Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

čauky

ČÁO jak se máte??? já fajn :) páč jsem se probudila až o půl dvanáctý :) a zdálose mi o Majkím o filmu THIS IS IT páč jsem z toho včera byla úplně paf...to bylo prostě nádherný...no ale to sem už psala *15* *15* prostě se mi o tom zdálo *14* *14* *1*
    • anet.k

Re: čauky

se máš =)ti upe závidím. mě se o MICHAELOVI zdálo jenom dvakrát =( jak to děláte že se vám o něm zdá skoro každej den? to fakt nechápu *9* *9*
      • Re: Re: čauky

no mě se nedávno zdááááááááálo o majkíím!!No že sem v publiku a majkí tam přinde s Jackson 5 začne zpívat BEN no a já se tam potom nějak objevila vedle něj a začla zpívat s nim no a pak bylo ráno *15* *15* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: čauky

hmm... to je dobrý. ALE nemyslíš že MAJKÍ ZNÍ NĚJAK DIVNĚ *7* *15* *15* *15* *15* já už mu taky říkám MICHAEL
        • anka6959

Re: Re: Re: čauky

bože mě už se o něm dlouho nezdálo
    • Re: čauky

Ahojjj...no tak já celkem dobrýýý=)
  • anet.k

??

čo robíte holky, krom toho že čítáte můj príspevek? *15*
    • anka6959

Re: ??

no já si pouštím písničky
      • anet.k

Re: Re: ??

no já jsem si je doteĎ pouštěla ale teď musím mít klid *15* se učím do přírodopisu protože je dost pravděpodobný že píšem test zítra *9* už bude čtvrtletí a on nikdy neřekne třeba že: naučte se na příští hodinu budeme psát test to fakt nikdy neřekne. a když se prostě děcka neučíjou a máme př tak přijde do třídy celej usměvavej a s dobrou náladou a řekne rozdej ty papírky. no tak je jasný že míšem test. *9* *9* ale se vsadím že jo, i když to neříká, protože čtvrtletí se blíží *9*
        • anka6959

Re: Re: Re: ??

no já to mám taky hlavně na fyziku máme takovou krávu to je děsný skoro každou hodinu píšeme test naštěstí zejtra deme do divadla tak nám to zejtra odpadá slááva *15* *15* *15* *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: ??

no my máme z fyziky toho samýho učitele jak z PŘ *15* takže taky blbý *9* *15* ale fyzika nám odpadla hodněkrát=) v seště máme jenom 3 nebo 4 látky *15* *15* *15* mě fyzika nebaví. mě vlastně nebaví nic krom AJ ta je nej *15* *15* *15*
            • anka6959

Re: Re: Re: Re: Re: ??

mě ve škole baví akorát ČJ to ji celou někdy prokecáme ZEMĚPIS A DĚJEPIS to taky prokecáme a možná VV
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ??

Jóó to mám taky.. každej den na každou hodinu se učit .. zrovna teď mám ZSV .. *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: ??

já se nikdy doma moc neučím, jenom teď protože mám strach ze čtvrtletní písemky. nechcu dostat další čtyřku, protože tyhle známky jsou pro mě jaksi nezvykem *15* *15* jinak se vždycky učím jenom ve škole o přestávce *15* *15*
  • nikcajacksonka

drzte mi palce

Tak uz musim jit na ty kone tak mi prosim drzte palce!!Abych neslitla nebo neco horsiho!!! *15* *1*
    • anet.k

Re: drzte mi palce

držím ti je =) jinak já tu zase sem *3* ahoj
  • nikcajacksonka

blog

Lidi nevite jak se na blog davaji videa z youtobe??? *9*
    • zanesskaaaa

Re: blog

U videa na youtube máš informace.. a tam máš adresa URL a pod tím .. noo tak to je na přidávání do blogů *3*
      • nikcajacksonka

Re: Re: blog

děkuji vám moooc!! *15*
    • anka6959

jo ja to vim no když seš na youtubku tak místo abys klikla na video levým tlačitkem tak klineš pravym adáš kopírovat zástupce no a pak se přihlásíš na blog dáš novej článek no a tam pak máš takový modrý F no to dáš a pak tam vložiš to video a dáš vlžit
    • skih

NEMAM PÁRU *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: blog

hm...dik no *15* *15*
  • Čauuuuuuu

Ahoooooooojkyyyy lidíííííííí!!!tak sem tadýýý..!!ROZKROKKKKKKKKKKK *15* *14*
    • anka6959

Re: Čauuuuuuu

čauky *15* *15*
      • Re: Re: Čauuuuuuu

čauky máš nějakýýý téééééééma?? *15*
        • anka6959

Re: Re: Re: Čauuuuuuu

no to nevim dělo se tu něco zajimavýho??
          • Re: Re: Re: Re: Čauuuuuuu

ani neeeeeeee!!!ale včera sem se chtěla bavit o tématu ROZKROK a skoro každej mě ignoroval!! *15* *15*
            • anka6959

Re: Re: Re: Re: Re: Čauuuuuuu

no jo to sy byla asi nějaká zhulená ne byvit se o rozkroku MJ
  • anet.k

pa

pa dávám si zase malou pauzu. ale určitě se ještě dneska ukážu *15* do půlnoci je času dost *15* *15* *15* *15* *15*
    • skih

Re: pa

tak bye *3*
      • skih

Re: Re: pa

jinak taky jdu,zdar vsichni! *5* *1*
  • anka6959

zdáááárec

nazdar baby *15* *15* prominte že sem tu dlouho nebyla ale máma mě učila štrikovat v pondělí sme se to učili ve škole a nechápala sem to a zejtra nejspíš za to zabiju učitelku že si to vymyslela *15* *15*
    • skih

Re: zdáááárec

*15* *15*
  • nikcajacksonka

------

Chvilku tu nebudu dodelavam blog o Majkím *15*
  • polinka

ha... :D

už jsem tu... koukám, že se toho hodně událo, co jsem tu nebyla... *15*
    • anet.k

Re: ha... :D

no jak vidíš *15* kdyby se toho hodně událo, tvůj poslední vzkaz by byl až na druhý stránce *15* *15* *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: ha... :D

Ani neee *15*
  • nikcajacksonka

--..

Ahojky tak jsem konecne zase tu *15* To vite radsi jsem se jeste rozhodovala jestli si mam vzit dneska toho ponika a dospela jsem k nazoru ze si radsi vemu normalniho kone *15* Ale ten taky neni o moc lepsi minule delal kozliky a schodil jednu pani a vyplasil poniky a jedna hollka z toho ponika slitla docela blbe *9* *15*
    • skih

Re: --..

waw *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit