-
Ahoj všichni
Ahoj všichni a ahoj Majký jak se máte? *4* Doufám že dobře.Zítra jdeme do bazénu moc se tam netěším,ale budu myslet na Majkýho a to je mi vždycky hned líp. *14* *14* No a taky budem dělat nějaký projekt v angličtině o slavných osobnostech a já budu dělat o Michaelovi. *14* -
-
Re: Ahoj všichni
mi budeme predvadet monolog tak jsem si vybrala Mika -
Re: Ahoj všichni
ahojky..mno docela fajně ..to my máme zase mluvený projevy..samo mám Majkyho..
ale dere mě to..sem ještě nepřišla na řadu..tak doufam, že ted v ut se mi poštěstí a konečně všem docvakne jakej Majky opravdu byl
*3* *1* *14* -
-
Re: Re: Ahoj všichni
No mi na ten projekt budeme potřebovat nějaký obrázky a potom to budeme muset popsat.Už se docela těším. *14* Můžu si tě přidat do přátel? *4* -
-
Re: Re: Re: Ahoj všichni
mno my můžem taky přinést nějaký věci k tomu..takže beru cd knížku a nějakej plakát vyberu...ale nwm kterej..to bude těžkej výběr..on je klášnej všude *1* *15* *14* *3* ...mno jasan ..můžeš *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj všichni
No já si mám vybrat asi pět fotek Michaela,ale to ti řeknu já bych nejrači nechala vyvolat všechny.On je totiš krásnej všude. *14*
-
-
-
-
-
-
ahojký *3* -
myslíš že mi chybí to brečení?
tak to nevim -
malování
dneska jsem se nudila, tak jsem zkoušela malovat Michaela, no výsledek nechtějte vidět... *15* no on vlastně ani žádnej výsledek neni, radči jsem to vzdala, já prostě malovat neumim *15* *15* *15* -
-
Re: malování
tak to si ještě neviděla co za hrůzy vytvářim já *15* *15* *15* -
ten muj taky nevipadal zrovna nadherne -
*15* Mi připomíná můj první výkres s Michaelem se byla taky na nervy *15* A zkus to ještě dodělat *3* -
-
Re: Re: malování
jéééééé nikkyt to je hezký, to já bych v životě nenamalovala.... Ach jo já chci taky umět malovat *9* *15* ach jo proč já jsem tak neschopná? nic mi nejde nic neumim... (toho si nevšímejte, právě mám můj výkyv nálady *15* ) -
-
Re: Re: Re: malování
*15* díky ale z prvních obrázků nešlo ani poznat že je to člověk... *15* -
Re: Re: Re: malování
Se podívej na ten můj výtvor na FB :D .. křivý je to :D .. a vůbec mu to neni podobný :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: malování
dívala jsem na na FB na ty obrázky cos kreslila, ty jsou úžasný!!! *14* nejvíc se mi líbí Heal the World *14* fakt zanes krása... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: malování
jediný čim já se můžu "chlubit" je pár "básniček" co jsem napsala o Michaelovi *14* *9* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: malování
Co kecáš ? *15* Je mu to podobný ... -
-
si blbá .. *15* -
Asi tak jako kuře vejci :D:D
-
-
-
-
-
-
*
Ahoj Jacksonky *4* -
-
Re: *
ahoj *4* ty mě deš vystřídat *7* *15* já už totiž musím tak pa *15* *15* *15* ale určo ještě dneska přijdu =) *4* -
čauky, jak je? *4* -
-
Re: Re: *
super co ty? -
-
Re: Re: Re: *
no dneska nic moc... *15* *9* *4* *15*
-
-
-
ahojky *4* *4*
-
-
sen
jo jasne o nem se mi zdaji sny vzdicky -
-
Re: sen
TY se máš=) to ti závidím. *1* jak to děláš? *7* děláš přes den něco zvláštního, krom na osobnoszech? *15* -
-
Re: Re: sen
ani jen Mika cely den posloucham a uy nic -
-
Re: Re: Re: sen
Mě se o něm zdá málokdy *9* naposled skoro před 2 tejdnama.. *9* -
Re: Re: Re: sen
a já ho sdam neposlouchám? ho poslouchám každej den a celej den. jenom zrovna teď ne *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: sen
ja ho posloucham furt a zpivam a koukam na videa a brecim -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sen
myslíš že mi chybí to brečení? *7*
-
-
-
-
-
-
*
chtělo by to nahodit nějaké jiné téma co? -
-
OK navrhni nejake *1* -
-
Re: Re: *
jaké *7* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: *
to je jedno -
-
Re: Re: Re: Re: *
Zdálo se ti dneska o MICHAELOVI?
-
-
-
-
-
*
holky zítra bude MICHAEL určitě první v žebříčku v top osobnostech *14* *14* *14* *14* *14* -
-
no to doufam *14* *15* *14* *14* *15* *15*
-
-
KLIKÁRNA
v klikárně jsem dala 2 hlasy michaelovi -
-
Re: KLIKÁRNA
můžeš jich dávat víc ale někteří z toho skončili v blázinci *15* *15* *15*
-
-