Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čaukyyy

dlouho sem tu nebyla!!něco nového?? *15*!!
    • anet.k

Re: čaukyyy

ahoj. to se dozvíš když si přečteš můj smutnej vzkaz. Nevím co mám dělat. *9* MiCHAEL MI STRAŠNĚ MOC MOC MOC MOC CHYBÍ, *9* *9* *9* V PÁTEK JSEM POPRVÉ pro něj brečela. Ale doufám že se nic podobného nestane protože já nikdy nebrečím a když už brečím, tak řvu! a zákeřně. To byl opravdu SILNEJ STESK po michaelovi. Mě se po něm stýská pořád ale bez slz *9*
      • Re: Re: čaukyyy

ahoj holčičky, jak už jsem to napsala, jsem již ve věku (64), kdy se většina mých vrstevnic již o filmy ani moc nezajímá. Ale já byla už 2x a to ještě přijdu a pustím si GHOSTS a turné Victory. Také po něm moc truchlím, není chvilka, kdybych na něj nemyslela. To je jasné, že ty hnusný osočení mu na zdraví nepřidali. Je ho veliká škoda, moc mi chybí, jeho smrt mne velice zasáhla. Četla jsem, že minimálně 12 fanoušků neuneslo jeho smrt a udělalo sebevraždu. Když s Michaelem hrají něco v rozhlase, hned se mi hrnou slzy do očí. Anet.k, píšeš, že pláčeš, resp. řveš zákeřně. *9* Jak to vypadá? *8* *8*
        • anet.k

Re: Re: Re: čaukyyy

mno myslí, to jako řev s pláčem to je třeba: Proč ho ten doktor zabil? proč zrovna jeho? fakt mi moc chbíš. to je fakt velké neštěstí *9* ale dnes už je to lepší. a já bych na to chtěla co nejdříve zapomenout na tohle šílenství, ktrré se stalo poprvé a doufám že i naposled. já chci prostě věřit že Michael tu je pořád s námi a že nás má pořád rád *14* *14* *14*
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: čaukyyy

jj..ale vem si takhle truchlíme my..ale co Paris, Michael a Blanket..bože ty to musí mít stokrát horší..přišli o nejbližšího člověka...o tatínka *9* ..byly s ním celý život a teĎ už ho nikdy neobejmou, nedaj pusinku, nesvěří se mu s trápením.. *9*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: čaukyyy

ano je mi jich moc líto. *9* ale kéž by to všechno zdědili po tatínkovi *9*
      • kristyn875

Re: Re: čaukyyy

wow..tak to musíš bejt hodně silná..já bulim furt..dneska sem koukala na dokument pod rouškou..a prostě hned jak sem ho broučka viděla jak jde k soudu v těch tepláčcích a jak je tim všim vyčerpanej..tak mě to zase rozbrečelo *9*
        • anet.k

Re: Re: Re: čaukyyy

když vidím něco smutné nebo dojemného, tak je to silný tak, že ani nedokážu brečet. ale když to překročí všechny hranice, tak řvu i se slzami. a to třeba v pátek. jsem byla fakt nešťastná. jsem asi fakt zešílela. ALE ON MI TAK MOC CHYBÍ. *9*
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: čaukyyy

mno tak to ani neřikej...proč bys zešílela..já sem na tom podobně..někdy do toho spadnu tak, že mě i pohled na jeho fotečky rozbulí..fakt to moc bolí u srdíčka, když si jen vzpomenu, že už tu fakt neni a nikdy nebude..ale taky mi moc chybí..chybí nám všem tady... *9*
  • kristyn875

wowww

ahojky..teĎkon dávali na MTVčku ceny EMA a vzdali tam holt Majkymu.. *1* ..a Jonasové ho uvedli..bomba *15* *3* ..
    • polinka

Re: wowww

ahoj. jo to už jsem viděla potřetí. *15*
      • kristyn875

Re: Re: wowww

fakt?? *1* sem myslela, že to de poprví *1* *3* omg..
  • hannah54miley59

I am Michael

Hallo.My name's Michael Jackson.I love my fan's! *14* *14* *14* *14* *14*
    • dancitko

Re: I am Michael

moc vtipny
    • polinka

Hi! I am Jesus! God bless you... bože ty lidi jsou taky blbí a fakt si jako myslíte že na to skočíme?! *15*
    • anet.k

ha ha ha. very funny.
      hele nemusíš machrovat se svojí angličtinou.
      ale kéž by to NAPSAL SKUTEČNÝ MICHAEL. no nic musím jít na oběd tak zatím pa =)
  • anet.k

mám hrozné období =(

Ahoj holky. Mám hrozné období. nikdy jsem na to nemyslela ale v pátek to bylo hrozný.
    já jsem se v pátek chystala brzy večer na spaní a pustila jsem si evropu 2 tam hrála písnička BETTER IN TIME od mojí nejoblíbenější zpěvačky LEONY LEWIS(samozřejmě o JACKSONOVI *14* ) a ona tam zpívá o tom:
    Bez tebe to byla nejdelší zima. Nevěděla jsem kam se mám obrátit. Kamkoli se podívám, nemůžu na tebe zapomenout. Přijď vstup. Myslím že jsem slyšela klepání. Navzdory tomu všemu nemůžu bez tebe žít. Zraňuje to, když se z toho léčím. ale věřím, že to čas zahojí. Navzdory tomu všemu tě skutečně miluju. atd.....
    To všechno a ještě mnohem víc cítím k MICHAELOVI. Ale nemohla jsem se udržet a začala jsem upe brečet *9* a hned po tý písničce zazněla píseň HEAL THE WORLD, A to jsem totálně brečela. Potom jsem napsala na Blaník že chci písničku YOU ARE NOT ALONE a to už jsem řvala. *9* nic mě neuklidnilo *9* jsem řvala aj na sestru když na mě cosi promluvila. prostě jsem asi zešílela. asi si teď o mě holky myslíte že jsem fakt blbá, ale MICHAEL MI STRAŠNĚ MOC CHYBÍ A NIKDY PŘETÍM JSEM PRO NĚJ NEBREČELA. TO BYLO FAKT POPRVÝ *9* *9* *9* *9* FAKT MI STRAŠNĚ MOC MOC MOC MOC CHYBÍ *9* *9* *9* *9* co mám dělat abych tohle období ze sebe setřásla?
    • anet.k

Re: mám hrozné období =(

oprava: leona lewis je moje nejoblíbenější *po* JACKSONOVI
  • hannah54miley59

this is it

já jsem už byla na tom this is it to jako už dávno a pak tam šla ještě jednou moje kámoška s mamkou a prý že se její mamka rozbrečela jak říkal ten kenny ortega že bude tam mít ten velký potlesk a on se ho NEDOČKAL!proč nemohl umřít někdo jinej!třeba p!nkáč nebo takk *16*
    • hannah54miley59

Re: this is it

Co?Pink je nejlepší narozdíl od něj!
      • zanesskaaaa

Re: Re: this is it

P!ink nebo Pink nebo jak to píše .. je výborná zpěvačka, ale prosímtě, že je lepší než Michael ... promiň, ale tomu se musím zasmát :D
    • hannah54miley59

Co?Pink je nejlepší narozdíl od něj!
      • dancitko

vo Mike je nejlepsi to vi kazdej
      • hannah54miley59

né to fakt není
  • hannah54miley59

this is it

já jsem už byla na tom this is it to jako už dávno a pak tam šla ještě jednou moje kámoška s mamkou a prý že se její mamka rozbrečela jak říkal ten kenny ortega že bude tam mít ten velký potlesk a on se ho NEDOČKAL!proč nemohl umřít někdo jinej!třeba p!nkáč nebo takk
    • bajush

koukám, že nejsem sama, komu Michael chybí. Holky, já se z toho nevzpamatovala ještě teď. Nejsem schopná poslouchat nic jinýho, už mi z toho fakt hrabe.
      Ale je veliká škoda, že takhle dopadl. Né, že bych někomu něco zlýho přála, ale třeba Madonně je taky 50 a furt tu straší...
    • bajush

koukám, že nejsem sama, komu Michael chybí. Holky, já se z toho nevzpamatovala ještě teď. Nejsem schopná poslouchat nic jinýho, už mi z toho fakt hrabe.
      Ale je veliká škoda, že takhle dopadl. Né, že bych někomu něco přála, ale třeba Madonně je taky 50 a furt tu straší...
  • hannah54miley59

MAGOR

takže ho zabil jeho lékař?magor!fakt.jenom 15 let ve vazbě?!!!vždyt on je legenda a jenom jako 15 let jo?vždyt přece on je KING OF POP do životí by měl tak to nechápu
  • xx-paula-xx

Michael <3

Když mi jedna moje bývalá spolužkačka napsala, že neví co mám na Michaelovi a, že nejlepší je M. Cyrus. Já myslela, že ju zmlátím, nechápu jak toto by někdo dokázal říct. Ta cyrusová to je samá Růůžováá *9* Co dokázala? Bejt dítětěm slavnýho tatíka. Michael je byl a bude vždycky hvězda bez ohledu jestli je tu snámi nebo ne protže ve všech znáš co ho mají rádi tak žije kousek z něho *4*
  • polinka

pa...

tak jdu spinkat, dobrou *15* *3*
  • emo-anne

this is it

ten film byl užasnyy....ti tanečníci, ta show...mel to uplne presne vymyslene...vedel co dela..a vyplatilo se to...byl pste jedinecny a uzasnyy:-*
    • nikkyt

pravda This is it bylo úžasný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit