki afektovanej úchyl *16* spíš on je úchyl *16*
-
-
-
-
Re: superstar
souhlasím uplně ve všem!! hej tak ted v tom mám ale drobec bordel!! celej život zpivám bidit!§ a ona tam řekal že ji řekli že se to zpivá bidEt?? no tak kurna co je správně? *7* *15* -
-
Re: Re: superstar
[bi:dyt] :D:D .. takhle :D
Ale Michael když to zpívá v refrému tak je to [bi:de:t] :D:D:D -
-
jo no...ale musim uznat že chudáci všichni soutěžící s tím detektorem lži!! já bych je asi poslala někam s takovýma stupidníma otázkama!! -
-
jááj to jsem tam umírala *15* prej myslíš si, že jsi zajíc? *15* Ne! ... tůůůůt *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: superstar
mě bylo spíš líto honzu!! koušeš si nehty ...ano...koušeš si nehty na rukách...ano...koušeš si nehty na noháh ..NÉÉ..tůůůůt!! *15* chudák!
-
-
-
[bi:de::::::t] *15* *15*
já tam zase když jsem byla malá zpívala : blijééé, blijééé... just blije *15* -
-
BLIJÉÉÉ?? *15* *15* *15* tak to už je vážně moc i na mě!! *15* *15* TY JEDNA ZLÁ TAKHLE KAZIT MICHAELOVU PÍSNIČKU!! *15* ale bylas malá budiž ti odpuštěno!! to já zase (už je to dávno) si říkala, že když michael dostal třeba škitavku nebo si potřeboval kýchnout jak to asi udělal?? a vzpoměla sem si na earth song a jak tam zpívá AAÁÁÁÁÁÁÁÁ ÚÚÚÚÚÚ no tak kdyby dostal škotavku..AAÁÁIÁÁÁÁIÁÁ!! tohle mě bude taky hodně hodně dlouho mrzet že jsem tohle někdy řekla!! byla jsem tenkrát ještě hodně blbá!! a michaela znala ...jen z vtipů a pár jeho písniček! *9* PROMIN MICHAELE! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: superstar
děkuji za odpuštění *15*
Já ho taky chtěla vidět při škitavce atd.. *15* ÁÁÁÁÁhihÁÁÁÁÁÁhihÁÁÁÁhih *15*
-
-
-
-
-
-
help
no takže mé plány na to že půjdu na this is it do kina jsou v ... protže jsem nemocná!! *16* *16* nevíte někdo prosím na jaké stránce by se this is it dalo podívat s ČESKÝMA TITULKAMA!(jestli teda nějaká taková je?) *7* -
kouř
Holky v pokoji cítím takový kouř.......hodně smrdí ale sem sama doma tak to asi nebude nic nebo nwm bojím se že se asi pose...................pokakám -
-
Re: kouř
možná to de z venku pokud máš otevřený okno! -
-
Re: Re: kouř
ted bych nechtěla bejt na tvim místě..No ale je možný že to de z venku ten kouř.Nevim no.. *9*
-
-
-
holkyy
holkyy včera mareš teda neměl chybu!! jak se snažil napodobovat michaela!! *15* ale musím říct že Honza mě překvapil s heal the world!! a a chodůr s moonwalk ...radši nic!!!! *15* *15* -
to se mi stávalo taky
me se to stavalo taky, ale uz to nastesti prestalo, no tedy stavalo se mi to jeste po tom, co jsem videla ten film this is it, to jsem ho fakt videla skoro vsude! byla jsem proste mimo *7* -
o bože!!
lidi jsem naprosto zmatená!! už nemnůžu!! jsem nemocná a mám teplotu a dneska večer jsem měla přes 39 stupňů a když jsem spala otevřela sem oči a dveře do mího pokoje byly otevřený a to jsem je večer zavírala když sem šla spat! no prostě byly otevřený a šlo do pokoje hrozný takový ostrý světlo!! prvně sem si říkala že je to od akvárka ale na noc ho zhasínáme na co bysme želvě svitili přes noc!§ prostě sem to nechápala!! bála sem se a slyšela sem hlasy a slyšela sem michaela jak křičí a chtěla jsem jít za tím světlem tak jsem vstala a najednou děsná rána a mamka přiběhla co blbnu a prochýázím zavřenýma dveřama!! a já sem ji to všechno řekla kromě toho že jsem slyšela michaela asi by mě měla za totálního magora!! a ona řekla že se mi to jen zdálo že to byli halucinace z té vysoké teploty!! BOŽE už to nikdy nechci zažít!! a před týdnem sem hrála na zámku pohádky a když byla jedna prohlídka a vešli tam v té tmě lidi tak sem se úplně zasekla a nemluvila sem chvilu protože jsem tam mezi tě,a lidma viděla michaela!! ale naštěstí do mě kámoš drbnul a já sem zatřepala hlavou a začala sem mluvit!! a michael byl pryč!! ptali se mě co sem měla za výpadek ale nic sem jim neřekla!! každou přestávku sem pak seděla na schodech a přemýšlela o tom!! CO SE TO SAKRA DĚJE!! asi sem vážně blázen"! *9* -
-
Re: o bože!!
mě se taky před chvílí stalo něco upe šílenýho *9* -
Re: o bože!!
Michael byl s tebou :) ..
Já na tadyty věci nejsem expert, ale napiš Angie .. ta s tímhle má hodně zkušeností !! :) -
-
Re: Re: o bože!!
já už nemůžu ještě jednou se mi to stane a du někam do blázince tohle není normální!! PROČ HO VŠUDE VIDÍM?? proč slyším jeho hlas a co hůř jak křičí?? *9* MICHAELE PŘESTAŇ MI TOHLE DĚLAT!§ no nejspíš jsem už vážně magor!! *9* -
-
Re: Re: Re: o bože!!
Možná k tomu napomáhaj horečky .. neber si to tolik .. blázen nejseš :) .. -
-
Re: Re: Re: Re: o bože!!
nejspíš to vážně bude jen tou horečkou nevím!! hnusná horečka!! ale na tom hradě jsem to vůbec nechápala!! prostě jsem ho tam viděla jakoby tam stál!! nevím!! ale co!! aspon vím že je tady pořád! s námi!
-
-
Re: Re: Re: o bože!!
buď ráda, co já bych za to dala ho vidět nebo slyšet .. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: o bože!!
simi věř mi že slyšet michaela jak zpívá nebo mluví a tak by zato dali lidi nevim co... ale slyšet ho jak křičí a víš že je to on a pomoct mu nemůžeš to bych nikomu nepříla zažít!! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: o bože!!
třeba to nebyl Michael .. myslíš, že by tě chtěl děsit ?
-
-
-
-
-