-
Mike
http://www.youtube.com/watch?v=jaZz ZactGQU&feature=fvst -
Billie Jean
wow, teď jsem zkoukla toho Chodůra a dost jsem se bavila. *15* ale to jak zpíval se mi nelíbilo, ani tanec nic moc. je sice dobrej, ale není to Michael -
-
Re: Billie Jean
Nikdo není jako Michael..nikdo nebude jeho kopie...nikdo na něj nemá...prostě nemůžou být všichni stejní..
-
-
Michael
Na tomto videu je Michael na zežranie.
Bol tam trochu nachladnutý, zle sa mu spievalo, je zlatý.
*14* *14* *1*
http://www.youtube.com/watch?v=zbD0F74Frsw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K_s6XiyzMYA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lywVoQcSg6U&feature=related -
-
Re: Michael
Jová :D ♥ -
-
Re: Re: Michael
Sa mi páčil keď začal kašlať.
Takého som ho ešte nevidela.
Dala by som mu pusu aj keby bol nachladnutý.
Je tam zlatý.
To posledné video je zvláštne.
Stále sa ho pýtal po každej otázke to isté a on mu to isté odpovedal.
Niesom si istá čo mu odpovedal asi Never the lies, neviem.
Neviem anglicky, tak mu nerozumiem. -
-
Re: Re: Re: Michael
Moc tomu taky nerozumím .. -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Michaelovi to asi muselo liezť na nervy, keď sa ho pýtal stále to isté a on mu to isté odpovedal.
Bolo mi to už smiešne.
Michael sa tam netvári veselo.
Už to muselo byť otravné.
Má to ešte druhú časť.
-
-
-
-
-
:(hroznej den!!
Ahoj holky...Jak se mate??Ja se mam hrozne a je mi do place!! *9* *9* -
-
Re: :(hroznej den!!
a pročpak?? -
-
Re: Re: :(hroznej den!!
asi mi umira pejsek,kterej byl se mnou od 3 let!!! *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :(hroznej den!!
jo já to znám já už sem obrečela 2 psy a ted se chystám že obrečim třetího -
-
Re: Re: Re: Re: :(hroznej den!!
njn -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(hroznej den!!
Ne nevzpomene, ale už jí to nebude líto .. já měla psa od dvou let do třinácti .. a to jsme ho s bráškou dostali v nejhorším období našeho života .. takže myslím, že vím, jak jí je .. -
to teda nevím smrt domácího mazlíčka je strašná věc kdyby se stalo něco mému morčátku tak by mě to dost vzalo *9* -
To bude v pohodě za dva týdny si na to ani nevzpomeneš ;) .. věř mi .. já to zažila ..
-
-
-
-
-
-
no nic
ten titulek mě začíná rozčilovat!! už nevím co tam mám fůrtpsát!! když jde o nějaký ..krásný video s michaelem najdese toho hodně ale jinak... no jdu obědvad..večeřet? nevím!! tak zatím se mějte! -
jupíí
Majkí je zase první!! To potěší *4* *14* -
-
Re: jupíí
To si piš *15*
-
-
thriller
na týhle adrese si můžete přečíst o tom rekordu co se bude konat příští rok :http://www.thriller.estranky.cz/ -
??
holky mám ty jména správně??teda protože nějak nerozumím tomu že michael janet mají takový dlouhý jména a tihle mají tak krátký?? prosím opravte mi to kdyžtak moc mi na tom záleží!
marlon jackson
Tito jackson ( a uněho tam bylo tohle jméno ještě Toriano Adryll jackson takže jsem zmatená)
jermaine jackson
jackie jackson
?? *7* -
-
Re: ??
jo ale jeste randy -
-
Re: Re: ??
ouha na toho jsem úplně zapoměla!!
-
-
-
Majkí je 1.
Hojky, tak konečně je Majkí první. *15*
Jinak k Superstar... Nejvíc se mi líbil Bendig, Šenková ani moc né... Nejhorší mi přišel Šmajda, to fakt neodhad. Na Chodůra se jdu teď mrknout do archivu. *15*
a můžu se vás zeptat? Máte některá z vás plakát Michaela? Já bych ho chtěla, jenže ho nemám dovolenej... *9* -
-
Re: Majkí je 1.
jo ja mam tri na dverich -
no ŠMAJDA to byla hrůůůůůůůůůůůza to bylo něco úděsnýho to divadlo nejhezčí to měl BENDIG to měl tááááák káááááásný to mě uplně dojal a LACHO to bylo taky něco strašnýho -
Mno já jo..mám 2 ve skříni...jeden z Popcoru a druhý z Brava ze speciální přilohy..a pak ty z toho jak vyšel speciál po jeho smrti -
-
Re: Re: Majkí je 1.
Já jich mám spoustu na zdi a pár mám dvakrát tak jsou ve skříni *15* -
-
Re: Re: Re: Majkí je 1.
tý jo, vy se máte. nu, zkusím tatíka překecat, aspoň malinkaťoučkej obrázeček *15*
-
-
-
Jo Bendig byl absolutně nej.A máš pravdu Šmajda zklamal trapná show.A navíc Maiki má v tom klipu nádhernou černou hrud *14* *14* *14* Hezčí než Šmajda *15* -
-
Re: Re: Majkí je 1.
jj, kam se hrabe Šmajda na Majkího. *15* Ale dost mě vytáčel Mareš, jak ho chtěl furt napodobovat a taky mě naštval Hejma, když M.J nazval afektovaným úchylem nebo jak to řekl. To nebylo hezký *15* -
-
Re: Re: Re: Majkí je 1.
Jo Hejma je úchyl nebo spíš nepropádaný druh živočicha *16* My víme že Maikiho nemá rád tak ho ale aspon nemusí každých pět minut urážet to je dost trapny *16* A na Maikího nemá nikdo ve vesmíru *14* *14* Ale to co dělal včera Mareš nebylo to nejhorší co na Maikiho adresu kdy udělal... -
-
Re: Re: Re: Re: Majkí je 1.
mi povídej, Hejma rozhodně není normální, co bysme si namlouvali
Mraš má na účtě hodně hnusnou urážku na Michaela, díky tomu už rádoby vtipnýho Leoše moc nemusím -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Majkí je 1.
jj presne -
Maiki byl jedinej král světa *14* *15* -
jo co si jako o sobe mysli ze je kral sveta nebo co -
Přesně tak a to mám doma Marešovo CD *16* SE ho co nejdřív zbavím *16*
-
-
-
-
-
-
dvd
hele holki víte že vyšel další dokument ö MJ?? -
-
Re: dvd
Myslýš Život a smrt krále popu??????? -
-
Re: Re: dvd
ne to nemyslim to se jmenuje ODKAZ KRÁLE POPU sou tam v bonusevh záběry z toho ze STAPLES CENTER z rozloučení a ještě něco -
-
Re: Re: Re: dvd
Jo ale to už přece vyšlo dávno ne??Ještě je tam ta tisková konference jak ohlašoval návrat a tam je nejvíc sladkej.Jo a ztoho rozloučení tam je akorát to jak to bylo venku -
-
Re: Re: Re: Re: dvd
jo ?? že sem to viděla na stáncích až tedkon -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dvd
no to mám 2x moje maminka je táááák chytrá že to koupila to první sem si koupila se segrou no a tedkon to koupila máma -
Re: Re: Re: Re: Re: dvd
Ono to furt vychází znova já zas vyděla ve stáncívh to DVD MJ Noumber 1 hits
-
-
-
-
-