-
..
Loučím se s vámi a přeju vám dobrou noc a krásné sny :) Paapaa :) ♥ -
Leoši, Leoši :D:D
Leoš: '' ... až zazpívá a zatančí Moonwalk !'' .. nevíte někdo jak se Moonwalk zpívá? .. ráda bych to zkusila :D:D -
-
Re: Leoši, Leoši :D:D
Najlepšie keď v tej dokrútke spadol na zem ako vrece zemiakov, na tancovanie je antitalent, ale spieval dobre. -
-
Re: Re: Leoši, Leoši :D:D
Vrece zemiakov? .. to je pytel brambor? :D .. promiň slovenština mi tak dobře nejde :D ...
Zpívá hezky, ale ten moonwalk .. to byl děs ! :D:D -
-
Re: Re: Re: Leoši, Leoši :D:D
Tancuje ako keby sa ani nesnažil, ale tým spevom to zachránil.
Ten tanec sa nedá k ničomu prirovnať, ale aspoň to vie otočiť na srandu.
Dobre si to preložila. -
-
Re: Re: Re: Re: Leoši, Leoši :D:D
Byl to spíš Jupiterwalk .. vůbec se mu to nepodařilo .. alespoň že umí hezky zpívat ..
Pomohly mi zemiaky :) ..
-
-
-
-
Re: Leoši, Leoši :D:D
Chodúre netancuj !! :D:D:D -
-
Re: Re: Leoši, Leoši :D:D
Chůdwalk *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Leoši, Leoši :D:D
ten jeho moonwalk byl srandovnííí *15*
-
-
-
-
habera
Habera pochválil Majkího *1* -
-
Re: habera
Habera je frajer :D -
-
Re: Re: habera
ale Hejma je pořádnej ***** *10* -
Re: Re: habera
Mno jo no to by nesměl být Habera :-D
-
-
-
superstar
dara to řekla hezky tak originální tak nevšední a já dodám on je prostě NEEJJ *14* *14* *14* -
-
Re: superstar
You are not alone...už se těším..doufám že to nezkazí..zatím Dirty Diana se mi moc nelíbila..ale jako jenom ten refrém..mohl tam dál do toho ref: dát víc...
-
-
Michael
Ak ešte povedia niečo na Michaela, tak od zajtra prestanem pozerať tú Superstár.
čo tam šaškujú s tým detektorom lži je úplne trápne, nie je to ani smiešne keď mu dával tie otázky.
Už ma to prestáva baviť. -
-
Re: Michael
S tým detektorom lži mi lezú na nervy.
Také kraviny sa ich pýtajú a myslia si, že sú vtipní. -
-
Re: Re: Michael
O věcech, které říkají o Michaelovi, ani nemluvím ... -
-
Re: Re: Re: Michael
Morálka, úcta a slušnosť ide dole vodou.
Nechcem vedieť čo budú robiť za niekolko rokov.
Ako sa budú ludia k sebe chovať, keď v hlavnom večernom programe nás kŕmia takýmito blbosťami, zvlášť keď to sleduje mládež. -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Přesně tak .. támhle si nějakej politik ukáže prostředníček .. to vážně není normální .. od Karla Gotta to taky nebylo hezký .. asi si neuvědomujou, kdo se na to kouká .. a pak se divíme, že i prvňáci jsou sprosťější než studenti ve čtvrťáku .. hrůza prostě ..
Ten Hejma mě tak naštval .. copak nemá ani sebemenší úctu k mrtvému člověku .. je to hnus .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Presne tak. -
Ozzy Osbourne ukousl hlavu živýmu netopýrovi .. ale Michael si sáhne do rozkoru po celých 40 let a všichni z toho dělaj hroznou věc ... ostatní celebrity co dělají na večírcích ani nemluvím .. -
Niektorí asi viac veria bulváru, keby si dali tú námahu, aby sa o ňom dozvedeli viac.
Michael si pri tanci dával ruku ku rozkroku, bol to jeho štýl. Niekto v tom vidí neviem čo.
Niektoré súčasné hviezdy robia horšie veci nadávajú, pijú, berú drogy a niektorí sa chovajú nemožne napríklad Ozzy Ozborn, Eminem.
-
-
-
-
Re: Re: Michael
Přesně .. ten detektor je trapnej .. chudáci soutěžící .. oni povídají pravdu .. a oni jen tak pípaj .. trapáci .. -
-
Re: Re: Re: Michael
Ja im tiež moc neverím, keby dávali aspoň trochu normálne otázky.
Už mi pripomínajú ten trápny bulvár.
Zvlášte, že keď sa pýtali na neakú obyčajnú vec tak to nepíplo a keď to bolo niečo pikantnejšie tak to zapípalo vždy. -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Šoubiznis je bahno a Michael si v ňom užil. -
-
Jo zeptají se na obyčejnou věc .. třeba jmenuješ se Ben .. a nepípnou .. zeptají se jestli by nevim teď mě nic nenapadá a hned pípnou .. trapný je to prostě ..
Michael si v něm užil jak nejvíc to snad šlo .. chudák ..
-
-
-
-
-
-
Heal the world
Moje další oblíbená písnička..já mám všeci od něj ráda..ale hrozně se mi líbí ploužáčcy...ale i rychlí u kterých hodně blbnu -
-
Re: Heal the world
wow Bendig zpívá fakt dobře *4* -
-
Re: Re: Heal the world
Pane bože to bylo krásný..už sem mu poslala hned SMSku...bože..on je fajt jak Majkí jak to přirovnávali.. -
-
Re: Re: Re: Heal the world
no já si vůbec nemyslim že to zpíval jako Majkí protože to nedokáže nikdo a zatím si stojím příde mi to spíš nefér že mají zpívat písně od krále a královny popu protože se to nedá porovnat oni jsou prostě dokonalý
-
-
-
-
Magoří
V kolik oceňovaných nebo vůbec filmech jste ho viděli že je ten kašpárek tady nejoblíbenější herec?? já bych řekl že je to spíš zpěvák než herec *3* začněte uvažovat mozkem -
-
Re: Magoří
My sa väčšinou bavíme o jeho hudbe, ale je pravda, že mal rád a obdivoval aj filmový priemysel.
-
-
Magoří
V kolik oceňovaných nebo vůbec filmech jste ho viděli že je ten kašpárek tady nejoblíbenější herec?? já bych řekl že je to spíš zpěvák než herec *3* začněte uvažovat mozkem -
-
Magore
bere se to podle návštěvnosti profilu ..
-
-
Magoří
-
Re: Magoří
Je to podle navštěvanosti demente .. a jelikož měl tři nebo kolik svých vlastních filmů a v nějakých si taky zahrál, tak proto je herec .. tak začni uvažovat ty !
-
-
Magoří
V kolik oceňovaných nebo vůbec filmech jste ho viděli že je ten kašpárek tady nejoblíbenější herec?? já bych řekl že je to spíš zpěvák než herec *3* začněte uvažovat mozkem