-
ja uz musim
Uz zase musim jit,ale uz mne to doopravdy stve jen co jsem prijdu,uz zase musim *9* *16* Ale dneksa jeste zase prijdu *15* -
-
Re: ja uz musim
jj pááá. *15*
-
-
něco o michaelovi
jájsem se jeden večer trochu nudila a napadlo mě, že bych mohla napsat takový krátký příběh michaela na to co si oněm myslím a jak si ho vážím! dám vám to sem ale musím to rozdělit je to dlohou nevešlo by se to sem! omlouvám se za chyby!
MICHAEL JACKSON
Slovo čas je široký pojem. Setkáváme se sním každý den, ale málo kdo ho umí vysvětlit. Čas nám říká co bylo, co je a co se ještě nestalo. Jen na nás záleží co uděláme z časem jenž nám zbývá. Ze všech stran slyšíme větu : KÉŽ BY SE DAL VRÁTIT ČAS! Tuto větu používají lidé, kteří něco provedli nebo někoho ztratili. Co se stalo nezměníme, ale to co se stane záleží jen a jen na nás a proto si musíme pečlivě rozmyslet než něco uděláme. Lidé přicházejí a odcházejí, když přijde jejich čas. Jenže jsou i takový, kteří odchází nečekaně a o to víc je těžší smířit se s jejich odchodem. Říká se, že čas vše zahojí, ale u mě to neplatí. Během jednoho okamžiku jsem ztratila člověka, kterého jsem neznala a až po jeho smrti jsem zjistila jak moc mi na něm záleží, člověka kterého MILUJI A NAVŽDY MILOVAT BUDU! -
-
Re: něco o michaelovi
Z jeho odchodem se nikdy nesmířím, protože mi přirostl k srdci a tomu nejde jen tak poručit ZAPOMEŇ. Můžu na něj zapomenout, můžu na něj přestat myslet, ale v srdci ho budu mít navždy. Byl to člověk laskavý, milující, obětavý a zábavný a čím byl lepší tím větší špínu na něj házeli. Ale on se nevzdal! Jeho velká láska k národu mu nedovolila nechat se bezmocně urážet. Jsem mu strašně vděčná za to co pro svět udělal a přitom dokázal stát na vrcholu slávy a bojovat s lidmi, kteří se ho snažili zničit. Byl legenda, je a BUDE! Michael Jackson zemřel, ale ne pro ty co ho milují. Žije stále v našich srdcích a mysli. Michael byl připraven o čas jenž mu zbýval, kvůli chamtivým a zlým lidem. -
-
Re: Re: něco o michaelovi
Michael Jackson, fenomenální hvězda, která si získala miliardy fanoušků, pomohla tisícům dětem na světě, získala nejvyšší postavení v legendách popu se rozhodla zhasnout navždy. Zhasnout jen pro ty, kteří mu znesnadňovali život. Svítíš dál pro fanoušky, pódia si navždy budou pamatovat tvé kroky a velké arény, které za tebe byly plné fanoušků si budou pamatovat tvé písně a tvůj hlas. Navždy nám budou připomínat Michaela Jacksona krále popu. Až se jednou do takové arény podívám bude mi ctí říct další generaci: TADY ZPÍVAL MICHAEL JACKSON. Ty se budeš šířit dál, tvé jméno se bude volat a NIKDO na tebe nezapomene. Z rádií a všude se budou hrát tvé písně a lidé budou vědět, že jsi tu pořád s námi. MILUJEME TĚ MICHAELE A STRAŠNĚ NÁM CHYBÍŠ! Kéž by se dal vrátit čas! Nic bych si nepřála víc než to aby ses vrátil, protože život bez tebe je jako život bez slunce, vody a kyslíku. Život ve kterém se nedá žít! VRAŤ SE! -
-
Re: Re: Re: něco o michaelovi
Teuš, to je naprosto dokonalý!!! V té knize tohle bude, to se neboj. Jen mi napiš, má to být pod Tvým nickem, nebo jménem? -
-
Re: Re: Re: Re: něco o michaelovi
klidně pod jménem!
-
-
Re: Re: Re: něco o michaelovi
Ty brďo uplně mi to nahnalo slzy do očí.Krásný nemám slov. *14* *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: něco o michaelovi
děkuju! nevěděla jsem jestli to sem dát nebo ne ale pak sem si řekla že možná bude správný abyste věděli jak moc mivhaela miluju! *9* *14*
-
-
-
-
-
ahójky
Dobrý ráno všem jak ste se vyspali??? Já fajn...víte jaký je dneska datum? 28.října 2009 a dneska je premiéra This is it v Praze *14* *3* já na to sice du až v sobotu ale už mám koupený lístky *3* no to je první věc proč jsem happy...ta druhá je protože mám PRÁZDNINY *15* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=GWMu_WBKk5w&feature=fvhr
A tohle je dost pěkný video...jedno ze zkoušek na THIS IS IT *3* *15* -
-
Re: ahójky
parón tam místo toho lístky má být kapesníky...já sem fakt už strašně zblblá *1* *1*
-
-
Dobré ráno!
Přeji všem krásné dobré ráno! Doufám, že ste se všichni dobře vyspali! -
básnička
Složila jsem básničku o Majkím,ale nevim kam jsem ji dala... *9* Asi se budu muset kouknout u babi *15* -
Héj
Héj je tu někdo? *7* -
Dobrý ránko
Dobrý ránko všem a Majký tobě též.Jak jste se vyspinkali a zdálo se někomu o Majkím? *14* *7* Mě ne. *9* -
-
Re: Dobrý ránko
Tobě také dobré ranko *15* Mně se taky o Majkím nic nezdálo *9*
-
-
Ahojky všem...
Ahojík, jak se dneska máte? Chci se zeptat, jestli ještě nemáte připravené komentáře do mé knížky, tak si je připravte, pokud je tam chcete.
Vy co tu jste chvíli a nevíte o co jde, tak píši knihu a fanoušci mi píší komenty k tématům. Teď ještě píši téma Michael. Přímo jen Michael. Murraye teď nechci dopisovat. Na toho šmejda nemám náladu.
Tak pokud chcete přispět svým názorem, tak prosím napište to ve wordu zatím, ať si to můžete uložit. Já potom dám na blog článek, pod který mi to vložíte. Teď od rána píšu, tak sem jen jdu na skok.
Takže pokud chcete přispět, tak téma je Michael Jackson. Cokoli vás napadne... -
-
Re: Ahojky všem...
Ahoj Angei *3* já se nemám moc dobře.. a co ty? *4*
Já už jsem Ti myslím k tomuto tématu dávala komentář.. joo myslím, že ano *3* -
-
Re: Re: Ahojky všem...
Ahoj zlatí, ano, některé mám přímo na webu. Budu je kopírovat. Děkuji zlatí :-) -
-
Re: Re: Re: Ahojky všem...
Nemáš vůbec zač *3* .. ráda přispěju do dobré knížky *3*
-
-
Promiň Angie *1*
-
-
Re: Ahojky všem...
Ahoj angie já se mám celkem dobře a co ty?Já bych měla spíš básničku jestli by to nevadilo. *4* -
-
Ahoj Anet, nevadí, prokládám texty i básněmi, takže v pohodě. Naopak, budu ráda. Jdu na blog napsat krátký článek, kam potom můžeme vkládat to, co chcete. Ikdyž teď mě napadá, že básničky by bylo lepší psát mi do mailu. Já si to budu ukládat do složky. Ať to nikdo nečte, než to vyjde. Nooo, snad to vyjde. Právě jsem odeslala e-mail do jednoho vydavatelství, uf...
E-mail je angie72@seznam.cz Všichni, kdo chcete něco poslat do knihy k tématu Michael, tak prosím na tuto e-mailovou adresu. Prosím napište do předmětu MICHAEL. Děkuji -
-
Re: Re: Re: Ahojky všem...
Dobře tak já ti jí pošlu na mail.A hodně štěstí s tou knížkou. *3*
-
-
-
-
Dobré ráno
Dobré ráno,uz jsem zase tu *15* TAk kdo se koukal na premieru This Is It vcera??? -
-
Re: Dobré ráno
Nebyla jsem doma a na návštěvě nebyl net,až v úterá jdu do kina.Moc se těším.Je rezervovaný téměř celý sál,ale v klidu,byla jsem mezi prvními. -
Tak se zase měj
Pá *4*
-
-
páá
holky. dneska jedu do rakouska do nějakejch lázní a nemám ani páru kdy přijedem. a právě teď vyrážím. tak pa. určitě ještě dneska přijdu =)pa majkí. budu na tebe myslet *14* -
-
Re: páá
Dávej si pozor na vodu, Rakousko je všeobecně známé tím, že tam slečny Tvého věku při koupání otěhotní. *5*
-