-
ahoj holky
ták se tu mějte,já už zase musim AHOOJ HOLKY -
this is it
ahoj holkýýýý... dneska jsem byla na this is it... to byla prostě něco!!! to musíte zažít, to se ani nedá popsat. prostě kdyby tady Michael byl, to by byla fakt show, jakou svět neviděl. prostě všechny slova s předponou nej nej nej... prostě neuvěřitelný... já nemám slov. holky jestli máte tu možnost fakt se na to běžte podívat do kina, je to fakt něco, velká obrazovka, ten zvuk... prostě to se fakt musí zažít, já nemám slov... -
-
Re: this is it
jedno slovo Závist. -
-
Re: Re: this is it
*15* jo závist je svině *15*
-
-
Re: this is it
ahooooooj...ty jooo no tak kdyžž je to film s majkím tak to fakt musííí bejt UPE NEEEEEEEEEJ *15* *14* *14* *14*
-
-
oči
můžu se zeptat??má tady na diskuzi z vás někdo hnědé oči jako majkl??-myslim barvu *15* ?????? *7* -
-
Re: oči
jj mám *1* *3* -
Já bohužel né *9* Já mám modro-tyrkysové... -
já joooo! *15* no trochu MAHJKÍÍÍ je má hezčíí *15* *14*
-
-
I LoVe YoU
Mijuju tě JaCkSoNe *9* Tak prosím řekni že si neodešel.... *8* Prosím Prosím *8* -
...
Viděl jste někdo z vás film ''Pan osamělý''? .. teď jsem na to narazila, tak jestli se na to mám podívat .. jestli to stojí za to *3* -
-
Re: ...
jéééé Zaness fakt božíííí photooo *15* -
něco mi to říká,ale nevim co *15* *15* -
-
Re: Re: ...
Je to film *15* .. tak aby ti to nepřipomínalo písničku *15* -
-
Re: Re: Re: ...
už jsem si vzpomněla-neviděla jsem to *15* -
no to vím že je to film,ale nevím jestli jsem to viděla nebo ne-já si myslim že kousek ale nevim jestli to bylo vono, ale to asi ne *15* *15* já nevim už radši nepíšu *15*
-
-
-
-
This is it
před chvilkou jsem přijela z kina.TII-to bylo tak nádherný,chtěla bych na to znovu a znovu.....a slzy jsem měla na krajíčku a vážně jsem móc ráda,že jsem na tom byla-Michaeli: Móc tě miluju!! *14* -
...
Ženy stal se zázrak *15*
V Blesku byla opět fotka s Michaelem a Blanketem na balkóně .. všichni asi víte o jaké fotce mluvím *15* .. a oni NENAPSALI, že chtěl svoje díte vyhodit z balkónu .. chápete .. prostě zázrak *15* -
-
No to máš pravdu to je fakt zázrak *15* U nich jo! *15* -
prosim tě a co tam napsali že ho chtěl spustit padákem ? *15* *15* -
-
Re: Re: ...
Ehm, ehm .. cituji *15* ..
19. listopadu 2002
Jacksonův zkrat
Michael Jackson(†50)provedl spoustu hloupostí. Asi největší tehdy, když v Berlíně ukazoval z okna hotelu jedno ze svých dětí. Stačilo maličko a nemluvně mu vyklouzlo...
--------------------- ----------------
Já vím nezní to dvakrát hezky, ale na ně je to obdivuhodý výkon *15* -
-
*15* *15* MG...STEJNĚ JSOU TO HAJZLY *15* *15* prej vyklouzlo *15* si myslej že michael je nějakej...george bush nebo co? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Tak když to člověk soudí podle fotky, tak v ten moment to vypadá, že mu Blanket vypadává, i když ve skutečnosti to tak nebylo *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* -
jo jasně mami vyčůraní .. *15* -
vyčůraní, když už .. a tahle fotka přeletěla celým světem, takže to nebylo jenom u nás .. -
tak oni jsou tak vyčůraný, že tam dají fotku kde to tak působí *10*
-
-
-
-
-
-
*
Ahojii a ahoooooj Majkí *15* *14* *14* -
fotečka
líbí se vám moje nová FOTKA??mě už ta kráva lezla na nervy -
-
Re: fotečka
Je krásná *14* Hrozně mu to tam sluší *14* SEXY jako vždycky *15* *15* -
Re: fotečka
jojo je krásná.. *15* ale dej si tam rozkrok...simsa chce aby to měli všichni *15*
-
-
ahojky
tak jak se tu máte ženský *15* *15* -
-
Re: ahojky
ahoj *15* *15* jak se máš? *4* -
Re: ahojky
Ahoj mno mám se dobře Muži... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ahojky
no to se máš mě je smutno a mám zkaženou náladu *9*