-
=)
už se těším, až bude po prázdninách=) protože u nejlepšího PC seděla moje segra celé prázdniny. no tak už se těším až pujde zítra do třebíče a bude tam zas celý týden. *15* to bude PC zas můj *15* *15* *15* -
I love you so much !!
Tak strašně my chybíš, miluju Tě ♥..a ted' už nám jen Vzpomínky zůstanou..
R.I.P King Of Pop 1958/2009 ♥♥ -
...
Kenny Ortega odhalil, že na DVD a Blue-ray disku, které plánují vydat na jaře, budou další 2 až 3 hodiny materiálu z příprav koncertů This is it. Dokument zůstane stejný a tento materiál bude extra.
------
Yeaaah *15* *14* -
-
Re: ...
TY VOLE TO SI ZE MĚ DĚLÁŠ PRDEL NE?!?!?!?!?!??!?!?? pardon že to píšu takhle *15* no to je super!!! *14* *14* *14* *14* *14* hey!!!!!!!!!!! yeah!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *15* a ctj ten blue-ray disk? *7* ale ty jo... další 2 hodiny... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
poli: lískni si *15*
simča: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ *15* -
-
Re: Re: Re: ...
lískni si? nák nejsem v obraze *15* vim že ste to tady nák řešili, ale nwm co to, toto má bejt *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
lískni si = dej si facku *15*
-
-
-
Nevím asi něco jak DVD ... snad .. *15* -
-
Re: Re: Re: ...
No tak je to něco lepšího než DVD lepší kvalita .. Ostřejší obraz ... *15*
-
-
až tři hodiny *15* *15* hééj mohli by ty dvě až tři hodiny dát zas do kin a pak to švihnout oboje na jedno DVD *15*
-
-
-
pa..
papáááááááá mějte se tu kllláááááááášně!! *15* *1* -
-
Re: pa..
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ JA TĚ TU CHCI NEODCHÁZEJ *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: pa..
NÉÉ však přijde zítra *15* Nééskáákej z toho mostu... *8* *4* -
-
Re: Re: Re: pa..
no to doufám že tu bude zítra no jo tak je tu ještě někdo?? -
-
Re: Re: Re: Re: pa..
já.......ne *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
ste..........
tady??někdo??já asi už pudu,kdyžtak až zejtraaaaaaa!!! *15* *15* *15* -
Prosiiiiiiiiiiiiiiim....
Ahojte lidi, dlouho jsem tu nebyla, to víte škola(prvák na střední:mučení). Teď co mám net doma tak si furt stahuju Majkýho songy. Byli jste někdo na This is it? Já ne, jsem nestihla lístky *9* *9* *9* . No chcu vás moooooooooc o něco poprosit. Hláněte prosím tu:http://ema.mtv.tv/artists/jonas_brothers pro Jonas Brothers, je tam napsaný VOTE a může se i víckrát. Fakt moc proooooooooosííííííííím a smutně koukám *9* . Moc si přeju aby vyhráli. mooooooooooooooc děkuju. -
-
Re: Prosiiiiiiiiiiiiiiim....
Ahoj .. Tak JB jo? *15* A Michael tam není, že bych hlasovala pro něj ? *14* -
-
Re: Re: Prosiiiiiiiiiiiiiiim....
neni no, leda taky bych hlasla, tam muzes dat i milion hlasu. leda umrti roku, tam by byl Majky a Patrick Swayze a nevim, kdo ještě umřel.
-
-
-
:D
*15* *15* *15* *15* -
NO NIC
no nic holky. já musím jít cvičit na klavír. zítra mám hodinu tak ať nedostanu sprda *15* *15* *15* tak zatím paaa -
-
Re: NO NIC
papa *3*
-
-
písnička
nevím tak se jmenuje písnička od Michaela jak tam zpívá takový "aaah uuh" a zpíval tu písničku v this is it...prosím nevíte někdo?? *9* -
-
Re: písnička
myslim, že myslíš earth song *3* *4* -
-
Re: Re: písnička
jjj to je ona...děkuju moc :-* *15* -
-
Re: Re: Re: písnička
není zač *4*
-
-
-
-
tssssssssss...
pro anka6959!!!TSSS tady se o tom bavíí normalně jakoooooooo!!
*15* -
-
Re: tssssssssss...
no to je fakt dobrý téma no tady je fakt nějakej bláááááááázinec *15* *15* *15* *15* bože kam sem to vlezla *15* *15* je tady někdo normálni??no ale jestli chcete rozebírat tohle téééééma tak teda jo -
-
Re: Re: tssssssssss...
jojooooooo!!!a jedinej kdo je tu normááááááál??tak to asi nikdo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: tssssssssss...
no to je fakt blázinec když blázinec tak jako u nás na OSOBNOSTECH *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-