Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

ahoj

Ahojky lidičky, sice jsem v poslední době moc nepřispívala do diskuze, ale to neznamená, že jsem sem nechodila:) Jinak včera jsem viděla This is it....celou dobu mě z toho mrazilo v zádech a jediné co mě napadlo po skončení filmu, kdy jsem byla schopná se pořádně nadechnout, že odešel král....že jsme přišly o neuvěřitelnou schow....Mimochodem, kdo se registroval na facebooku na Thriller dance 2010? Já už jsem přihlášená a moc se těším:)
    • luciq-dc

Re: ahoj

Ahoj, pěkně si to napsala *4* TAky mě mrazilo v zádech celou dobu...bylo to K-R-Á-S-N-Ý *8*
      Na FB jsem registrovaná u Thriller Dance 2010. Ty videa jsou fajn..podle nich se to budu učit..MIchael to ve videoklipu dělá moc rychle *15* I když s ním by se mi to učilo líp *15*
  • wendy92

Farna nazpívala písen pro Michaela

Zpěvačka Ewa Farna nazpívala píseň "Ty jsi král", která je věnována speciálně památce Michalea Jacksona.
    • zanesskaaaa

Re: Farna nazpívala písen pro Michaela

Vieme *1* moc krásná a poveden písnička *3*
  • anet.k

už jsem zase tu =)

no holky to mě štve jak pořád skákám sem a tam. =) jsem byla utírat nádobí a chvilu jsem tu nebyla *3* omlouvám se že jsem utekla bez rozloučení ale musela jsem jít *15*
  • baluska1

Mmnt

Hele mmnt jdu zo psem.Zatím
    • anet.k

Re: Mmnt

zatím *4*
  • polinka

this is it

jako jak jsem včera byla na TII tak jsem jeli docela dlouho autem a já jsem se v tom autě málem počurala *15* *15* *15* a potom jsme v tom kině byli ještě brzo tak jsem neměla co dělat a tam byla taková obrovská obrazovka a tam se vysílaly trailery a asi každých 5 minut tam byl trailer na this is it *15* takže jsem ho viděla asi 100x *15* já sem byla úplně přilepená na tu obrazovku *15*
    • luciq-dc

Re: this is it

hele ty jsi byla v liberci viď? v nise v multikině..tam jsem byla v pátek.. *16* si tam nemohla jít taky v pátek??
      jo a ty trailery mi nevadili..já si to tam říkala s nima this is the moment...this is it !!! *14* všechno je prolásku L-Á-S-K-A *15* ..už je tady..ano, michaeli *15* *15*
      hele a v jakým ste byli sále?? mi v 7
      *15* *15*
      • polinka

Re: Re: this is it

ahoj. a to jsi ty nemohla jít v sobotu?!?!? *15* jinak jájsem taky byla v sále 7 *15* řada C sedadlo 10 *15*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: this is it

NE !! *15* *15* Já byla v předposlední řadě .. A seděla někde uprostřed tý řady *15* Krásnej výhled *15*
          Hele taky tam bylo u tý fontány podium.. chodily tam ty modelky a něco tam říkali ty dva uvádějící a hráli tam MJ písně ??
          My jsme je tam měli..a byla tam skupinka taková kteří byli oblečený do Black and White i s kloboukama *5*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: this is it

JO!!!!!! *15* a ty modelky a to ostatní tak to tam nebylo! grrrrrrr... *15*
    • kristyn875

normal něco podobnýho se stalo mě...¨sem taky přijela dřív a tak sem šla po krámech a v datartu na těch přenosnejch DVD přehrávačích zrovna hráli dokument Majkyho *15* *15* *3* sem tam na to čuměla jakou dobu *1*
      • polinka

to já jdu dycky do nákýho knihkupectví a tam si čtu knížky o Michaelovi *15*
        • baluska1

Juj se máš...
        • kristyn875

to byla zpa moje první zastávka tam *1* sem si nejdřív pročetla novou verzi moonwalku a pak tam byla nějaká nová větší knížka ..taková černá:D *1* *15* pak následoval bontonland *1* na CD This is it *3*
        • anet.k

v knihkupectví?
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: this is it

to by mě asi vyrazili =) *15* á prd už taky vstává? *15* *15* *15* ahoj
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: this is it

Ty si děláš srandu? *15* V kolik si proboha vstávala ? ? ? *15*
            • anet.k

já už mám po obědě *15* *15*
            • luciq-dc

ne nevstává *15* nebo vlastně jo *15* mě vzbudil tatínek, že jdeme někym na oběd..tak abych si dala malou snídani *15* *15* když se nevyspím v neděli tak je v háji celej týden se nevyspím *8*
    • baluska1

JO a nebyla moc mokrá...že se vsadím..že si slinlala...njn si byla moucha a ta obrazovma mucholapca..co??
      • polinka

no ta obrazovka byla moc vysoko, takže jsem ji poslintat nemohla, ale podlaha byla kluzká *15*
  • baluska1

Ahij

AhujQwyY..JAaApak se tu všiIci po ránu mháááÁte..OmMFfG..ThááÁÁák hHle píšEe moEe khHámošŠkAa...tHooO je hrozZzNýýÝ..
    Né Ahoj jak se tu všici po ránu máte..Mno já se mám dobře, do 00:00 sem se šprtila rybářský řád..zejtra mě čeká Písemka za Aj a taky z F...a hned po škole zbor a hned po zboru jdu na ty zkoušky..mám výhodu, že vedle babičky bydlí jeden pán..si s ním normálně povídám o n má tohle na starosi..takže..mno doufám že to nezkázím..kdyby jo tak je jdu dělat za 14 dní znova a kdybych to znovu skazila tak až za 1rok..takže to musím zvládnou...jako Majkí všechno zvládal bez problému(kontrétně zpěbv a tancec) *3* *15*
    • polinka

Re: Ahij

*15* ta první věta je hrozná *15* nesnáším takovýhle písmo *15* dokonce jsem na fb ve skupině proti tomuhle písmu *15* hele máte tady ještě někdo facebook? *7* *15*
      • kristyn875

Re: Re: Ahij

jasan *1*
        • polinka

Re: Re: Re: Ahij

héj dejte mi svoje něco jak vás nejdu na fb, budeme se kamarádit *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Ahij

FB nemám. =) mě stačí: osobnosti.cz, ICQ, a lide.cz jinak ICQ na tebe mám X) ale ještě to lide.cz *15*
      • baluska1

Re: Re: Ahij

Jo já..mno já abych ho neměla..
  • anet.k

čekej pls

pls čekej. já musím jít na oběd. dneska ho máme nějak nezvykle brzo *15* no máma vařila už včera *15* *15* asi někam dneska jede *15* *15* *15* tak tady na mě pls čekej *4* budu jest rychle *15* *15*
    • kristyn875

Re: čekej pls

ahojíík *3* haleĎ k This is it..jeslti ti nebude vadit, že je to s ruskejma titulkama tak už je to ke stažení *1* *15* http://www.uloz.to/hledej/?q=michael+jackson+this+is+it+cz *3*
      • Re: Re: čekej pls

ahojky můžu se tě zetat skrz to stahování fimu This is it? *7*
      • anet.k

Re: Re: čekej pls

jj moc díky =) aspoň něco *4*
    • anet.k

tak jsem tu =) *15* *15*
      • polinka

ááááá konečně *15* ty jsi byla na this is it? *14*
        • anet.k

Re: Re: Re: čekej pls

nebyla a ani nebudu *9* fakt mě to moc mrzí ale mamka ta ho nemá ráda =( a mě tam za žádnou cenu nepustí. se na to podívám na netu =) nebo mi to pošle kuře až to bude =) mi to slíbila *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: čekej pls

aha hm tj škoda, fakt to stálo za to... ale v lednu vyjde dvd tak si to můžeš koupit. *3* *4*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: čekej pls

no to je jasný že koupím. hlavně aby na mě nějaké zbylo *15* *15* beztak koupím poslední *15* to se mě stává často že koupím něco poslední *15*
    • polinka

uáááááááááá *15* makej! *15*
      • anet.k

sem myslela že řekneš neudav se *15* *15* *15*
  • anet.k

dobré ráno

ahoj holky. tak jsem tu jak jsem slíbila v 01:00 *15* vy ještě spíte že tu není skoro žádný nový příspěvek? a co jinak? jak jste se vyspaly? jaj dobře ale třepala jsem se zimou *15* jsem teď byla venku a jsem zmrzlá jak ..... *15* *15* no sprostě tady mluvit nebudu *15* *15* *15*
    • mrs_jackson

Re: dobré ráno

Ahoj já sem se vyspala skvěle *15* *15* Dokonce se mi zdálo o Michaelovi *14* *14* *14*
      • anet.k

Re: Re: dobré ráno

se máš =) jak to děláte že se vám zdá o MICHAELOVI? Já chcu taky aby se mi oněm zdálo . mě se oněm zdálo jenom dvakrát za celou tu dobu. proč se mi o něm nezdá třeba každej den? *9*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: dobré ráno

Třeba to nestíhá...oběhnout všechny ty šílený fanynky jako sme my *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: dobré ráno

přesně. *15* a ne jenom my. *15*
        • polinka

Re: Re: Re: dobré ráno

no mě se o něm taky zdálo jenom jednou... *9*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: dobré ráno

asi MICHAEL nestihne za tu noc oběhnout všechny fanynky *15* *15* *15*
    • polinka

Re: dobré ráno

čááááááu. *15* no konečně někdo, mě fakt nebaví si povídat sama se sebou *15*
  • polinka

hojte

Ahojky. myslim že tady nikdo neni... héééééééj mám nápad. *15* budu mluvit sama se sebou jako tea *15* co ty na to? jo dobrej nápad. *15*
    • polinka

Re: hojte

už ses dlouho neozvala, kde se flákáš?! *15*
      • polinka

Re: Re: hojte

hele nebud drzá na starší? jasný? *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: hojte

*15* *15* *15* už můžeš přestat jestli chceš to je dneska teprve prvního? já myslela že už je druhýho. to je určitě tím že jsem byla na hřbitově, jsem si myslela že je druhýho, protože když jsem byla na hřbitově tak jsem si připomenula dušičky *4* ale byla tam kosa upe bílo od jinovatky a mrzlo až mě z toho praštilo *15* *15* *15* u nás je -5°C brrrrrrrrrrr *15* *15* *15* *15*
  • anet.k

01:00

tak páááááá MICHAELI pá holky no asi už jenom smrade =) *4* už vážně končím ale určitě ještě dneska přijdu *15* *15* *15* *15* sladké sny o MICHAELOVI *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit