Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Článek...

Ten článek mě skutečně vytočil, tak jsem hned psala komentář. Nevzpomněla jsem si pod čím jsem registrovaná na tn.cz, tak jsem se přihlásila pod blogem.

Co si ty šmejdei myslí?!?!?! Už jich mám tak akorát dost!!!
    • lask1

Re: Článek...

Už sme to so Zaneskou riešili.
      Tiež ma to naštvalo a myslela som si, že už sa nenechám nahnevať.
      Pochopila by som, že by sa Michael dostal do situácie, že by sa nemohol dostať na záchod, určite by si z toho urobil srandu, ale neverím, že by to robil rád a pravidelne, alebo že by to urobil ako písali, že nemal čas ísť na záchod.
      Ten hrnček by aj tak musel niekde upratať, zdá sa mi to dosť nelogické.
      Potom čo napísali v minulosti sa mi to zdá byť nedôverihodné.
    • dancitko

Re: Článek...

jo to mas pravdu
      • polinka

Re: Re: Článek...

ale zatim je tam všichni kritizujou, tak aspon něco. dobře si jim to tam napsala angie.
  • polinka

fotka

nevíte kde bych našla takovou tu fotku ze screamu, jak tam Michael dělá... ehm takový neslušný gesto? asi pro novináře *15*
    • zanesskaaaa

Re: fotka

Vííím :D .. je tady na osobnostích .. ale budeš muset hledat :D .. někde ke konci :D:D
      • polinka

Re: Re: fotka

hááááááá mám jíííí *15* hurááááá *15* byla na 14 stránce, takže přesně uprostřed *15*
  • hannah54miley59

jo or ne

mám být tady ve fanklubu?
    • zanesskaaaa

Re: jo or ne

To je tvoje věc ..
  • hannah54miley59

Ne

hele to s tou rakví sem nemyslela do slova to jako zase nee.prostě bych chtěla aby vědci vynalezli oživovač lidí a aby ho oživily
    • zanesskaaaa

Re: Ne

Ani to ne ..
      Chudák Michael si toho vytrpěl strašně moc .. teď je šťastný .. necháme ho tam, kde je ..
      • dancitko

Re: Re: Ne

jo on si zaslouzi odpocivat v pokoji
  • lask1

Články

Nechápem ako môžu písať v tých článkoch také hovadiny.
    To je neskutočné čo si ešte vymyslia.
    Minule som napísala, že už prestali písať debiliny, asi som to zariekla.
    • zanesskaaaa

Re: Články

Oni jsou snad vymaštěnci bez mozku, nebo já nevim .. jak tohle někdo může napsat .. a ať už to Klein řekl, nebo ne .. vůbec to psát nemuseli ..
      • lask1

Re: Re: Články

Jeho rodina by mala zažalovať každého kto na neho bude kydať špinu.

Ten Klein by sa mal hambiť ak to naozaj povedal aj všetci jemu podobný, ak im stojí zato aby boli nenávidení.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Články

To by se jeho rodina užalovala ..

Oni asi chtějí být zajímavý nebo co .. kanálama by měli chodit ..
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Články

Prvý krát som bola šokovaná keď písali, že Michael je gay, že sa s ním stýka neaký herec a neakí iný muži a že sa tajne stýkal prezlečený za ženu a podobné blbosti.
            Ešte ten dotyčný chcel napísať aj knihu, že mu ludia z Michaelovho okolia potvrdili, že je gay.
            Odvtedy ma už nič neprekvapí, onisú schopní napísať hociaú hovadinu bez toho, aby si to overili, ani im nezáleží na tom či je to pravda, alebo nie.
            Keď písali o tom, že mu ukradli nos, to už je za hranicami ludského chápania.
          • lask1

Pochopila by som, že sa Michael mohol dostať do podobnej situácie. Je to prirodzená vec.
            Keď na neho vyčkáva dav ludí, ktorí sa na neho vrhajú a moc by sa mu dalo na záchod a chcel by sa im vyhnúť, mohol sa vy... tak akurát pred svojími bodygárdami, ale nebudem hovoriť ako Klein, že sa to stávalo a že to robil s rád pred druhými luďmi.
            Bulvár zvykne všetko nafúknuť.

Ako poznám Michaela, tak on si určite vedel zo všetkého urobiť srandu, ale to neznamená že mal z toho radosť, že nemôže ísť ani na záchod a že by to robil rád pred ostatnými.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Články

Přesně tak ..
            • lask1

Keby na neakom mieste vystávalo 1000 ludí a on by sa nemal kadial dostať ku záchodu, alebo by nechcela aby ho videli a bežali by za ním, tak si viem predstaviť, že to mohol vo výnimočnom prípade urobiť, videli by ho napríklad len bodygárdi.
              Ale tam píšu, že ho videl ten Chandler, alebo že nemal čas ísť na záchod a také blbosti, ako keby to robil viac krát.
            • zanesskaaaa

Pokud by opravdu nutně potřeboval tak je to normální ..

Ale přeci se styděl a byl gentleman .. tohle by neudělal ..
      • lask1

Re: Re: Články

A vraj to je jeho kamarát.
        Kamarát by také niečo neurobil.

Keď teraz vyšetrujú tých doktorov, tak asi chcú Michaela znemožniť.

Zaujímalo by ma kam by potom ten hrnček dal, keď sa chcel vyhnúť luďom.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Články

Mě nepřijde, že byl Klein opravdivý přítel .. když tvrdí, že jsou Michaelovi děti je a teď ještě tohle .. nepříjde mi to jako opravdové přátelství ..

Prostě nemají o čem psát, když se okolo něj nic neděje ..

Neasi .. To ten hrneček tm nechal jen tak ležet ne? .. blbost prostě ..
          • lask1

On bol taký gentleman, že tomu čo písali moc neverím.
            Povedal to len jeden človek, keby to povedalo viac ludí takzvaní diváci tak nepoviem. Možno že mu aj zatieskali.

Keby som bola Michaelova mama, alebo sestra tak by som prišla k nemu a prefackala ho pred divákmi, aby sa hambil.
            • zanesskaaaa

Oni napíšou nadpis, který lidi zaujme a tím, že si to přečtou tak oni si na tom vydělávají ..

Oni dokážou překrutit tolik věcí, až se ti zdá nemožný ..

Jako to bylo s Karlem Svobodou .. nikdo nevěděl, proč se zabil, nebo jak to bylo .. ale Blesk toho věděl strašně moc .. furt o kždým píšou takové hnusy, až to není hezký ..
            • lask1

Oni tí bulvárni novinári zvyknú ten článok, alebo aj ten titulok formulovať takým štýlom, aby to pôsobilo čo najviac škandalózne a šokujúco a keď sa potom nad tým rozumný človek zamyslí, tak zistí, že tam riešia kraviny a že to zbytočne nafukujú.

Skreslujú realitu podla toho ako sa im to hodí.
              Stačí, že tam pridajú neaké slovíčko navyše a už to zmení význam.

Netreba im dávať rozhovory, lebo oni všetko prekrútia.
              Aj Michael povedal, že sa najiac bojí, že ho budú nesprávne citovať.
            • zanesskaaaa

Pokud to není ověřený, tak ničemu nevěřím .. a už né věcem z Blesku, AHA .. teď dokonce i tn.cz ..

Komu? Michaelovi, nebo Kleinovi? :D
  • fleur-flower

Už?

• Nazdárek lidi =) dlouho jsem sem nic nenapsala. Chodim sem ale každý den, abych Majkýmu zvyšovala návštěvnost a koukla, co je nového =)
    • Vidděli jsrte už všichni This Is It? Abych tady nespoilerovala. Slyšeli jste o tom prodloužení promítání? Mě bylo hned jasný, že to budou prodlužovat :D SONY je strašně nenasytná, co se týče peněz.
    • thesimsa

Re: Už?

Ahoj .. už bude zase první .. *4*
      Sony jsou nenažranci ..
      V Palace Cinemas o prodloužení asi eště nevědí .. *15* od středy už This is it nemaj na programu ..
      • zanesskaaaa

Re: Re: Už?

Ale oni psali, že je to zatím někde jinde ne u nás ..
  • supr film..!!

DnesQa jsEm byLa na FilmU mIchaEl JackSon-ThiS iS iT.tO byLo tÁÁq nádHernÝ.UpÁÁ boŽíí...

miChaeL bYl jE a bUDe tIm neJLepŠim zpĚvákEm..!! *14* *14*

I LOVE MICHAEL JACKSON *14*
    • zanesskaaaa

Re: supr film..!!

Ty vole ..
      Neprzni češtinu, buď tak laskavá ..
      • pajka52

Re: Re: supr film..!!

..přesně tak.. *5*
    • polinka

Re: supr film..!!

tOhlE__psníííčKo UpiNky_nEsnášííM *15* a navíc to ani neumim... *15* tenhle kousek mi trval věčnost *15* jinak souhlasim *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: supr film..!!

Upinky :D:D:D:D:D
  • hannah54miley59

Prostě každej

Michaela zná upe každej!I moje učitelka z různých předmětů a tak!Prostě kdybych se třeba zeptala kohokoliv na tuhle otázku:Znáš Michaela Jacksona a KAŽDÝ říkám vám KAŽDÝ ho zná!Proč musel zemřít zrovna ON.I mí kámošky tohle říkaj a vůbec všichni tohle říkaly.Ten doktor je FAKT VÁŽNĚ debil,magor hajzl a všechna sprostý slova SVĚTA!Ty slova patří jen mu.Já chci víc než ho jen obdivovat!Co já bych dala za to,aby sem šla k jeho hrobečku a mohla bych vytáhnout tu jeho rakev a otevřít ji a dát si Michaela do pokojíku a prostě tak.Já vím že jsem trubka a že je to proti zákonům ale já bych to chtěla
    • mrs_jackson

Re: Prostě každej

vytáhnout a dát do pokoje?????:-O divný ale asi bych to udělala taky!fakt ho totiž miluju!
    • dancitko

jo to mas pravdu ptala jsem se kluku ve tride (kteri ho moc nemusi) a rekli mi ze je jim jeho smrti lito ze umrel nejen kral ale i celosvetova osobnost
    • polinka

myslim že by bylo lepší kdybys nechala Michael v klidu spát. klid už si konečně zaslouží...
      • bajush

Re: Re: Prostě každej

jj, on si zaslouží odpočinek. sice by bylo fajn, kdyby se dožil aspoň toho koncertu, ale asi to tak mělo být. jenže já se s tím furt nedokážu smířit...
    • zanesskaaaa

Chudák Michael ..
      • kristyn875

to teda...chudáček..tohle fakt ještě nezažil..
        • thesimsa

Re: Re: Re: Prostě každej

snad ani nezažije ..
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Prostě každej

Když je na nejhlídanějším hřbitově světa, tak si myslím, že se nemáme čeho bát .. doufám ..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Prostě každej

Proto je taky dobře, že je na tomto hřbitově a nedali ho na ten nepojmenovaný hrob, nebo jak to měl být ..
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Prostě každej

V dnešní době je možný všechno ..
      • thesimsa

přesně ...
      • nikkyt

JJ CHUDÁK ..
    • hannah54miley59

*15*
      • hannah54miley59

Ty nejsi pravá ,,skih,,!
  • KING OF POP

michael jakson byl , je ,a bude uuužasný od dokazal to co jeste nikdo znaly ho vsichni proste tomuhle svetu ukazal neco uuuplne novýho jak rikam je to borec *15*
    • nikkyt

Re: KING OF POP

Přesně prostě Majkí je nejlepší *3*
      • skih

Re: Re: KING OF POP

*1* jo *1*
  • nikkyt

:-)

http://www.youtube.com/watch?v=llwy 16gObfI

Kdy se vám líbil víc?
    mě asi v období Bad ale v Thrilleru byl taky krásnej *14* *14*
    • mrs_jackson