-
...
Dobrou noc ♥
Krásné sny ♥ -
ahoj
ahoj..tak jsem tu..rikaji mi pani Jackson -
-
Re: ahoj
Ahoj paní Jacksoc :) :D:D -
-
Re: Re: ahoj
Néé Jackson tam má být :D -
-
Re: Re: Re: ahoj
ahoj,jak je?
-
-
-
-
Home
La Toya Jackson - Home (New Official Mucic Video)
http://www.youtube.com/wa tch?v=G320rOh9Mfc
Prostě nádherná písnička :) ♥ -
Je to pravda?
Ahoj,mili fanousci m.j.po shlednuti filmu this is it,nad m.j stale premyslim a dnes jsem cely den breecela kuli jeho smrti *9* je to strasne,ale vzhledem k tomu ze toho o nem moc nevim,tak bych se vas chtela zeptat na dve veci,napred jestli nevite tedy jestli uz se objasnila jeho smrt,jako jestli ho nekdo zabil nebo mel zastavu srdce?a za druhy sem nasla stranku THIS IS NOT IT a tam pisou ze cely film je pretvarka ze michael byl naprosto zeslably a nezvladal to,atd.tak se chci zeptat jestli nekdo nevite zda je to pravda atd.dekuju vam moc MICHAEL JE KRAL A VZDY ZUSTANE TIM ZE UMREL ODESEL JEN HMOTNYM ZPUSOBEM,ALE MY HO BUDEME MIT V SRDCI PORAD! -
-
Re: Je to pravda?
Michael v naprosto dobré kondici!!! Celý This is it vedl prakticky sám, protože on si určoval co a jak bude. Ti co s Michaelem vystupovali říkali, že si pamatujete každý takt, každou svou notu, že ho neobalamutí.
Zpíval naživo, nebyl zadýchaný a denně udělal 11 písniček, což je 1 celý koncert, aniž by musel. Byl v tak dobré kondici, že by mu mohl každý z nás závidět tu energii.
Srdíčko měl v pořádku, ale protože měl doktora kreténa, tak to dopadlo, jak to dopadlo. Ještě se neví co bude s Murrayem. To, že by mohl dostat až 15 let se teprve jen spekuluje. Bych mu napařila doživotí, hajzlovi!!!
Jestli mám překlepy, nebo hrubky neřeším, omluvte je, pokud jsou, jsou už z toho všeho dneska unavená a taky ubrečená... -
-
Re: Re: Je to pravda?
Naprostý souhlas angie... Michael to zvládal naprosto dokonale a nechápu, jak někdo vůbec může polemizovat o tom, že to video by mohlo být pravdivý... Myslíte, že takhle tancuje člověk, kterýho musí někdo krmit, protože neudrží vidličku? To je dost blbost a ten kdo viděl THIS IS IT to musí uznat... -
-
Re: Re: Re: Je to pravda?
já to uznávám ten doktor je takovej debil vychcanej já mam k němu chut jet a zmlátit ho a nakopat mu pr............... -
-
Michael
Ach jo,to musel odejít zrovna ON???Je mi ho líto *9* .Nenávidím toho lékaře kterej trpí magoristickým obdobím!!!!Sbohemmmm *8*
-
-
Re: Re: Re: Je to pravda?
Mě tak napadlo, jestli to video neudělali ne fanoušci. Mysleli si, že když po zlém s námi nehnou, tak to zkusí přes city, ale já se řídím svými pocity a tím co vidím. A viděla jsem naprosto nádherného, ve skvělé kondici a šťastného Michaela Jacksona... -
-
Re: Re: Re: Re: Je to pravda?
Lépe bych to nevyjádřila... on tam byl tak dokonalý... žádná troska, žádný feták... strarý, dobrý, krásný michael...
-
-
-
-
Re: Je to pravda?
ahojky..mno zabil ho jeho osobní lékař..dal mu silnou dávku léku na spaní..propofolu *9* ..a ten debil za to dostane jenom 15 let..doživotí bych mu dala...a s tim This is not it..ti moc neporadim..sama nwm co si o tom mám myslet..ale když sem Majkyho viděla v This is it..jak byl šťastnej a plnej energie..prostě rozdával radost..tančil a zpíval skvěle..vůbec mi nepřišlo to co psali na těch stránkách..doufam, že to není pravda *3* *9* -
-
Re: Re: Je to pravda?
Děvčata nevěřte tomu .. Michael byl v bezvadné kondici .. a všechny jeho orgány prostě všechno bylo v pořádku .. byl zdravý .. byl plný života a strašně natěšený na svůj Comeback ..
Tyhle lidé co udělali to video a napsali všechny ty věci, co tam jsou, by se měli strašně stydět .. měli by radši chodit kanálama .. protože to co udělali je strašný ..
-
-
-
michael je najlepsi
Michael je naozaj kral popu...milujem ho..proste najvacsia osobnost aka kedy bola na scene *14* -
ahhooojkys
Ahojík holčiny *3* tak jakpak se máte??je tu vůbec někdo? *1* *3* ...k tomu pomníku..nwte, kde kam bych mohla poslat příspěvek..souhlasim s tim že by měl bejt v každym městě..na Majkyho by se prostě nemělo zapomenout *3* *3* -
-
Re: ahhooojkys
Ahoooj :)
http://www.facebook.com/event.p hp?eid=162748834887&index=1
Tady máš všechno vysětlený :) -
-
Re: Re: ahhooojkys
jéé ..děkuju *1* *3* seš zlatííí *3* *3*
-
-
-
ahoj všichni =)
ahoj holky. jak se máte? -
-
Re: ahoj všichni =)
nazdárek,celkem fajn *4* -
-
Re: Re: ahoj všichni =)
tááák jdu,pá *4* michaeli,i tobě *15*
-
-
-
pomník
jo souhlasim ale nesmíme dopustit aby se na michaela zapomnělo *14* *14* -
pomník
tak jsi to tady pročítám a některé věci mi připadají naprosto hloupé. je to otázka názoru, ale můj názor na pomník je takový že michael by byl daleko radši kdyby se nazbírané peníze dali na charitu . Michael bude navždy v našich srdcích a myslím si že pomník není důležitý takový je můj názor Michael vždy chtěl aby se měli všechny děti na světě dobře a proto bychom měli pokračovat v jeho kolejích. -
-
Re: pomník
Mě pomník příjde jako skvělý nápad ..
Tento pomník nám bude připomínat muže, který toho pro tento svět udělal strašně moc .. a to, že tam bude stát by mělo všem kdo projde okolo řipomenout, co Michael dělal pro všechny děti na světě .. nejenom jeho zpěv a úžasné kreace .. ale hlavně to, co nosil uvnitř sebe .. LÁSKU .. LÁSKU k dětem a hlavně k dětem bez rodiny, bez peněz, co trpí o hladu na ulicích .. těm se má pomáhat, protože jsou to poze děti, které nemohou za to, kdy a v jakých podmínkách se narodily ..
Na světě je spousta lidí i celebrit, které na charity také přispívají .. tak proč nevěnovat třeba pouze sto korun na tento skvělý nápad .. -
Nemáš pravdu. Pomník je pro nás fanoušky a na charity přidáváme taky. Já a ještě dvě fanynky tady z osobností chystáme projekt. Vždyť na pomník nemusíš přidávat, ale ani tam potom tedy chodit. Tady každý hlásá, jak a co Michael chtěl, ale zajímalo by mě, kdo právě z těch negativistů někam přidal peníze. Já to dělám už léta... Je mi jasný, jak začneš psát, že přidáváš na charity atd. a neberu ti to, ale pomník je naprosto skvělá věc. Právě to si Michael zaslouží!!! -
-
Re: Re: pomník
angie ja sem nepřidala na charitu a nestydím se za to jen jsem řekla svůj názor. Ale vidím že tady jsou někteří lidé méně chápaví. MIchael si to samozdřejmě zaslouží smekám před ním, puze jsem řekla... -
-
Re: Re: Re: pomník
Ne méně chápaví, ale už vytočený z těch řečí kolem.
Michael by měl mít ve všech zemích pomník. Všechny hlavní města by měli postavit pomník a měl by to financovat stát. Vzhledem k tomu, kolik peněz určitým státům Michael ušetřil tím, že se postaral sám o to, aby se měli děti lépe a platit léčby...
-
-
-
ano máš pravdu, ale nesmíme dopustit, aby se na Michaela zapomnělo, proto se dělá ten pomník. ten pomník nám ho bude připomínat. *4*
-
-
hlasujte
http://www.kissdelta.cz/kissparada/ hlasujte zase, můžete 3x. Michael je 2., tak at je první *4* Michael si to zaslouží *3* -
-
Re: hlasujte
Sem mělo být, že už je první :D .. Jupííí :D:D -
Re: hlasujte
Mě pomník příjde jako skvělý nápad ..
Tento pomník nám bude připomínat muže, který toho pro tento svět udělal strašně moc .. a to, že tam bude stát by mělo všem kdo projde okolo řipomenout, co Michael dělal pro všechny děti na světě .. nejenom jeho zpěv a úžasné kreace .. ale hlavně to, co nosil uvnitř sebe .. LÁSKU .. LÁSKU k dětem a hlavně k dětem bez rodiny, bez peněz, co trpí o hladu na ulicích .. těm se má pomáhat, protože jsou to poze děti, které nemohou za to, kdy a v jakých podmínkách se narodily ..
Na světě je spousta lidí i celebrit, které na charity také přispívají .. tak proč nevěnovat třeba pouze sto korun na tento skvělý nápad .. -
-
Re: Re: hlasujte
Kurňa to mělo být nahoru .. no do zadnice už :D:D:D
-
-