Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaryn

Jinak nejlepší živák od Michaela je Michael Jackson heal the world clinton gala 1992
  • Jaryn

Ahoj všichni,chtěl sem se jen zeptat,kdy dávají příští Superstar ,jak tam mají zpívat písničky od Michaela,a Madony??Já Superstar nesleduju nezajímá mě jinak,chci se jen podívat na tenhle díl,protože tam budou zpívat písničky od Michaela.Děkuji za odpověd *3*
  • přidáte se?

kdo má rád Twilight, zaregistrujte se, ať ho tu máme o týden dříve jako na Slovensku v den celosvětové premiéry!
    http://www.evropa2.cz/c s/stmivani/registrace.shtml

jina k byla jsem na This is it - je to fakt BOMBA!!! už aby to bylo na DVD :-)
  • zanesskaaaa

...

Příští téma Michael Jackson a Madonna .. tak to bude zajímavý .. měli to spíš nechat na kola, kdy už tam budou jen ti nejlepší .. ale uvidíme :)
    • skih

Re: ...

jo,to bude zajimavy.. *1*
  • nikcajacksonka

brou

Tak páááá.Já už si jdu hajnout *15* To víte ty kone mi dali zase zabrat *1*
  • nikcajacksonka

prezila:D

Ahojky tak jsem tu z koni:DZiva a zdrava *15* Nakonec jsem si vzala uplne jinyho kone nez jsem planovala *1* Kterej se mnou udelal kozlika a zaroven naskocil do cvalu *15* A poptom jsem si vzala jinyho,kterej se splasil pokopal brezi klisnu a zdrhnul *15* Ale nastetsi jsem ho chytla *15* A TU klisnu kopnul do zadku nastesti *1* Ale byla jsem rada ze jsem si mohla vzit nejvetsiho kone na kteryho se smi az tak za rok a ja tam chodim 3 mesice *15* To vite jezdim od 4.let *15* Ale potom ta jizdarna skoncila a ted jsem zacla chodit do novy *1* Ze jsou to divny jmena Savan a Janys??Jsou tam jeste divnejsi,ale to jsou ty dva na kterych jsem dneska jezdila....Janys je ten kterej se splasil a Savan je ten jak udelal se mnou kozlika a naskocil do cvalu *1*
    • nikcajacksonka

Re: prezila:D

A jak se jinak mate??? *15* A co jste tu probirali??? *1*
  • hannah54miley59

This is it

Příští sobotu jdu zase na THIS IS IT.uŽ SE MOC TĚŠÍM!
  • hannah54miley59

PLAKÁT

Dívám se na superstar a když předtím ukazovali tu autogramiádu tak za nima byl plakát THIS IS IT!
    • zanesskaaaa

Re: PLAKÁT

To bude tím, že byla předpremiéra a finalisti na tom filmu byli..
      • luciq-dc

Re: Re: PLAKÁT

*15* *15*
  • janikoz

Hha

Ahojíky lidičky, nevíte, kdy má vyjít ta hra s Majkým? A jak se má jmenovat a jaký to má být žánr? *3* *14* Dneska jsem viděla This is it! Super!!!!! Majký byl úžasný *3*
  • baluska1

Hmmm

Sourry..ael tneska už asi nepřijdu thak..čusák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit