Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

BULVÁR

četli ste to v napsali o mně? jak to napsala tn.cz? já ten titulek ani nemůžu napsat... já nevim jestli mám brečt, nebo se smát, nebo je mám jít přijít zmlátit?! asi to třetí... *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *13* *13* *13* jako to je snad jedna z největších blbostí, co napsali...
    • thesimsa

Re: BULVÁR

Zamindrákovanej hnusnej hajzl to je .. kretén .. jak to může vypustit z huby ?
      stupidní kretén ...
    • anet.k

to jsou........... no nebudu to tady vyjmenovávat. to jak napsala zaness *15* *15* *15*
    • dancitko

no urcite to treti protoze je to fakt hnusny *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10*
    • zanesskaaaa

Cáá ... k*****i, č*****i vy*****í ...
      • polinka

Re: Re: BULVÁR

asi tak. kdybych jim měla něco říct tak to bude: vy hnusný *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *****
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: BULVÁR

Ale ten Klein, jestli řekl to co napsal, tak by se měl stydět .. tohle se přeci neříká .. měl by si zopakovat definici LÉKAŘSKÉHO TAJEMSTVÍ ..
          • dancitko

Re: Re: Re: Re: BULVÁR

naprosto s tebou souhlasim
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: BULVÁR

JJ to by měl
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: BULVÁR

jak výstižný :D:D:D:D
  • anet.k

krásný úsměv =)

http://www.youtube.com/watch?v=aF1k VZz6ag8&NR=1
    • dancitko

Re: krásný úsměv =)

jo to mas pravdu
  • anet.k

Tohle vám zlepší náladu

Holky já vím že už to je tady asi po stý ale tohle je taková malá ochutnávka na zlepšení nálady.
    no vždycky když budete smutný pusťte se tohle: http://www.youtube.com/watch?v=sUT6 C2CKUPs *14* *14* *14* *14*
  • hannah54miley59

youtube.com

www.youtube.com/watch?v=NGBavN_9gHU
    • anet.k

Re: youtube.com

jj to je moc smutný *9* tam byly i jeho děti akorát jsem nepotřehla kde je blanket
  • aliss67

pesničky Michaela

Ahoj.
    Tak dnes v Superstar budu pesničky Michaela že??
    už sa moc teším ako Bendig zaspieva Heal The World alebo Martin Chodúr Billie Jean.... *3*
  • anka6959

klikarna -

a kde se hlasuje??
    • anet.k

Re: klikarna -

http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=6e5e7ae0d6f0acfd172e78f4ab 959a9b pro MICHAELA. hlasuj jenou za 5 min
  • anet.k

?

je TII na ulož to v českých titulkách?
    • polinka

Re: ?

ne s ruskejma titulkama *15*
      • anet.k

Re: Re: ?

no já vím *15* že sou tam ruský *15*
  • anka6959

božínku

Dneska se mi vnukla myšlenka. Pořád se mi zdá že vánoce už jsou stráášně blízko, ale když si tak uvědomím tak 25.12 hned po vánocích už to bude rok od doby co MJ umřel a mě to pořád přijde jako. Jako že ne že to není pravda, nebo že je to jen chvilka. Je to zvláštní.
    *9* *9* *9*
    • kristyn875

Re: božínku

spíš pul roku co umřel..je to smutný *9* ..¨často si řikam, že to třeba neni pravda, že je fakt na nějakým to ostrově v Tichym oceaně...ale vůbec mi to nepříde, že už to bude tak dlouho..si pořád pamatuju na ten hroznej den..sem byla šťastná konečně narozky...a najednou kouknu na netu a tam ta zpráva..byla sem fakt ve velkym šoku.. *9* *9*
      • anet.k

Re: Re: božínku

to musí být fakt hrozný =(
        • anka6959

Re: Re: Re: božínku

no je to hrozný ted pořád na něj myslím každej den když si pouštím jeho písně když se kouknu na plakát když se někde o něm zmíněj a dneska při supestar asi budu řvát taky *9* *9* *9* *9*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: božínku

no to já budu řvát když to budou zpívat ti lidi hnusně *15* *15* *15* *15*
      • anka6959

Re: Re: božínku

no tak pul roku já taky doufám že jednoho dne se probudím a zjistim že to nebyla pravda že se šel jenom někam schovat jak mě se chce brečet *9* *9* *9* *9* *9*
  • dancitko

klikarna

Holky prosim bezta hlasovat na klikarnu
    • anet.k

Re: klikarna

já hlasuju *4* holky přidejte se taky. aŤ je MICHAEL první *4*
  • anka6959

aaaaaaaaaahoj

AHOJ baby prominte že sem tu dlouho nebila ale včera sem byla u babiček a dneska sem se musela učit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit