-
Zase další
Už sem alší z rozkroke..hele a nebo si mám dát jiný.. -
-
Re: Zase další
nech tohle!! *15* *14* a kde ty obrázky berete?? *15* víš že bych si dala taky.. *15* *14* -
-
Re: Re: Zase další
já ti to napíšu do vzkazů.. -
-
Re: Re: Re: Zase další
jj.Díkyyy *15*
-
-
-
-
M!chael
Pane bože..tohle je blbá sranda..na Googlu,sem he¨ledala foto Majkla a thoto sem tham našla: http://www.paddy-boehm.de/karikatur en/gross/Michael-Jackson.jpg -
-
Re: M!chael
kriste pane oh muj bože tohle ja neudejchám to je nechutný to je teda příííííííííííííííí íšerný hrůůůůůůůůůůůůůza *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: M!chael
Mne to nejde spustit *9* -
-
Re: Re: M!chael
tak si zkopíruj jenom tu adressu a pak až tam budeš tak dej celebbrity a musíš hledat ale ja bít teboutak se na to nekoukám je to strašný opravdu -
-
Re: Re: Re: M!chael
Uz to jde!!!Paneboze ty lidi nejsou normalni!!!Nemaji co delat,tak delaji takovyhle hnusny veci!!!
-
-
Re: Re: M!chael
Musíš vymazat Mezery -
-
Re: Re: Re: M!chael
ja vim,ale ono to stejnak nejde!!! *9*
-
-
-
-
rozkrok..
tak co je s tim rozkrokem?? *15* tak já začnu jo?!no tak:noo je to uplněě božííí když se tam chytne ohh a jeho zlatý kalhoty!MILUJU!pokračujte *15* *14* -
-
Re: rozkrok..
no taky proto byl považován za SEXSYMBOL byl úžasnej a sexy -
-
Re: Re: rozkrok..
nj to je pRAVDÁÁÁ!!!a co dál:něco písněte o tom rozkroku *15*
-
-
-
Pro natvrdlíky
Lidi mno tak vy co Majkího nemáte rádi,tak to sem vůbec nepište. Za 1.Píšete sem útážející věci,které bolí
2.Rozpoutáváte tu hádky,které k ničemu nejsou
3. Máma přiblblý narážky
Prostě tako diskuze je od toho, aby si tu lidi povídali SLUŠNĚ o Majklovi, a né aby tady roznášeli pomluvy a lži, které si vymyslel ten nechutný bulvár. A to jenom ukazuje jak mu závidíte. Ale vy mu nezávidíte jak byl dobrý a uměl zpívat, vy mu akorát závidíte Prachy, to je jedinný. On trpěl, všechno si udělal sám a tohle má od vás na oplátku? Dost nechutný. A taky si pak proti sobě poštváváte lidi,a pak tu nebudete mít kamarády... -
-
Re: Pro natvrdlíky
jj máš pravdu on možná zemřel proto že mu všichni jenom záviděli ty PRACHY a ten blbej doktor ho musel zabít!!!!!!!!!!!!15 let mi přijde ubohej trest *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Pro natvrdlíky
A kde si vzala, že dostal patnáct let? .. vždy%t ho ještě ani neodsoudili.. teda alespoň jsem o tom neslyšela.. -
-
Re: Re: Re: Pro natvrdlíky
no psali to v tom bravu je to to VÝSLEDKY PITVY tam to píšou -
-
Re: Re: Re: Re: Pro natvrdlíky
Joo.. ale tam je napsáno že mu HROZÍ .. ne že ho už odsoudili.. taky mu mohou dát vyšší trest.. konkrétně u tohohle stupně vraždy což je 15 - doživotí.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro natvrdlíky
no doživotí bych mu dala určitě kretéééén MICHAEL měl v něm důvěru a on ho takhle podrazil a jednou sem si koupila IN TOUCH a tam psali o tom že v tom měla prsty i jeho ex DEBBBIE že mu tajně píchala nějaký injekce
-
-
-
-
Re: Re: Pro natvrdlíky
MNO COŽŽEEE???!!???ten degent dostane jenom 15 let?? *16* doživotí.. *10*
-
-
-
ooou jéééé
Ted jdem prisla z This Is It a je neuveritelny kolik veci mi tam doslo!!!Vedela jsem ze mnel horzne rad deti a vedela jsem jaky mnel tezky zivot,ale nikdy jsem si to nedokazala predstavit!!!Az ted kdyz kdyz jsem videla This Is IT!!Mnel tam tolik energie,smal se-proste byl stastny ze muze zase delat to co delal s laskou cely zivot a to co ho bavilo.Brecela jsem od pulky filmu *15* Hlavne kdyz se zacal smat a mne doslo ze uz tu vlastne neni *9* Nemohla jsem v tu chvili uverit ze uz neni mezi nami! *9* Jinak ten film byl uzasnej a hlavne mne pobavilo jak lizal lizatko jsme se zacli vsichni smat *4* Opravdu bylo tezko uveritelny ze uz tu neni!! *9* -
-
Re: ooou jéééé
mě jednou na FACEBOOK přišlo od fanclubu o tom THIS SI IT co tam uvidíme a co tam neuvidíme no psali tam taky že prej ty jeho manažeři že mu jenom ubližovali nebo jak bych to měla popsat že když mu bylo nejhůř tak mu nikdo nepomohl to bylo fakt hnusný já už si to přesně nepamatuji -
-
Re: Re: ooou jéééé
Ublizovali???Oni ho vsichni uplne milovali a on miloval je,vzdycky kdyz dozpival pisnicku tak tam vsichni kriceli a tleskaly,delali si spolu srandu atd.Nikdo mu neublizoval!!To by se tvaril jinak!!!Sice newim kdy by mu mneli ublizovat,kdyz vsechno bylo v tom filmu natoceny a nic takovyho tam nebylo!!!To si jenom zase nekdo vymyslel!! *16* -
-
Re: Re: Re: ooou jéééé
já si myslim, že mu neubližovali..Ortega takovej neni...to by se všichni museli hodně přetvařovat!...lepší jak na herecký škole *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ooou jéééé
Presne Ortega takovej neni!! To by se jim to pretvarovani ani nedarilo myslim..!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ooou jéééé
přesně.. *3*
-
-
-
Re: Re: Re: ooou jéééé
ale to bylo právě v tom co tam neuvidíš no mě stačilo co sem tam četla to bylo fakt něco škoda že to už na FB nemám bych to zkopírovala
-
-
-
-
...
já taky jooooooooo... *14* *15* ahhh už se těšíím *15* -
....NEVÍM
čao holky přidávám se k vaším rozkrok avatarům *15* *15* *15* -
-
Re: ....NEVÍM
Víííítej *15* -
*15* nj tak začni *15* -
já chci takýý *15* *15*
-
-
holky co je
hlasujte pro MICHAELA na www.kissdelta.cz v kissparádě je na 6 místě hlasujte at je 1 co se stalo -
-
Re: holky co je
hurá už je na 3.místě *1* *3* *14* -
Re: holky co je
uz je na 4 *15*
-
-
video
koukala sem se na youtubku na video kde tančí MOONWALK ach jo já chci tancovat jako on já sem takový prkno na to tancování *15* *15* *15* -
??
sorry ze sem zase pisu a ze me zase poslete do prdele a ja vas , ale tohle me proste sere, dobre dejme tomu ze tady kecate od rana do vecera a lezete na diskuze ostatnich osobnostech , ale neprijde vam to ani trochu blby ze pred tim tu nestekl ani pes , to se snad stal slavnejsi diky smrti? ja sem ho zazcal poslouchat uz jako dite ale asi ve 12 me to omrzelo , a vy se tady vynorite odnikud a me to proste prijde jako byste si ho privlastnily zniceho nic a kecate tu o tom jaky vlozky pouzivate, je mi jasny ze me ted vyfakujete a takdale... -
-
Re: ??
Já tu byla ještě dřív než zemřel a bylo to tady samý .. je pedofil, černoch, kterej se styděl za svou rasu apod. .. A to jsem si tady měla psát sama se sebou? ..
Tak ho někdo začal poslouchat až po smrti A CO JAKO? .. co ti na tom vadí? .. není to snad ÚPLNĚ JEDNO kdy ho kdo začínal poslouchat? .. -
-
Re: Re: ??
precetli ste si co sem napsal prectete si to este jednou , neni na co se ptat je to vsechno v tom vysvetleny!!! -
-
Re: Re: Re: ??
To je jako, když někdo nezná např. Madonnu .. poslechne si písničku a začne jí milovat .. já Michaela neznala .. joo vlastně znala .. ale jenom z těch trapnejch bulvárních plátků .. NIKDE ho nehráli .. ani v rádiu, ani v televizi .. nikde .. za to ale NIKDO z nás nemůže .. chápeš .. prostě ho ty lidi co ho začali poslouchat neznali .. zemřel .. oni ho začali všude hrát .. lidi si ho poslechli a začali ho zbožňovat .. tak to prostě chodí .. a je jedno, jestli ho někdo poslouchal po smrti nebo před smrtí .. -
-
Re: Re: Re: Re: ??
to rikas ty... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Tak jo máš pravdu je to jenom myšlenka..
Ale neznamená .. že když ho někdo začal poslouchat jindy, že ho máme nesnášet .. to je přeci blbost .. vem si jako by vůbec nezemřel.. a někdo by ho začal poslouchat teď .. taky bys ho nesnášel .. ne .. je to přeci úplně jedno ..
Ale s tebou je to marný .. musíš si prostě stát za svým, že když ho někdo neposlouchal, tak ho teď taky nesmí poslouchat .. -
ne to rikas ty, nikdo ti nerek ze to je pravda ty si myslis ze to je pravda stejne jako si ja myslim ze mam pravdu -
Ne to je pravda..
-
-
-
-
-
Simtě kdes to vyhrabal..hele najdi to kde o tom povídáme zkopči to a pošli mi to jo chytráku.. -
-
do prdele vis co znamena vyraz mineno obrazne??? -
-
Jo vím..ale já to psala a tys to mezitím poslal..tak na mě hned nenadávej.. *16*
-
-
-
coooooooo??ja majkla obdivuju od dětství a o vložkách tady rozhodně nekecáme. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
ty vlozky byli mineny obrazne -
-
a proč by sme měli obdivovat až po smrti??ja takový lidi nechápu co ho začali poslouchat až ted.kde byla ta láska před tim *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
anka6959
Re: Re: Re: ?? - 31.10.2009 19:40 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
a proč by sme měli obdivovat až po smrti??ja takový lidi nechápu co ho začali poslouchat až ted.kde byla ta láska před tim
Odpovědět na příspěvek
presne tak kde byla???
-
-
-
-