-
Pá
Mno nic já jdu. Zítra se musím šprtit na Aj, ¨F a na tu povolenku..na tu povolenku musím uměl 24 stran.Děs Tak pá slečny mue.. *3* *9* HSOMJ *14* *14* -
-
Re: Pá
*15* Děkuji že na mně budeš myslet já na tebe budu myslet v pondělí abys ty zkousky udelala a budu mooc drzet palce i při tom učení *15*
-
-
brou s koboru
Tak doboru a Majkímu tez.Uz musim jit....To víte mamka *9* A drzte mi palce zejtra na ty kone!! *9* -
-
Re: brou s koboru
JJ pá. A neboj budu na tebe myslet. Njn já v pondělí dělám rybářské zkoušky. Budu mít povolenku a budu chytat ryby
-
-
MICHAEL JACKSON'S THIS IS IT!!!!
Ahój tak jsem se vrátila z jihlavy :). Ze Cityparku.Nejdřív jsem si byla koupit kalhoty a mikinu a potom jsme šli na This is it.Lidi ten film je prostě úžasnej. *14* *14* Úplně krásný písničky a ještě potom jak tam někdy mluví no prostě bájo...Ale asi všechny holky co tam byly brečely *9* včetně mě :( ale bylo to fakt nádherný...VŠEM LIDEM DOPORUČUJU *15* *14* -
laidy
pardon, že zase řeším laidy, ale ted jsem se vážně upřímně a od srdce zasmála... víte co napsala na jeden blog? cituji "Film se netočil kvůli Majklovi,ale kvůli tomu,aby nám mohl sdělit,že v roce 2012,přesněji 21.12 bude konec světa." *15* *15* *15* *15* *15* ta je fakt padlá na hlavu... *15* ted nechci vypadat jako blbka, ale přece jenom mi něco vrtá hlavou... Michael v This is it řekl o záchraně světa že na to máme čtyři roky a že pak už je pozdě. nevíte proč? (neříkám, že si myslim, že je to pro to že bude konec světa ok? *15* ) -
-
Re: laidy
to fakt nevím....mě to taky vrtá hlavou -
ale to je tři dny před Ježíškem *1* *1* *3* to je nefér..aspon poslední Vánoce si ci užít *15* *3* *3* -
-
Re: Re: laidy
O toho ježíška mi ani tak nejdee.. ale na co chodím na střední, když ani nebudu mít maturitu.. to je na pytel
-
-
Tak třeba tomu věřil víš jak *15* .. a laidy z toho zas dělá třetí světovou .. tu neřeš *15* -
-
nikdo neví jaký bude konec světa. jestli třetí světovou, nebo se sem nacpou muslimové, nebo jestli skončí nějakou přírodní katastrofou, to nikdo neví. ale ten kdo chodí do náboženství, tomu rozumí a chápe to dobře. tím chci říct že jsem věřící. doufám že vám to neva *4* nechci vás nějak strašit nebo dělat něco nepříjemného. ale sestrami četla něco z bible že tam je psáno: Ježíš říkal apoštolům aby byli připraveni na konec světa. říkal že může na zem sestopit nějakej antikrist a vydávat se za Boha,a my nesmíme se tím antikristem ovládnout. to by potom mohl být konec světa. -
-
Re: Re: Re: laidy
proto vám radím aby jste nevěřily na duchya něco podobného protože to není fakt sranda
-
-
-
mno já bych si z toho srandu nedělala. konec světa bude ti je jistý. ale neví se kdy. vědci tvrdí že konec světa bude někdy v tom prosinci 2012. že mají spočítány přestupní roky a ty slunovraty a prostě všecko oc patří do kalendáře a kalendář na rok 2013 se jim nedaří vytvořit takže je to dost pravděpodobný že konec světa bude toho konce prosine 2012(jinak sorry že tu pořád jsem ale asi tu budu do 11 *15* ) -
-
dyt je o tom film 2012 dneska v kině na to dávaly upoutávku nejmín pět minut *15* -
Já si t takovýhle věcí srandu nedělám. A co ty píšeš je víc než přesvědčivý. -
-
Re: Re: Re: laidy
Jako s tím jak sem napsala víc než přesvědčivý sem myslea to, že konec světa bude,ale kdy to nikdo neví. I když to počítaj tak se mohou mílit.
-
-
-
Hmm občas se dějí zvláštnosti.
-
-
páááááá
GOOD NIGHT *4* *4* *4* *4* *3*
SWEET DREAMS ABOUT MAJKÍ *14* *14* PÁ -
-
Re: páááááá
Good Night *15* -
bo ale to majkí a to pá neni česky *15* ty američanko *15* dobroou -
-
Re: Re: páááááá
sorry že tu ještě jsem ale třeba mu fanynky v AmeriCE TAKY ŘÍKALY MAJKÍ a pá je podobné jako bye *15* *15* *15*
-
-
tobě taky..papíí *3* *3*
-
-
dvd
This Is It na DVD
I napriek tomu, že sa Sony snažila vydať film This Is It na DVD pred Vianocami, nestane sa tak. DVD výjde koncom januára príp. začiatkom februára, keďže majitelia kín trvajú na 3 mesačnej pauze medzi premietaním a vydaním na nosiči. Na Amazon.com si môžete DVD predobjednať už dnes. takže nevim, kdo tady říkal že to nebude na DVD... bude *3* to musim mít!!! *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* -
-
Re: dvd
normal teĎ mi mámin přítel dones DVDko, že to stáhnul...ale je to s ruskejma titulkama *1* *15* ..ale aspon něco -
-
Re: Re: dvd
Ehm a nechceš to přetáhnout do počítače a poslat mi to prosíííííím *15* ..
PROSÍÍÍM, PROSÍÍÍM, PROSÍÍÍM, PROSÍÍÍM, PROSÍÍÍM!!! *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: dvd
jjj klíĎo..tak já ti to pošlu přes icq..ale chvilku strpení *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: dvd
Jsi zlatá ... mooooc uplně hodně ááá děkujuuuuuu *14* *14* *15*
-
-
-
-
-
poník
Zítra jedu na koně a mam si vzít poníka kterej se plaší a ještě když budu jezdit bez sedla a na dvoře kam jezdí auta *15* -
-
Re: poník
tak hlavně nespadni *4* -
-
Re: Re: poník
Budu se snažit!!Doufam že se nesplaší a nezačne tryskat jako s kamarádkou na táboře!Jako to by bylo fakt drsný když nebudu mít sedlo!!To se nemam za co tam zapřít *15* No kdyžtak jí ztáhnu za hřívu *1* *9* To by bylo aby neposlouchala!! *15*
-
-
-
Pro Zanesu
Nevím jestli zcela chápu co je to Karikatura,ale když vidím ty děti,tak mi je jich líto..my toho máme hodně a oni nemají vůbec nic...inak ten klip na Earth Song je boží..A právě na Men in the Mirror si toho člověk uvědomí..a je to strašně smutné vidět ty děti takhle zohavené..jako neříkám že se mi jeho klipy nelíbí,ale prostě je to smutný.. *3* -
-
Re: Pro Zanesu
Karikatura je zjednodušený, někdy humorný či komický, výtvarný dílo, který značně zvýrazňuje některé tvary obličeje, lidské postavy nebo i nějaké osobní vlastnosti *3*
Karikaturista vzal Michaelovo velk= oči, ústa a obličejové rysy, které na první pohled uchvátí.. chápeš viď *15* -
-
Re: Re: Pro Zanesu
oou no ty jsi rozená česká tlumočnice ty bláhu *15*
-
-
Re: Pro Zanesu
man in the mirror je moje nejoblíbenější *14* *14* tu znám celou nazpaměť a překlad k tomu =) *14* *14* *14*
-
-
............
Tak lidičkyyyy já už pujdůůůůů!!! *15* nemohu se od vás odtrhnoutttt furt mě to nutííí psááát ,ale pořád na mě volajíííí a maj kecýýý!!no tak už fakt dobrou nocííínku a hezounké sníky o mikíííííím!!! *14* *15* *15* -
-
Re: ............
dobrou noc s pokeženým gramofonem *15* jak říká prcek *15* -
Re: ............
Tobě takýý *15*
-
-
:(
Lidi mně se chce brečet když si vzpomenu na This Is It!!! *9* Co mam dělat??? -
-
Re: :(
mno asi tak..když sem ve čtvrtek přijela..byla sem tak nadšená..hrdá na Majkyho..ale po tom co sem dneska četla už newm co si myslet *9* -
-
Re: Re: :(
no přesně!! *9*
-
-