-
Ó můj Bože !
jsem si pustila písničku This Is It a normálně mě to rozbrečelo ! Kdy už to peklo skončí ?! CHODÍM BEZ TEBE MAJKÝ JAKO TĚLO BEZ DUŽE , NEMŮŽU EXISTOVAT . VRAŤ SE ! Nevím jestli vydržím nebrečet během filmu . =( -
-
Re: Ó můj Bože !
JASNÉ že to nevydržíš..já taky ne.. -
-
Re: Re: Ó můj Bože !
To nevydrzi asi nikdo tady z nas *15* Moje kamaradka na mne tokovy vcera:Budes se malovat a ja nevim a ty??Ja ne protoze by se mi to rozmazalo az budu brecet a ja nechci aby vedle nas nekdo sedel aby mne nevidel *15* -
-
Re: Re: Re: Ó můj Bože !
to mám jednoduchý že na sebe ještě řasenku, make-up atd. nepatlám *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ó můj Bože !
ja taky ne:D -
Re: Re: Re: Re: Ó můj Bože !
Nápodobně *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ó můj Bože !
Po pěti dnech většinou nespím *15*
Velký prázdniny jsou moc krátký .. *15* -
o maj gat *15* a jak dlouho spíš po pěti náročných dnech *15* já většinou všechno doženu o velkých prázdninách *15* -
Však já spím i v noci, ale po náročných dvou dnech ve škole jsem musela dobít baterky .. *15* *15* -
ty taky než na něco odpovíš *15* -
spí se přece v noci *15* a o víkendu a prázdninách dopoledne *3* jako to si spala na klávesnici? *15* -
Já tu sem skoro furt .. *15* pouze nic nepíšu ... *15* ale mezi 17:00 - 20:00 sem spala .. tákže jsem psát ani nemohla ... *15* -
*15* bych potom měla akorát vyrážku *15* *15*
a kdes byla prosim tě? *15* si tady povídám sama se sebou *15*
-
-
-
-
-
-
This is it
http://tn.nova.cz/zpravy/film/premi era-jacksonova-filmu-vecer-v-primem -prenosu.html Tady můžete sledovat o půl jedné světovou premiéru This is it! *14* -
-
Re: This is it
to sou svině..ještě před chvílí tak bylo že to budou vysílat od 22:30 ateď až 0:30.. *1* *3* parchanti *3* -
Re: This is it
cože??dyt to má jít ani ne za pět minut ne? *3* -
-
Re: Re: This is it
haha *15*
-
-
-
this is it
ahoj ..uz se nemuzu dockat premiery -
-
Re: this is it
já taky...THIS IS THE MOMENT...THIS IS IT *1* *3* -
-
Re: Re: this is it
Já taky.Hrozně se těšim *1*
-
-
-
sprcha
Musim se jít osprchovat....Tak cekejteee *15* -
pro luciq-dc
Dole se to už moc ztrácí...
---------------------- -------------------
Já viděla video v den smrti. To jsem nerozdýchala do dnes... Byl šťastný, krásný a já HO mám stále před očima... -
-
Re: pro luciq-dc
Jo v den smrti taky, alepak se to furt opakovalo a každej ho chtěl nějak z/sfalšovat
jako laidy..ta řekla, že jsou ty záběry starý 3 roky nebo co.. *10* nechápu že si ten den nevzala prášky *8* *4*
p.s.: k tomu z/sfalšovat *15* já nevim jestli se tam píše z nebo s *15* mi to teď úplně vypadlo..přitom sem měla z češtiny jedničku sakra *1*
-
-
pátek
Já chci aby byl dneska pátek večer *15* -
xD
Zdraávím... -
-
_
A dál? *5* -
-
Re: _
a dal? dal jdi nekam... *16* -
-
Re: Re: _
A dál? *4*
-
-
Re: _
Ty dneska máš mimořádnou nudu viď?..obvykle sem napíšeš 3-4 stěry a jdeš...ale teď tu reaguješ furt *7* -
-
Re: Re: _
Ano, dneska mám vážně nudu, už ani to kritizování mě nebaví. *4*
-
-
-
Re: xD
cuus -
-
Re: Re: xD
Jakpak se máte..?? *4* -
-
Re: Re: Re: xD
ujde to a ty?? -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Já..?..Dokonalé.. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Dokonalý.. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: xD
dobrej den??
-
-
-
-
-
-
:D
Ahojky tak uz jsem tu zase:D -
-
Re: :D
Áhjo *5*
-
-
Zpráva
Dneska od půl jedenáctý na www.nova.cz bude k vidění světová premiéra This is it! *14* Říkali to dneska ve zprávách. *14* *4* -
-
Re: Zpráva
Hm, možná tak kousek, ale určitě nepočítejte s tím, že uvidíte film...
To v žádném případě ne.
My jdeme v pátek do kina, tak se už těším. Jen až přijdu v pátek z práce, tak se musím odlíčit a znovu nalíčit bez řasenky, jelikož vím, že to obrečím... -
-
Re: Re: Zpráva
ahoj...heh *15* rozbrečím se určitě, ale bude mi pořád běhat husí kůže po celym těle *15* a já na ten film jdu dvakrát heč *15* se nemůžu dočkat už *15* -
-
Re: Re: Re: Zpráva
No tak 2x na to jít nemusím. Potom si koupím hned to DVD... -
-
Re: Re: Re: Re: Zpráva
Já na to jdu taky v pátek *15* -
Na dvd si to taky koupím *4* já nevim, ale mě stojí za to jít na to 2x *1* ale v životě jsem nebyla v kině, kde byli všechny..ale opravdu všechny sedačky plný a venku čekala hromada lidí který maj jít po nás.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zpráva
Já viděla video v den smrti. To jsem nerozdýchala do dnes... Byl šťastný, krásný a já HO mám stále před očima... -
jó však v pohodě *3* já se tam určitě rozbrečim, protože tam budou i ty záběry z 23.6. je to příšerný když si představíš, že ten člověk má za dva dny umřít..to je hrozný -
Já neříkám, že mi za to nestojí, ale ty jsi školou povinná, kdežto já chodím do práce. A doma si to potom vychutnám v klidu a pohodlí. Lépe s emi bude brečet :-( Máme plazmovku, takže Tv je dost velká, bude to doma taky hezký, ale na pátek se vážně těším, ale trošku se i bojím... Co to se mnou udělá...
-
-
-
-
-
JO !! *15* jasně..a zítra bude zase ve 3:00 na michaeljackson.com přímý přenos z červeného koberce v L.A. u this is it nebo jak to tam bylo *15* -
-
Re: Re: Zpráva
jjj.. *15* já už nwm na co dřív koukat..teĎkon už to mám připravený na tn.cz..doufam, že to nebude přetížený a nebude se to sekat *1* *3* hlae a to ve 3 ráno to bude kde? *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Zpráva
www.michaeljackson.com *15* -
-
díkas *1* a hned má noční program.. *1* *3* -
-
ten já mám každej den..první polovinu-internet(ve dne sem nechodím to si nemůžu kazit smysly :D:D) a druhou polovinu-spánek *15* totálně jednoduchý.. *15* akorát ty sny pak děsně stojej za to když tu teď jim čokoládový kuličky obalený barevných dobrých kuličkách *15*
-
-
-
-
-
JJ jako večer v půj jedenáctý..jestli jo tak na to koukam
-
-
nerada,ale musim!
Tak holčiny sice nerada,ale musim vás opustit *9* Ale ještě se sem dneska vrátim a budu tu s váma mooc dlouho *15* -
-
Re: nerada,ale musim!
Chválabohu! *4*
-