-
ma nekdo z vas??icq???pokud ano tak moje je 568481965 -
-
Re: ICQ
moje je: 450 043 740 *4* můžu si přidat i mrs.jackson? -
-
Re: Re: ICQ
Můžu si vás přidat všechny tři? *15* *7*
-
-
Re: ICQ
556939677 *3*
-
-
pls
byl nekdos vas na THIS IS IT??? -
-
Re: pls
ne v ČR se to vysílá až od čtvrtka... -
-
Re: Re: pls
aha tak dik a moment po cele CR?? -
-
Re: Re: Re: pls
ne jenom ve vybraných kinech *4*
-
-
-
-
mp3
nevíte kde bych našla mp3 Michaelovi mluvené básně Planet Earth? *7* -
-
Re: mp3
Chceš to poslat? *3* -
-
Re: Re: mp3
jooo to bys byla moc hodná... i když si bad chicken *15* pavlamrazova@email.cz díky moc *3* -
-
Re: Re: Re: mp3
Máš jí tam *15* -
-
Re: Re: Re: Re: mp3
no to byla doba... *15* *15* *15* né dělám si srandu... *15* nebo ne? *15* díky *15* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mp3
Jseem no *15* .. ale nevím, kdo si tu stěžuje že to trvalo.. pff *15* -
tsssssssss.... *15* je vidět, že si fakt BAD chicken *15* -
Šmejde.. *15*
-
-
-
-
-
-
..............:D
Hle holčiny ja už zase musim....promínte *9* Davaji zarikavace koni a to ja si nesmim nechat ujit.....To vite ja a kone jejeje *14* Miluju kone-ale vic miluju Majkího *14* Ale az tu skonci jsem tu jako na koni *1* -
zase
Ahojky,tak jak se mate??? -
-
Re: zase
aujiQ...jo mám se goothově a ty??... -
-
Re: Re: zase
ja se mam uplne suuprove *15* Dneska jsem si byla vyzvednout listky na This Is It,abych se vyhnula frontam *1*
-
-
-
Bláznivá školka
Teď na Nově dávají Bláznivou školku a hre tam Eddie Murphy a já když sem ho viděla...vzpoměla sem si na Majkího...na klip Remember the Time...__________________
________ ___________________________________
Jinak tahle věta mi opravdu udělala radost: V Tuzemských kinech jej budeme vysílat až od 11.listopadu... -
-
Re: Bláznivá školka
tuzemský kina znamená kina tady v ČR... -
jo na bláznivou školku koukám..už sem ji viděla, ale je to skvělej film..jak tam je ta část na začátku jak nakupuje eddie a benem tak je k tomu písnička od jackson 5 i want you back *14*
jo a já si zase vzpomenu na whatzupwitu *15* -
Tedy estli sem to pochopila dobře...že Tuzemská kina jsou už normálně ty Mensší...Jako je v Březnici v Příbrami a tak...
-
-
M+M+C
Tak já si myslím že Majkí je nejlepší zpěvák na světě...kord z těch ameerických zpěváků
A nevíte kdo by mohl být po něm dobrý...
A taky se chci zeptat...myslíte žej e lepší MAdonna a bo Celine Dion? -
-
Re: M+M+C
To je jako by ses zeptala, jestli je lepší Slash nebo Hendrix.. *15* -
-
Re: Re: M+M+C
BTW.. kdybys náhodou nepochopila.. to znamená, že to nejde srovnat *3*
-
-
-
Superstar
Ahoj. Víte ze superstar která bude za 2 týdny bude mit téma madonna a Michael? Ja se hrozně těším ale zaroven se bojím ze to zkažej! *16* *15* *4* *14* -
-
Re: Superstar
ahoj.jé to je super *14* *14* Ale moh by tam bejt jen Michael *14* madonnu at si strčej třeba do........ *15* *15* -
-
Re: Re: Superstar
týýjo tak to se těšííím *15*
-
-
Měli by to dát až tam budou tak čtyři.. prostě až tam zbydou ti nejlepší.. *15* -
ahoj...
no madonnu ať si klidně třeba parodujou to neni takový hvězda jako michael, takže to neurazí celej národ fanoušků. ale michaela ať nechaj na pokoji *10* *1*
ale je fajn, že zpívají jeho písničky a zajímaj se o něj..aspoň jde vidět jaká je to hvězda obrovská..né jako miley cyrus *16*
-
-
mnoo..
tak já valím lidi pá!! užite si den! *14* -
znechucená
jsem znechucená!! vy otom jistě už víte ale pro mě je to novinka! :
Nelibou pachuť dostala napjatě očekávaná premiéra filmu This Is It, který má být posledním holdem zpěvákovi Michaelu Jacksonovi (†50). Zpěvákova rodina film včera označila za podvod na fanoušcích. Krále popu prý v mnoha scénách zastupuje dvojník a některé z písní zpívá někdo jiný. A to do premiéry zbývá jen pár desítek hodin..
hej tak ale sakra už!! *16* *16*