Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

..

Loučím se s vámi a přeju vám dobrou noc a krásné sny :) Paapaa :) ♥
  • zanesskaaaa

Leoši, Leoši :D:D

Leoš: '' ... až zazpívá a zatančí Moonwalk !'' .. nevíte někdo jak se Moonwalk zpívá? .. ráda bych to zkusila :D:D
    • lask1

Re: Leoši, Leoši :D:D

Najlepšie keď v tej dokrútke spadol na zem ako vrece zemiakov, na tancovanie je antitalent, ale spieval dobre.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Leoši, Leoši :D:D

Vrece zemiakov? .. to je pytel brambor? :D .. promiň slovenština mi tak dobře nejde :D ...

Zpívá hezky, ale ten moonwalk .. to byl děs ! :D:D
        • lask1

Re: Re: Re: Leoši, Leoši :D:D

Tancuje ako keby sa ani nesnažil, ale tým spevom to zachránil.
          Ten tanec sa nedá k ničomu prirovnať, ale aspoň to vie otočiť na srandu.

Dobre si to preložila.
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Leoši, Leoši :D:D

Byl to spíš Jupiterwalk .. vůbec se mu to nepodařilo .. alespoň že umí hezky zpívat ..

Pomohly mi zemiaky :) ..
    • zanesskaaaa

Re: Leoši, Leoši :D:D

Chodúre netancuj !! :D:D:D
      • nikkyt

Re: Re: Leoši, Leoši :D:D

Chůdwalk *15* *15* *15*
        • skih

Re: Re: Re: Leoši, Leoši :D:D

ten jeho moonwalk byl srandovnííí *15*
  • nikkyt

habera

Habera pochválil Majkího *1*
    • zanesskaaaa

Re: habera

Habera je frajer :D
      • nikkyt

Re: Re: habera

ale Hejma je pořádnej ***** *10*
      • baluska1

Re: Re: habera

Mno jo no to by nesměl být Habera :-D
  • poppy111

superstar

dara to řekla hezky tak originální tak nevšední a já dodám on je prostě NEEJJ *14* *14* *14*
    • baluska1

Re: superstar

You are not alone...už se těším..doufám že to nezkazí..zatím Dirty Diana se mi moc nelíbila..ale jako jenom ten refrém..mohl tam dál do toho ref: dát víc...
  • lask1

Michael

Ak ešte povedia niečo na Michaela, tak od zajtra prestanem pozerať tú Superstár.
    čo tam šaškujú s tým detektorom lži je úplne trápne, nie je to ani smiešne keď mu dával tie otázky.
    Už ma to prestáva baviť.
    • lask1

Re: Michael

S tým detektorom lži mi lezú na nervy.
      Také kraviny sa ich pýtajú a myslia si, že sú vtipní.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Michael

O věcech, které říkají o Michaelovi, ani nemluvím ...
        • lask1

Re: Re: Re: Michael

Morálka, úcta a slušnosť ide dole vodou.
          Nechcem vedieť čo budú robiť za niekolko rokov.
          Ako sa budú ludia k sebe chovať, keď v hlavnom večernom programe nás kŕmia takýmito blbosťami, zvlášť keď to sleduje mládež.
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Michael

Přesně tak .. támhle si nějakej politik ukáže prostředníček .. to vážně není normální .. od Karla Gotta to taky nebylo hezký .. asi si neuvědomujou, kdo se na to kouká .. a pak se divíme, že i prvňáci jsou sprosťější než studenti ve čtvrťáku .. hrůza prostě ..

Ten Hejma mě tak naštval .. copak nemá ani sebemenší úctu k mrtvému člověku .. je to hnus ..
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Presne tak.
            • zanesskaaaa

Ozzy Osbourne ukousl hlavu živýmu netopýrovi .. ale Michael si sáhne do rozkoru po celých 40 let a všichni z toho dělaj hroznou věc ... ostatní celebrity co dělají na večírcích ani nemluvím ..
            • lask1

Niektorí asi viac veria bulváru, keby si dali tú námahu, aby sa o ňom dozvedeli viac.

Michael si pri tanci dával ruku ku rozkroku, bol to jeho štýl. Niekto v tom vidí neviem čo.
              Niektoré súčasné hviezdy robia horšie veci nadávajú, pijú, berú drogy a niektorí sa chovajú nemožne napríklad Ozzy Ozborn, Eminem.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Michael

Přesně .. ten detektor je trapnej .. chudáci soutěžící .. oni povídají pravdu .. a oni jen tak pípaj .. trapáci ..
        • lask1

Re: Re: Re: Michael

Ja im tiež moc neverím, keby dávali aspoň trochu normálne otázky.
          Už mi pripomínajú ten trápny bulvár.

Zvlášte, že keď sa pýtali na neakú obyčajnú vec tak to nepíplo a keď to bolo niečo pikantnejšie tak to zapípalo vždy.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

Šoubiznis je bahno a Michael si v ňom užil.
            • zanesskaaaa

Jo zeptají se na obyčejnou věc .. třeba jmenuješ se Ben .. a nepípnou .. zeptají se jestli by nevim teď mě nic nenapadá a hned pípnou .. trapný je to prostě ..

Michael si v něm užil jak nejvíc to snad šlo .. chudák ..
  • baluska1

Heal the world

Moje další oblíbená písnička..já mám všeci od něj ráda..ale hrozně se mi líbí ploužáčcy...ale i rychlí u kterých hodně blbnu
    • nikkyt

Re: Heal the world

wow Bendig zpívá fakt dobře *4*
      • baluska1

Re: Re: Heal the world

Pane bože to bylo krásný..už sem mu poslala hned SMSku...bože..on je fajt jak Majkí jak to přirovnávali..
        • tichulka

Re: Re: Re: Heal the world

no já si vůbec nemyslim že to zpíval jako Majkí protože to nedokáže nikdo a zatím si stojím příde mi to spíš nefér že mají zpívat písně od krále a královny popu protože se to nedá porovnat oni jsou prostě dokonalý
  • Magoří

V kolik oceňovaných nebo vůbec filmech jste ho viděli že je ten kašpárek tady nejoblíbenější herec?? já bych řekl že je to spíš zpěvák než herec *3* začněte uvažovat mozkem
    • lask1

Re: Magoří

My sa väčšinou bavíme o jeho hudbe, ale je pravda, že mal rád a obdivoval aj filmový priemysel.
  • Magoří

V kolik oceňovaných nebo vůbec filmech jste ho viděli že je ten kašpárek tady nejoblíbenější herec?? já bych řekl že je to spíš zpěvák než herec *3* začněte uvažovat mozkem
    • thesimsa

Magore

bere se to podle návštěvnosti profilu ..
  • Magoří

• zanesskaaaa

Re: Magoří

Je to podle navštěvanosti demente .. a jelikož měl tři nebo kolik svých vlastních filmů a v nějakých si taky zahrál, tak proto je herec .. tak začni uvažovat ty !
  • Magoří

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit