Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

nové ikonky

už tu zase vidím nové ikonky =) *15* kolikrát za týden si to měníte *7* *15* *15* *15* *15* néééééé sou fakt fascinující *14* *14* já si ikonky měním pravidelně za 20 dní *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: nové ikonky

žeoooo?! *15* hlavně u zaness a balusky1!!no a já si je měním když najdu faggt nějakou sexy nebo božíí photo s majkím,což je skoro furt!! *15* *14*
      • anet.k

Re: Re: nové ikonky

no u zaness jsem nemohla rozeznat kdo nbo co tam je *7* ale už tuším *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*
        • kristyn875

Re: Re: Re: nové ikonky

mno přesně *15* sem si zezačátku řikala co to je..pak sem si najela na její profil a bylo mi to jasný *15* *8* *3* *1*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: nové ikonky

já sem si to taky musela sblížit *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: nové ikonky

*1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: nové ikonky

to já sem to poznala hned *15*
  • !!!

Tak co děláte děvčata???já se právě ted nudííím!!
    • anet.k

Re: !!!

teď ti píšu a poslouchám MAJKÍHO SHE´S OUT OF MY LIFE *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: !!!

jéééda SHE OUT OF MY LIFE!!tak u téhle když ju poslouchám se vždycky rozbrečíím!!já to neudržím,to je tak smutná písnička-majkí v ní někde taky brečeeeeel!!! *9* *14* *14*
        • anet.k

Re: Re: Re: !!!

JÁ VÍM =) *9* ale jájsem nikdy pro MAJKÍHO ani pro jeho krásné písničky neplakala. ALE VŽDYCKY MĚ TO STRAŠNĚ MOC DOJME ALE JÁ NEDOKÁŽU PLAKAT. ot mi věřte MOŽNÁ PROTO ŽE JE TO TAK KRÁSNÝ NĚKDY I SMUTNÝ =( TAK KVŮLI TOMU NEDOKÁŽU BREČET. vlastně jenom jednou jsem plakala bylo to 7. září 2009. bylo to prostě tak.: jsem lehla do postele že půjdu spát a ono zrovna bylo to sedmé výročí od MAJKLOVA koncertu v Praze. a najednou jsem se rozbulela, protože mi byla fakt líto že jsem na tom koncertu nebyla a že už MAJKLA nikdy takhle neuvidím. fakt tohle bylo moje první plakání pro MAJKÍHO *9* *9* *9* *9* *9* *9*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: !!!

oprava: *třinácté výročí*
  • nikcajacksonka

blog

Holky chvilku tu nebudu zakladam novej blog o Majkím *14* *15*
    • anet.k

Re: blog

tak to ti držím palečky *4* *1*
  • anka6959

aaahoj

já už du hajat tak se tu mějte a krásný sny vám o MAJKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM A AT VÁS ŠTÍPOU BLECHY CELOU NOC *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: aaahoj

pápááááááááááááááá
    • anet.k

Re: aaahoj

dobrouuuuuuuuuuuu *3*
    • kristyn875

Re: aaahoj

papapa..a tobě taky kláášný sníky o Majkym *3*
  • anet.k

ahoj =)

ahoj děvčata=) právě jsem se dodívala na duety.................je nebezpečné dotýkat se hvězd............ *15* *15* *15* *15* *15* no prostě hovadina *15* star dance bylo teda lepší ale když už jsou ty duety tak už jsem si tam našla komu budu fandit *15*
  • zanesskaaaa

...

Ehm balusko1 můžu se zeptat, co je na tý karikatuře tak hrozný? *15*
  • baluska1

Men in the Mirror

Jo dneska mi mamča koupila Number One...a já si pustila Men in the Mirorr...a když vydím ty podvyživený děti..je mi zle..člověk má všechno...když jde o jídlo je vybýrabý..ty děti si nevybíají..když někomu rodiče koupí boty Nike a tys chtěl Adidas...oni si nevybírají..mají boty z kůry stromu..my máme vymoženosti..máme PC,mobili..boty s kolečkama..a oni nemají nic..
    Tohle se nám Majkí v téhle písničce snaží říct,to samé v Earth Song..chce nám říct,že si neuvědujeme to,že toho máme tolik a nevážíme si toho,kdežto oni si váží všeho..nepotřebujeme PC a ani mobili..nám by měla jenom stačit ZDAVÁ RODINA, A HODNĚ LÁSKY OD NEJBLIŽŠÍCH...toho bysme si měli vážit...
    • anka6959

Re: Men in the Mirror

JÁ SI VÁŽIM VŠEHO CO MÁM ŽE MÁM MÁMU A RODINU KTERÁ MĚ MÁ RÁDA I KDYŽ NEMÁM TÁTU.JE MI LITO TĚCH DĚTÍ KTERÉ ŽÁDNOU RODINU NEMAJ A MICHAEL SE O DĚTI STARAL A POMÁHAL JIM ABY MĚLI LEPŠÍ SVĚT DOUFEJME ŽE NĚKDO PUJDE V JEHO STOPÁCH A VJEHO MYŠLENKÁCH
    • anet.k

Re: Men in the Mirror

jj MAJKÍ má pravdu. já si všeho považuju. některé věci pro druhé i obětuju. *4* *14*
  • ROZKROK.....

ROZKROK,ROZKROK,ROZKROK!!!píííí šte *15*
  • nikkyt

.

Další rozkroková ikonka *15*
  • anka6959

něco o this is it

na týhle adrese si můžete přečíst o tom o this is it je to fakt hnus hlavně o tom co ve filmu neuvidíte ta adresa http://this-is-not-it.com/
    • kristyn875

Re: něco o this is it

to je zničující..jenom to číst *9* *9* *9* hned u prvního bodu co ve filmu neuvidíte mě to rozbulelo..to je naprostý šílenství..šlo jim všem jen o hnusný prachy..co si o sobě ten choreograf myslí..twe asi mu nedošlo, že Majky neni nejmladší a nebylo mu dobře..a on ho ještě nutí tancovat.. *13* *10*
      • anka6959

Re: Re: něco o this is it

hnusssssssss proč někdo něco neudělal když mohli to kvuli nim je ted mrtvej
        • kristyn875

Re: Re: Re: něco o this is it

prý pokud Michael bude příliž nervózní, aby pokračoval, hodím si ho přes rameno a odnesu ho na jeviště. Je na to dost lehký...degen *9* *9* *9* ..
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: něco o this is it

DEBIL
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: něco o this is it

Vy tomu věříte?.. vždyť to přeci není ověřený.. vždyť ten, kdo ho viděl ve filmu, nebo traileru vidí, že měl opravdu skvělou kondici.. i pitva dokázala, že byl ve všech směrech zdravý.. *3*
    • dancitko

Re: něco o this is it

to mas pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit