-
..............................
Mno asi budu muset jít.. -
-
Re: ..............................
Mno tak pá mno.. *15* *15* *3* *3* *4* *4* -
-
Re: Re: ..............................
měj se... *4* -
Re: Re: ..............................
ahooooooooooj
-
-
-
This is it...
Ráno jsem tu psala a až teď jsem koukala na reakce.
Lask se mě ptala na pocity... Lask já nevím, je mi tak všelijak. Je mi krásně z toho, že jsem Michaela viděla v tak dobré kondici, že byl nádherný a šťastný, ale to, že tu není, že tak bojoval mi rve srdce na kusy.
Aronoele psala, že je škoda, že to srdíčko nevydrželo.
Proč pořád někdo tohle píše, když všichni víme, že srdíčko měl v pořádku?!!! Všichni víme, že Michaela Murray předávkoval, než podal Propofol, který nesměl aplikovat. Michael byl naprosto zdravý a já už nemám sílu pořád dokola tohle psát. Už nemám sílu číst negativní texty a nemám sílu plakat, ale pláč je to jedinné co mi pomáhá od bolesti...
Michael byl naprosto zdravý člověk ve výborné kondici!!! -
-
Re: This is it...
Ahoj Angie... když už jsme u toho mě zas štve tohle: jak všichni říkají: "jó, byl to génius a v mládí tak krásnej, ALE kdyby se nebělil a neměl plastiky, vydržel by nám déle." To me doslova SERE (sorry za to slovo).
Tohle slyšet sakra bolí. Zvlášť když u toho člověk sedí v zubařském křesle asi dvě hodiny po tom, co se dověděl, že idol jeho dětství, člověk, který s ním byl celý život při tolika důležitých věcech, zemřel... (na ten den nikdy nezapomenu) *9* -
-
Re: Re: This is it...
Ahoj Anetry, ano máš pravdu!!! Tohle mě taky SERE!!!
Jeden klient, kterému je 70 let, ač na to nevypadá, šel se svou skoro stejně starou kamarádkou na This is it. Když potom přišel k nám na masáž, tak mi řekl, že na Michaela změnil názor. Jsem mu na to řekla, že by This is it měl každý vidět povinně. Než na ten film šel, tak mi položil otázku, která zněla " Jiřinko, on to ale plánoval, že jo, tu svou smrt, když tohle natočil"? Tak jsem mu vysvětlila, že absolutně neví o co jde, že to je záznam - část záznamu - z příprav na turné... Ale je fajn, že lidé na to jdou a mění názory k lepšímu... -
-
Re: Re: Re: This is it...
přesně tak... ten dokument odhalil pravdu a všichni ti skeptici teď čumí....
NEMŮŽOU TOTIŽ NIC ŘÍCT
to je fajn a zároveň je mi z toho smutno. že na spravedlnost vždy dojde, ale on už to nezažil...
-
-
prostě debilita největší... důvod všichni vidíte, není třeba to rozepisovat...
-
-
Ahoj Angie...Sem ráda že jsi tu..jinak 100% souhlas s tebou..on byl zdraví..ale ten mno ten zlí člověk mu zkazil všechno...Odepřel mu děti.. -
Souhlasím s tebou. v Tihis is it bylo jasně vidět, že se na to těší, že je rád a spokojený, zdravý... Rozhodně ne na umření.
Za to může ten doktor, co mu dal smrtící dávku. Kdo ví, co ho k tomu vedlo, ale udělal obrovskou a nenahraditelnou chybu. on nám s největší pravděpodobností vzal Michaela. -
-
vsak za to bude taky pikat 15 let
-
-
Ahoj Angie :)
No jasně .. byl úplně zdravý ..
To ce mu dal Murray, by nepřežil nikdo z nás tady .. ani já .. já, která netrpím nemocemi .. prostě nikdo ..
Ale nemyslím, že to Aronoele myslela nějak špatně .. třeba nevěděla, že měl srdíčko v pořádku .. :) -
-
Já nepíšu, že to myslela Aronoele špatně! Ale pokud někdo hlásá, že je letitý fanoušek, tak by snad mohl vědět takovou důležitou informaci, jak a proč zemřel jeho idol.
-
-
-
Tak na tyhle videjka se musíte kouknout
http://www.youtube.com/watch?v=jAxb UztkfHM&feature=fvw
http://www.you tube.com/watch?v=lYVT 3Gg_rek&feature=rec-HM-r2
http://w ww.youtube.com/watch?v=FcN- oxpV-Sw&feature=related -
-
Re: Tak na tyhle videjka se musíte kouknout
no jo, už to jde, dík -
-
Re: Re: Tak na tyhle videjka se musíte kouknout
neni zac
-
-
mě to nejde otevřít... -
-
Musíš vymazat mezery.. -
-
Re: Re: Re: Tak na tyhle videjka se musíte kouknout
jsou skvělý, hlavně to 1.,a 3. I'll Be There jsem slyšela prvně *15*
-
-
musis vymazat mezery
-
-
jo dobre
-
-
klikarna
ahojte posim klikejte pro Mika v klikarne -
Ahoj
Ahoj holky....Chjo dneska sem si v Popcornu četla o This is it a v sluchátkách mi běžela písnička Heal the world..a já začala brečet..že to chci taky vidět...jinak dneska nám přišlo the Essential,ael dostanu ho až v k vánocům..to nevydržím...a u SuperStra..jestli LAcho a Bendig zazpívájí hezky ty ploužáčky tak vám říkám rovnou že budu brečet..You are not alone je jednoduchá...teda pro mě nevím jak pro vás..mě se zpívá a hraje na klavír dobře...nedělá mi to problém... -
-
Re: Ahoj
no taky doufam ze to zaspivaji dobre -
-
Re: Re: Ahoj
Tak Bendig si myslím že by to mohl dát...jinak koukejte tady je Makí tak úžasně roztomilý http://www.youtube.com/watch?v=lYVT 3Gg_rek&feature=rec-HM-r2 -
-
Re: Re: Re: Ahoj
http://www.youtube.com/watch?v=FcN- oxpV-Sw&feature=related
Tady už jsou dospělí..a zpívají I'll be there...pane bože Majkí je tam celý v bílým a saá na bráchu..bože chi být jeho ségra.... -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
no tak to jsme dve -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
já bych teda nechtěla bejt jeho sestra... to bysme pak nemohli dělat různý věci *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
No jo no...bože já to zomru na místě...on je tak přitažlivej... *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
--
hojky,jste tu někdo????? *1* -
-
Re: --
jasně že jo *15* -
-
Re: Re: --
tak toe suuupééér,ale blbý je,že já už musím,chjo *9* tak čaw... *9* *3* -
-
Re: Re: Re: --
*4*
-
-
-
-
thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
nebo tady píše že má hada Musclese *15* sorry Michael, ale ani kvůli tobě se nenaučim mít ráda hady... *15* -
-
Re: thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
Pro nšj cokoli :D:D:D
Hadi mi nevadí :D .. ale s pavouky by to bylo horší :D .. -
-
Re: Re: thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
jasně pro Michaela cokoliv... kromě tohohle... *15* jo tak pavouci ty jsou ještě horší než hadi *15* hele piš tyhle smaily *15* me se tamty nelíběj *15* -
-
Re: Re: Re: thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
Nebaví mě za každým slovem klikat :D:D .. takhle je to rychlejší :D:D ..
Ještě jak v TII ml u Thrilleru pavouka :D .. myslela, že se zblázním :D:D .. jsem se na to nemohla ani koukat :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
*15* na pavouka jsem se ani nekoukla, to víš, fobie dělá svý *15* -
Re: Re: Re: Re: thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
Joo *15* to bylo drsný *15* tam taký nohy pod tím pavoukem .. sem si říkala kdo tam běhá .. a najednou z toho vyleze Michael .. sem čučela jak péro z gauče .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
tak už jsem se na to koukla *15* NEMRKLA jsem *15* a viděla jsem tam i ty nohy... *15* jo a do toho bych klidně vlezla *15* když je ten pavouk plechovej, tak no problemo *15* BTW: už jsem dočetla Moonwalk *14* *14* *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
Do Boleslavi :D .. Boleslav .. jéé :D .. myslím tím jméno :D .. -
já se na to jedu kouknout teď *15* do boleslavi *15* a zjistila jsem, že to bude i v lípě takže na to možná půjdu potřetí *15* *15* -
Tak já se na to jdu kouknout no :D:D:D -
vzácnej okamžik *15* a jedna mrkne a druhá to ani nepostřehne *15* -
To jsem ani nepostřehla :D:D:D -
já vím, ale ono to nešlo, já se snažila, ale stejně jsem nakonec mrkla! *15* no já jsem celá zpomalená *15* -
mrkla? *15* *15* *15*
při TII se nemrká !
tak si topusť znovu ať vidíš pořádně jak vylejzá *15* ..ale ono to netrvá tak krátce *15* to máš nějaký zpomalený mrkámní asi *15* -
já když vylejzal z toho pavouka tak jsem zrovna mrkla, takže jsem viděla robotickýho pavouka a pak najednou Michaela *15* *15* *15* -
on je prostě odváážnej *15*
-
-
jo to je tak jediný co se mi na TII nelíbí *15* a ještě v tom kině takovej MEGA a ještě jak uplně čuměl do ty kamery *15* *15* *15* fuuuuuuuuj *15* -
-
Nooo a jak to bylo ještě v 3D .. málo blázen ne? :D .. chtěl snad aby tam arachnofobici likly hrůzou? :D:D
-
-
na podiu pak z toho pavouka vylezl *15* *15* jááj málo odvážnej *15* *15* ale já bych tam taky vlezla *15* -
-
NIKDY neříkej nikdy *15* -
Já .. nikdy :D:D
-
-
-
Re: Re: Re: thesimso radči to nečti, ale nejsou to přímo slova z moonwalku... :-D trochu dlouhej titulek co... :-D
ona je psala *15* ale nechce se jí protože jsou tyhle :D rychlejší a má je z facebooku *15* -
-
Noo .. tak nějak :D:D:D:D -
-
Fajn :D:D -
já ti připomenu až to bude rok *15* -
Jooo jasný :D:D:D .. no to mě znáš teda fakt dlouho :D:D:D:D -
nečapeš? *15* normální *15*
jako že tě znám od svýho věku ** *15* nebudu zobrazovat *15* je to v profilu *15* -
? nečapu ? :D -
jo že ? *15* už od ** let náhodou *15* -
Nevěř si tolik :D:D:D .. tak moc mě neznáš :D:D -
.. tě prostě znám *15*
-
-
-
-
-
-
MTV Ema
Opakujou ceny Ema na MTV za chvíli tam bude Michael, tak se podívejte, pokud chcete :) .. -
-
Re: MTV Ema
fuuuuuuuuuuj tokio hotel!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *16* *8* *10* *15* *15* *15* prej se jim tam zapálí bubny bo co *15* blbci *15* -
-
Re: Re: MTV Ema
hele už to hořííííííííííí!!! jupíííííí *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: MTV Ema
Jo a teď ještě vyhrajou nejlepší kapelu :D .. koukej :D .. -
-
Re: Re: Re: Re: MTV Ema
já vim... nechápu co na nich všichni maj... blbí tokio hotelíšči... *16* *8* *10* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MTV Ema
ehm... myslim že všichni jsou lepší než TH... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: MTV Ema
Přitom BEP stokrát .. ne tisíckrát lepší kapela než TH !!! :D
-
-
-
-
-
ted to tam bylo... náký ty lidi zpívaly dobře, třeba ta první ale ty 2 holky jak zpívaly man in the mirror byly hrozný *15* né dobrý v poho *15* jo a ted dědek jak tam řikal beat it *15* *15* *15* -
-
Joo ten děda byl nejvíc :D .. nebo ten klučina ten ksichtík :D:D ..
-
-
Joo a kdo se na to podívá, prosím nekritizujte ty lidi, co tam zpívaj .. páč jsou to obyčejní lidé, kteří mu chtěli vzdát hold :D .. děkuju :D -
-
to jako bylo na mě? *15* -
-
Re: Re: Re: MTV Ema
Na všechny :D:D:D
-
-
-
-
moonwalk
........... ale já si docela úžíval jízdu v ambulanci, protože mě nikdy nenapadlo, že mě někdy povezou sanitkou s houkajícími sirénami. jako dítě jsem potom vždycky moc toužil. *15* to je z moonwalku, jak se popálil při natáčení pepsi. jako kdo jiný by tohle napsal? koho by to napadalo? jenom Michaela Jacksona... on je prostě úžasný *14* -
-
Re: moonwalk
No jakože :D .. náhoudou :D .. mě se taky líbila jízda sanitkou :D .. -
pšššš *15* přístě dej prosím na začátek, ať to nečtu jo ? *15*
moonwalk budu mít až ve středu .. *15* -
-
Re: Re: moonwalk
*15* no jo tak pardoooooooon *15* já už jsem na 242 stránce *15* jo jinak já jsem nikdy sanitkou nejela *15* -
-
Re: Re: Re: moonwalk
Je to uplně mooc zážitek :D .. i když jsem tam jela při 42 stupňů horečce, tak jsem si to užívala :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: moonwalk
co ti sim tě bylo že tě vezli do špitálu? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: moonwalk
Já tam byla, když jsem byla ve druhý třídě :D .. ale taky jsem nechtěla domů :D .. spíš do školy :D:D:D:D -
aha... *15* no to já když jsem byla v nemocnici tak jsem tam měla lego a nechtěla jsem domů... (byly mi 4 roky) a taky tam měli hrozně dobrý chleby s marmeládou *15* *15* *15* jo a taky jsem tam měla barbínu jako sestřičku *15* takovýá hnusná byla... plastová *15* *15* *15* -
Jsem měla zánět močáku .. nesměj se .. bylo to vážný :D .. nee nebylo :D .. a měla jsem pokoj pro sebe .. a měla jsem tam telku :D:D ..
-
-
-
-
-
jj to jsem taky četla. *15*
-
-
nic
dneska mám nákou divnou náladu... furt si musim pouštět jenom samý smutný písničky... od Michaela samozřejmě!!! *15*