-
......
holkýýýýýýýý tak něco pišššte nebo se tu unudíím k smrtii *9* *15* *15* -
-
Re: ......
tak až přestaneš psát tááákhleeee tak ti možná napíšu *15* *15* -
-
Re: Re: ......
Nebuď zláááááááááááááááá -
-
Re: Re: Re: ......
jo přesně *15*
-
-
Re: Re: ......
no tak jo!! *15* -
-
Re: Re: Re: ......
Vidíš jak to jde *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ......
jo jde to,ale špatně *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
sen
Ahojky tak jak jsem tu už psala se mi dneska zdál sen o Michaelovi tak jsem vám ho napsala v podobě básničky.Moc se mi nepovedla ale doufám že si to aspoň představíte *3* .
Jednou 1.listopadu,
jsem se probudila z krásného snu.
Zdálo semi o Michaelovi,
o popovém králi.
Tančil jako nikdo jiný,
a zpíval jako anděl jasný.
Okolo něj kroužila záře,
zlatá jako zapadající slunce.
Jeho "aaah" znělo sladce,
jako nevinné kosatce.
Ale to už se zář mění v dým,
a Michaelovi ústa vyslovují rým:
Bůh vám žehnej, planeto
miluji vás, strašně moc!
Pomalu otevřu oči,
a zjistím že to byly jen sny.
A proto doufám a prosím tě moc,
zdej se mi ještě, miluji tě moc!
Těch věcí tam bylo víc ale nevím jak to mám popsat.No holt ze mě spisovatelka nebude *15* -
-
Re: sen
děkuju všem a hlavně Majklovi *3* -
-
Re: Re: sen
uuuuchvatna basen!
-
-
hezounkýýýý!!!fagggt dobrýý *15* *14* -
nadhera. takový sen chci taky *9* *14* *14* *15* -
Já bych řekla, že je nádherná. -
-
Re: Re: sen
1. 3 věty a musím souhlasit *3*
-
-
-
pááá
tak holky já valím možná ještě přijdu ale zaručeně se budu dívat na superstar tak pááá! -
-
Re: pááá
papíííííí,to já se taky budu dívatt *15* *15*
-
-
ahooooooooooooooj
ahooooooooooj........tak sem tadýýý,už sem myslela že se sem nedostanůůů *15* *15* *15* -
Ahoj fanoušci...
Přeji všem krásný večer... Já jsem byla 30.10. na This is it. Manželovi doma pořád dokola připomínám určité záběry a vyprávím :-) Mám výhodu, že manžel má Michaela taky rád... -
-
Re: Ahoj fanoušci...
Ahoj,taky jedu na THIS IS IT ve čt.do sokolova.povedlo se mi vyhrát listky v soutěži na radiu.Už se na to moc těšim!!!! -
-
Re: Re: Ahoj fanoušci...
Ahoj Honzi. Prý tam budou Michaelovo imitátoři, tak doufám , že to někdo natočí a dá na youtube *3*
-
-
Máš štěstí zlatíčko. Já si o tom mohu popovídat pouze s vámi. *9* -
-
Re: Re: Ahoj fanoušci...
mno to si jen myslíš..ona má dycky nějaký hnusný keci k němu..ale já se jentak nevzdám...já jí prostě naučim mít Majkyho ráda *3* *1*
-
-
ahojky..já byla ve čt...sem přijela domů kolem čtvrt na jedenáct, ale i tak sem musela mamku vzbudit a říct jí všechny zážitky *1* *3* i přes ty její poznámky *3*
-
-
-
www.michaeljacksonmp3.letem.cz jsou tam vsecky písničky a i s klipem! *3* -
??
holky mám strašně velkou prosbu!! nevíte někdo PROSÍM kde bych mohla najít RŮZNÉ písničky ve kterých nejsou slova? hraje jen hudba bez slov! Moc to potebuju díky za každou odpověd! *7* -
-
Re: ??
skus zadat v youtube karaoke michael jackson a nějakou písničku kterou chceš -
myslíš karaoke??to když zadáš na youtubku tak ti to hned najde..dáš písničku a za to karaoke...a pak si to jenom stáhneš přes aTube catcher a máš to *3* -
no zkus www.mp3stahuj.cz nebo beemp3.com -
-
Re: Re: ??
já se v tom neorientuju. ale taky bych moc potřebovala písničku man in the mirror beze slov prosím -
Re: Re: ??
DĚKUJU!!!!!!Moc!! *4* -
-
Re: Re: Re: ??
jo nz *4*
-
-
-
-
čááááááááu
nazdar už sem tu zase -
-
Re: čááááááááu
ahoooj nekecej já myslela že tu nejsi!!! jak je? *15* -
-
Re: Re: čááááááááu
no mám se super *15* *15* a ty ja sem tu bila odpoledne ale mama mě odvolala sme uklízeli a co se tu děje -
-
Re: Re: Re: čááááááááu
no já se mám nedočkavě zítřka!! se nemůžu dočkat až půjdu na this is it!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: čááááááááu
ach jo já vám tak závidím taky bych to chtěla vydět ale bohužel to neuvidim jak mě to sere *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čááááááááu
UVIDÍŠ!! už je to stejně na netu tak se na to můžeš podívat!
-
-
-
-
-
-
This is it na netu
Ahoj lidi, tak pro ty z Vás kteří by si rádi připoměli tento jedinečný dokument, tak na ulozto.cz je ke stažení tento skvost. Já už na to koukám, ale samozřejmě dvd si koupím taky. Jen jsem prostě neodolala:)Myslím že málokomu bude vadit, že jsou tam Ruské titulky:) -
-
Re: This is it na netu
Ruské titulky? *15* *15* mě NÉÉÉÉ já přece umím rusky uplně úžasně ...b f tžýuhhw tžýgýyt ....vidíš jak krásně zní má ruština? *15* *15* ale je super že to můžu vidět už víckrát než jen zítra v kině ale počkám si prvně na to kino! *15* *14* -
-
Re: Re: This is it na netu
Já kdybych to včera neviděla v kině tak na to taky tady nekoukám:) -
-
Re: Re: Re: This is it na netu
já už se uplně nemužu dočkat až to uvidím!
-
-
-
Re: This is it na netu
Samozřejmě pro ty co se chytají do kina, doporučuji nejprve schlédnout na plátně:) Ale záleží na každém
-
-
ahoooooj
ahoooj lidi!! jak se máte?? já se tak těším na zítřek že už asi nedospím!! zítra di na this is it!! takže batoh s kapesníkama!! hej su vytočená!! ve čtvrtek bžla tam kam jdu premiéra a byl tam imitátor a tancovalo se tam a já tam NEBYLA!!! do...prčic!!!!!