Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

díváte se na superstar??já jooo,ale jako Ben má fakt super vohoz *15* *15* *15* *14*
    • luciq-dc

Re: ....

ten klobouk je opravdu **** *15* *15* *15*
  • polinka

2x :-D

Ahojky. ted jsem se vrátila z this is it. a viděla jsem to už podruhý *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* to bylo stejně úžasný jako poprvý *14* *14* *14* *14* *14* *14* prostě super, bomba, mega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* je fakt super vidět upa velkýho Michaela *15* *14*
  • anet.k

superstar?

hodláte se dívat na superstar?
    • anet.k

Re: superstar?

já sem si říkala že ne ale půjdu ale dneska sem snad ještě pudu tak pa *4*
      • Re: Re: superstar?

joo já se dívám!!
    • skih

Re: superstar?

ja asi jo...jeste tu chvilu budu... *15*
      • skih

Re: Re: superstar?

mizim,cau!! paapa vsichni! *4*
  • dívááte..

se na chůva k pohledání??,já to jen tak sledovala a ta chůva Fajn se tam zmínila o majklovi,ale porádně sem neposlouchala co??! ale slyšela sem že měl s těma plastikama přestat už po thrilleru!!!no já sem dodaly akorát jedno:zhee *15* *15* *15* *15*
  • dívááte..

se na chůva k pohledání??,já to jen tak sledovala a ta chůva Fajn se tam zmínila o majklovi,ale porádně sem neposlouchala co??! ale slyšela sem že mě s těma plastikama přestat už po thrilleru!!!no já sem dodaly akorát jedno:zhee *15* *15* *15* *15*
  • poppy111

???

ČAUKI
    • anet.k

Re: ???

ahojky *4*
      • skih

Re: Re: ???

ahojjj i tobe!!! *1* *1*
    • Re: ???

ahůůj!!!jak je??
      • skih

Re: Re: ???

smmutne *9*
    • skih

Re: ???

cau... *1*
  • poppy111

???

ČAUKI
  • skih

...

cau,tak jsem zas tady *4*
  • !!!!!!!!!!!!!

holky nevíte kdy má vyjít to DVD THIS IS IT?? *7* *14*
    • mischicka

Re: !!!!!!!!!!!!!

četla sem že na konci roku ale nevím to jistě
      • Re: Re: !!!!!!!!!!!!!

jj díky *3*
    • skih

Re: !!!!!!!!!!!!!

netusim... *9*
      • anet.k

Re: Re: !!!!!!!!!!!!!

koncem ledna *4*
  • pajka52

*

ahoj děvčata, jak se máte? já dneska nic moc, zas mam deň že bych furt brečela... Chybí mi Michael,ale šíleně!!!!!!!!!!!!!Furt na něho myslím.. pomocte mi někdoooooo :-( mě je hrozně!! :-(( ..chcu umřít!!!! jedině tak se nebudu trápit a budu s Michaelem :-(((((
    • mischicka

Re: *

to znám...mě pomáhá když si pustím nějakou rychlou a veselou písničku(nemusí být od Michaela) a dám si teplou vanu nebo du brzo spát...vyspíš se dorůžova a bude ti líp :) :) *15*
    • Re: *

Ahojky,já se taky nemám zrovna hej!!
    • skih

tak se snaz myslet na to,ze je michaelovi dobre a snaz se myslet na neco veselejsiho...me taky chybi,vlastne to nekdy nejde,na nej nemyslet *9*
    • zanesskaaaa

Hlavně se nezabíjej .. to by Ti bylo k ničemu *3* .. a nebooj to bude dobrý *3* to přejde *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit