Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

=)

už se těším, až bude po prázdninách=) protože u nejlepšího PC seděla moje segra celé prázdniny. no tak už se těším až pujde zítra do třebíče a bude tam zas celý týden. *15* to bude PC zas můj *15* *15* *15*
  • pajka52

I love you so much !!

Tak strašně my chybíš, miluju Tě ♥..a ted' už nám jen Vzpomínky zůstanou..
    R.I.P King Of Pop 1958/2009 ♥♥
  • thesimsa

...

Kenny Ortega odhalil, že na DVD a Blue-ray disku, které plánují vydat na jaře, budou další 2 až 3 hodiny materiálu z příprav koncertů This is it. Dokument zůstane stejný a tento materiál bude extra.

------
    Yeaaah *15* *14*
    • polinka

Re: ...

TY VOLE TO SI ZE MĚ DĚLÁŠ PRDEL NE?!?!?!?!?!??!?!?? pardon že to píšu takhle *15* no to je super!!! *14* *14* *14* *14* *14* hey!!!!!!!!!!! yeah!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *15* a ctj ten blue-ray disk? *7* ale ty jo... další 2 hodiny... *14* *14* *14*
      • luciq-dc

Re: Re: ...

poli: lískni si *15*
        simča: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ *15*
        • polinka

Re: Re: Re: ...

lískni si? nák nejsem v obraze *15* vim že ste to tady nák řešili, ale nwm co to, toto má bejt *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: ...

lískni si = dej si facku *15*
      • thesimsa

Nevím asi něco jak DVD ... snad .. *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

No tak je to něco lepšího než DVD lepší kvalita .. Ostřejší obraz ... *15*
      • thesimsa

až tři hodiny *15* *15* hééj mohli by ty dvě až tři hodiny dát zas do kin a pak to švihnout oboje na jedno DVD *15*
  • pa..

papáááááááá mějte se tu kllláááááááášně!! *15* *1*
    • anka6959

Re: pa..

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ JA TĚ TU CHCI NEODCHÁZEJ *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • luciq-dc

Re: Re: pa..

NÉÉ však přijde zítra *15* Nééskáákej z toho mostu... *8* *4*
        • anka6959

Re: Re: Re: pa..

no to doufám že tu bude zítra no jo tak je tu ještě někdo??
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: pa..

já.......ne *15* *15* *15*
  • ste..........

tady??někdo??já asi už pudu,kdyžtak až zejtraaaaaaa!!! *15* *15* *15*
  • luida

Prosiiiiiiiiiiiiiiim....

Ahojte lidi, dlouho jsem tu nebyla, to víte škola(prvák na střední:mučení). Teď co mám net doma tak si furt stahuju Majkýho songy. Byli jste někdo na This is it? Já ne, jsem nestihla lístky *9* *9* *9* . No chcu vás moooooooooc o něco poprosit. Hláněte prosím tu:http://ema.mtv.tv/artists/jonas_brothers pro Jonas Brothers, je tam napsaný VOTE a může se i víckrát. Fakt moc proooooooooosííííííííím a smutně koukám *9* . Moc si přeju aby vyhráli. mooooooooooooooc děkuju.
    • luciq-dc

Re: Prosiiiiiiiiiiiiiiim....

Ahoj .. Tak JB jo? *15* A Michael tam není, že bych hlasovala pro něj ? *14*
      • luida

Re: Re: Prosiiiiiiiiiiiiiiim....

neni no, leda taky bych hlasla, tam muzes dat i milion hlasu. leda umrti roku, tam by byl Majky a Patrick Swayze a nevim, kdo ještě umřel.
  • luciq-dc

:D

*15* *15* *15* *15*
  • anet.k

NO NIC

no nic holky. já musím jít cvičit na klavír. zítra mám hodinu tak ať nedostanu sprda *15* *15* *15* tak zatím paaa
    • polinka

Re: NO NIC

papa *3*
  • mischicka

písnička

nevím tak se jmenuje písnička od Michaela jak tam zpívá takový "aaah uuh" a zpíval tu písničku v this is it...prosím nevíte někdo?? *9*
    • polinka

Re: písnička

myslim, že myslíš earth song *3* *4*
      • mischicka

Re: Re: písnička

jjj to je ona...děkuju moc :-* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: písnička

není zač *4*
  • tssssssssss...

pro anka6959!!!TSSS tady se o tom bavíí normalně jakoooooooo!!
    *15*
    • anka6959

Re: tssssssssss...

no to je fakt dobrý téma no tady je fakt nějakej bláááááááázinec *15* *15* *15* *15* bože kam sem to vlezla *15* *15* je tady někdo normálni??no ale jestli chcete rozebírat tohle téééééma tak teda jo
      • Re: Re: tssssssssss...

jojooooooo!!!a jedinej kdo je tu normááááááál??tak to asi nikdo *15* *15*
        • anka6959

Re: Re: Re: tssssssssss...

no to je fakt blázinec když blázinec tak jako u nás na OSOBNOSTECH *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit