-
....
díváte se na superstar??já jooo,ale jako Ben má fakt super vohoz *15* *15* *15* *14* -
-
Re: ....
ten klobouk je opravdu **** *15* *15* *15*
-
-
2x :-D
Ahojky. ted jsem se vrátila z this is it. a viděla jsem to už podruhý *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* to bylo stejně úžasný jako poprvý *14* *14* *14* *14* *14* *14* prostě super, bomba, mega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* je fakt super vidět upa velkýho Michaela *15* *14* -
superstar?
hodláte se dívat na superstar? -
-
Re: superstar?
já sem si říkala že ne ale půjdu ale dneska sem snad ještě pudu tak pa *4* -
-
Re: Re: superstar?
joo já se dívám!!
-
-
Re: superstar?
ja asi jo...jeste tu chvilu budu... *15* -
-
Re: Re: superstar?
mizim,cau!! paapa vsichni! *4*
-
-
-
dívááte..
se na chůva k pohledání??,já to jen tak sledovala a ta chůva Fajn se tam zmínila o majklovi,ale porádně sem neposlouchala co??! ale slyšela sem že měl s těma plastikama přestat už po thrilleru!!!no já sem dodaly akorát jedno:zhee *15* *15* *15* *15* -
dívááte..
se na chůva k pohledání??,já to jen tak sledovala a ta chůva Fajn se tam zmínila o majklovi,ale porádně sem neposlouchala co??! ale slyšela sem že mě s těma plastikama přestat už po thrilleru!!!no já sem dodaly akorát jedno:zhee *15* *15* *15* *15* -
???
ČAUKI -
-
Re: ???
ahojky *4* -
-
Re: Re: ???
ahojjj i tobe!!! *1* *1*
-
-
ahůůj!!!jak je?? -
-
Re: Re: ???
smmutne *9*
-
-
cau... *1*
-
-
???
ČAUKI -
...
cau,tak jsem zas tady *4* -
!!!!!!!!!!!!!
holky nevíte kdy má vyjít to DVD THIS IS IT?? *7* *14* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!
četla sem že na konci roku ale nevím to jistě -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!
jj díky *3*
-
-
Re: !!!!!!!!!!!!!
netusim... *9* -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!
koncem ledna *4*
-
-
-
*
ahoj děvčata, jak se máte? já dneska nic moc, zas mam deň že bych furt brečela... Chybí mi Michael,ale šíleně!!!!!!!!!!!!!Furt na něho myslím.. pomocte mi někdoooooo :-( mě je hrozně!! :-(( ..chcu umřít!!!! jedině tak se nebudu trápit a budu s Michaelem :-((((( -
-
Re: *
to znám...mě pomáhá když si pustím nějakou rychlou a veselou písničku(nemusí být od Michaela) a dám si teplou vanu nebo du brzo spát...vyspíš se dorůžova a bude ti líp :) :) *15* -
Ahojky,já se taky nemám zrovna hej!! -
tak se snaz myslet na to,ze je michaelovi dobre a snaz se myslet na neco veselejsiho...me taky chybi,vlastne to nekdy nejde,na nej nemyslet *9* -
Hlavně se nezabíjej .. to by Ti bylo k ničemu *3* .. a nebooj to bude dobrý *3* to přejde *3*
-