-
BULVÁR
četli ste to v napsali o mně? jak to napsala tn.cz? já ten titulek ani nemůžu napsat... já nevim jestli mám brečt, nebo se smát, nebo je mám jít přijít zmlátit?! asi to třetí... *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *13* *13* *13* jako to je snad jedna z největších blbostí, co napsali... -
-
Re: BULVÁR
Zamindrákovanej hnusnej hajzl to je .. kretén .. jak to může vypustit z huby ?
stupidní kretén ... -
to jsou........... no nebudu to tady vyjmenovávat. to jak napsala zaness *15* *15* *15* -
no urcite to treti protoze je to fakt hnusny *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* -
Cáá ... k*****i, č*****i vy*****í ... -
-
Re: Re: BULVÁR
asi tak. kdybych jim měla něco říct tak to bude: vy hnusný *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** ***** -
-
Re: Re: Re: BULVÁR
Ale ten Klein, jestli řekl to co napsal, tak by se měl stydět .. tohle se přeci neříká .. měl by si zopakovat definici LÉKAŘSKÉHO TAJEMSTVÍ .. -
-
Re: Re: Re: Re: BULVÁR
naprosto s tebou souhlasim -
Re: Re: Re: Re: BULVÁR
JJ to by měl
-
-
Re: Re: Re: BULVÁR
jak výstižný :D:D:D:D
-
-
-
-
krásný úsměv =)
http://www.youtube.com/watch?v=aF1k VZz6ag8&NR=1 -
-
Re: krásný úsměv =)
jo to mas pravdu
-
-
Tohle vám zlepší náladu
Holky já vím že už to je tady asi po stý ale tohle je taková malá ochutnávka na zlepšení nálady.
no vždycky když budete smutný pusťte se tohle: http://www.youtube.com/watch?v=sUT6 C2CKUPs *14* *14* *14* *14* -
youtube.com
www.youtube.com/watch?v=NGBavN_9gHU -
-
Re: youtube.com
jj to je moc smutný *9* tam byly i jeho děti akorát jsem nepotřehla kde je blanket
-
-
pesničky Michaela
Ahoj.
Tak dnes v Superstar budu pesničky Michaela že??
už sa moc teším ako Bendig zaspieva Heal The World alebo Martin Chodúr Billie Jean.... *3* -
klikarna -
a kde se hlasuje?? -
-
Re: klikarna -
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=6e5e7ae0d6f0acfd172e78f4ab 959a9b pro MICHAELA. hlasuj jenou za 5 min
-
-
?
je TII na ulož to v českých titulkách? -
-
Re: ?
ne s ruskejma titulkama *15* -
-
Re: Re: ?
no já vím *15* že sou tam ruský *15*
-
-
-
božínku
Dneska se mi vnukla myšlenka. Pořád se mi zdá že vánoce už jsou stráášně blízko, ale když si tak uvědomím tak 25.12 hned po vánocích už to bude rok od doby co MJ umřel a mě to pořád přijde jako. Jako že ne že to není pravda, nebo že je to jen chvilka. Je to zvláštní.
*9* *9* *9* -
-
Re: božínku
spíš pul roku co umřel..je to smutný *9* ..¨často si řikam, že to třeba neni pravda, že je fakt na nějakým to ostrově v Tichym oceaně...ale vůbec mi to nepříde, že už to bude tak dlouho..si pořád pamatuju na ten hroznej den..sem byla šťastná konečně narozky...a najednou kouknu na netu a tam ta zpráva..byla sem fakt ve velkym šoku.. *9* *9* -
-
Re: Re: božínku
to musí být fakt hrozný =( -
-
Re: Re: Re: božínku
no je to hrozný ted pořád na něj myslím každej den když si pouštím jeho písně když se kouknu na plakát když se někde o něm zmíněj a dneska při supestar asi budu řvát taky *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: božínku
no to já budu řvát když to budou zpívat ti lidi hnusně *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: božínku
no tak pul roku já taky doufám že jednoho dne se probudím a zjistim že to nebyla pravda že se šel jenom někam schovat jak mě se chce brečet *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
klikarna
Holky prosim bezta hlasovat na klikarnu -
-
Re: klikarna
já hlasuju *4* holky přidejte se taky. aŤ je MICHAEL první *4*
-
-
aaaaaaaaaahoj
AHOJ baby prominte že sem tu dlouho nebila ale včera sem byla u babiček a dneska sem se musela učit