-
ahoj
tak co? jak se vyspalo kuře a smrad? já sKVěle ale byla mi kosa brrrrrr u nás je -5°C -
-
Re: ahoj
Úžasně *15* -
-
Re: Re: ahoj
užasně. to zní dobře. se ti snad zdálo o MAJKÍM? OU vlastně MICHAELOVI(no si na to nemůžu zvyknout) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
Ne, ale moje úžasná nálada od včerejška pořád přetrvává *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
tak bacha ať sem nevleze večer MIŠUGE a nezkazí ti náladu *15* no hlavně taky nám všem *15* *15* už tady ale dlouho nebyl že jo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
Ten mi nemůže zkazit náladu ..
.. a snad tu i dlouho nebude .. *15*
-
-
-
-
-
Kuře se moc nevyspalo .. muselo vstávat už ve třičtvrtě na deset, aby se jí ještě dneska poslalo TII *15* .. a to šlo spát v půl druhý ráno -
-
chudáku *9* tě lituju *9* ......... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
Aby ne *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
no ale myslím že jsi na tom líp než já protože jsem šla dneska spat v 01:00 a vstávala jsem v 06:30 ale mě to bohatě stačí. ale nevím jestli tu budu dneska tak pozdě *15* jsem včera říkala GOOD NIGHT v 22:00 a zůstala jsem tady do 01:00 *15* *15* *15* *15* njn já jsem slibotechna *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
---
nazdarek, je tu nekdo? *3* *15* -
-
Re: ---
já jsem duch že jo *15* *15* *15* *15* *15* já jsem tu od devíti. akorát sem tam někdy skočím na nějakou ránku =) *15* *15* -
Re: ---
No jasně...že tu někdo je...ty a já..všici šli obědval..mno mrom Thesimsi a Zanesky..ty jsou tu údajně pořád..teda když nespí....né holky nic proti vám SRANDÁÁÁÁÁÁÁÁ *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ---
Sourry..Krom..jo a Sourry ení chyba odedneška takhle písám Sorry...né vlastně Sourry... *15* -
-
Re: Re: Re: ---
Máš vzkazy .. dva .. ten poslední platí *15* *15*
-
-
-
-
papání
jdu obědvat, za chvíli jsem tu *15* *3* -
...
bože nějaké téma nám sešli... -
Facebook
Kdo z vás tu má facebook, že bych si vás přidala do přátel.. -
-
Re: Facebook
Já mám facebook.... -
Re: Facebook
Mee *15* *3* -
-
Re: Re: Facebook
Hele cos mi to včera říkala? Že ať si lísknu za džeksího? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Facebook
prde myslím že ti to říkala ještě dneska *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Facebook
a liskni si znovu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Facebook
hééééj thesimso kde máš ehm... starou ikonku? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Facebook
*15* *15* -
ERROR *15* *15* -
No ehm .. *15* nevím .. *15* zmizla a najednou se tam ukazala tato .. *15* -
Héééj zradá *15* kde jee?? *15*
-
-
Přesně *15*
Děs .. fuj .. takhle zneucťovat jeho jméno *15* *9* *15* -
-
znechuťovat*15*
-
-
až cestou na oběd *15* loučím se *15* -
-
bye *15*
-
-
-
-
-
-
Poli
Hey Poli proč si se odhlásila z Fb na chatu..já ti napsala... -
Dobré ránko
Dobré ránko všem.Jak jste se vyspali.Já celkem dobře.Jo a včera jsem vám zapoměla říct,že hráli na muzic boxu písničku od Majkího.Jmenovala se Jam.Tak sem tam na to čučela a nemohla jsem se otrhnout a můj brácha zase mrmlal že je to strašná písnička. *16* Já bych ho fakt někdy nejrači zabila. *10* *15* No a jak se máte? *4* -
This is it
AHOJ,PO VČEREJŠIM SHLÉDNUTÍ DOKUMENTU JSEM PLNÁ EMOCÍ.NENACHAZÍM SLOVA JAK POPSAT TAK NÁDHERNOU,VYŠPERKOVANOU SHOW!mICHAEL BYL V PLNÉ SÍLE A BYL ŠŤASTNÝ.pROSTĚ JSEM NEMOHLA VĚŘIT ŽE UŽ NEŽIJE.ALE ON JE POŘÁD S NÁMI A JEHO HUDBA.MICHAEL PROSTĚ KING OF POP!
Po kině následovala party,kde celou noc přehrávali jeho klipy a písně,pařila jsem o sto šest.Navíc jsem vyhrála v tanci volňásek do kina takže půjdu ještě jednou:)MICHAEL TAM OPRAVDU BYL S NÁMI.
jsem ráda že se o to můžu s vámi podělit -
-
Re: This is it
Hmm se máš..A prosím nemluv o tom..já na to ejdu..pak je mi to l *15* a navíc ty c to etě neviděly..tak jim nech překvápko..stačí enom napsal že to bylo super..
-
-
..
polinka
Re: Re: Re: Re: this is it - 01.11.2009 11:37 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
JO!!!!!! a ty modelky a to ostatní tak to tam nebylo! grrrrrrr...
Jo no ty máš prostě smůlu *15* Taky tam v tom kině ty co obsluhovaly tak měly na sobě trička This is it...myslím ty lidi jak prodávali popcorn atd..
Já ho chci taky *15* *14* -
-
Re: ..
jo ty trička byli super *15* i ten velkej nevim co s logem this is it *14* *14* *14*
-
-
ahoj
Ahojky lidičky, sice jsem v poslední době moc nepřispívala do diskuze, ale to neznamená, že jsem sem nechodila:) Jinak včera jsem viděla This is it....celou dobu mě z toho mrazilo v zádech a jediné co mě napadlo po skončení filmu, kdy jsem byla schopná se pořádně nadechnout, že odešel král....že jsme přišly o neuvěřitelnou schow....Mimochodem, kdo se registroval na facebooku na Thriller dance 2010? Já už jsem přihlášená a moc se těším:) -
-
ahojky ,už jsem tam taky:) -
-
Tak bezva a zombie masky sebou:)
-
-
já tam možná pojedu... *4*
-