-
byl super
michael byl super, včera jsem byla na tom filmu this is it a bylo mi ho fakt líto, tolik se dřel a bylo to nanic *9* -
titulek
lidi vidim dobře ? *15* Michael je první ?? *15* no to snad *15* jste skvělíí *15* doufám, že tam zůstane alespoň dneska *15* -
-
Re: titulek
Yeaaah *15* konečně dobro zvítězilo nad zlem *15* -
-
Re: Re: titulek
*15* *15* ÓÓÓÓ Michael ÓÓ *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
úúúh Michael úúúh *15* -
-
Re: Re: Re: Re: titulek
oh yes Michael, more *15* *15*
-
-
-
Re: Re: titulek
jo presne tak
-
-
joo já sem to taky nechápala du tam hledám druhý místo a říkám si co to je jandová po miley cyrus co je to za kravinu a pak kouknu víš a tam je michael!!! je to úžasný že je zase první!! *15* *14* -
Ahojky. musí tak už zůstat! tečka! navždy! *15* *15* *15*
-
-
ááááá
Hej holky musím vám něco říct a zároveň chci pomoct!Před chvíli se stalo něco strašného.....šla jsem si do kuchyně nalít kolu a když jsem se otočila jako chtěla jsem jít na komp tak hned jak sem se otočila tak mi před očima se ukázal takový smrtelný kříž takový co většinou jsou na hrobech a bylo to rychlý ukázalo se to a během vteřiny to zmizelo.Pořád to mám v hlavě a to bylo jako rychlý jako když rozsvítíte světlo aby se rožlo co to znamená?Teď se bojím se podívat za sebe do zrcadla z okna a bojím se napít té koly a bojím se vejít do kuchyně holky toto je fakt strašný.Co mám dělat?Fakt nelžu přísahám na Michaela na všechno! -
-
Re: ááááá
no tak to vazne nevim co to mohlo byt -
Re: ááááá
Bylo to takový průhledný *9* *9* *9* -
-
Re: Re: ááááá
Tak to nevim co to bylo.. *7* nezdálo se ti to třeba?Nebo nevyvolávala si nedávno duchy nebo něco..?? -
-
Re: Re: Re: ááááá
ne celá setřesu upe se bojim vseho co když půjdu např.se najíst a zase se to stane
-
-
-
-
ahojiky
ahojky -
ble
sfetovaná opice -
-
Re: ble
myslíš sebe? *4* *4* *4*
-