-
fotka
Ahoj. hledám takovou jednu fotka, je na ní Michael jak si dává pusinku s Paris a nemůžu jí najít. Nevíte někdo kde je? *7* -
-
Re: fotka
myslíš tudle:
http://foto.osobnosti.cz/pa ris-jackson-i-370616
jako ona mu dává pusinky na víc fotkách, ale našla sem aji tudle *15* -
-
Re: Re: fotka
jééééééé děkujííí přesně tu jsem měla na mysli *15* klášná *15* *14* -
Re: Re: fotka
šikuláa *1* *3* ..tuhle sem ti chtěla poslat...tak na chvilku papapap *3* mám hodinu klavíru *3* *3*
-
-
Re: fotka
když mi napíšeš maail tak ti to pošlu..Ta fotečka je klášná *15* *14* *14* *1*
-
-
I love MJ :-*
jupííí Majkí je v klikárně zase první *14* *14* *14* *4* -
ahj
ahj kidi ja se mam blbe proze se chistam vimazat muj nej blogysek delam to nerada :(( www.milkasekmichaeljackson.blog.cz *9* *9* -
-
Re: ahj
a proč ho mažeš, uličnice? *4* -
Re: ahj
no to je hrozný *4* a co máš z češtiny? *15*
p.s.: neber si to nějak proti sobě takhle to nikdy nemyslim jen mě baví rejpat *15* *15*
-
-
chjo =(chjo
holky. chjo. *9* moc mě to mrzí ale musím jít *9*
tak hlavně nezapomeňte klikat ať je MAJKÍ ZASE PRVNÍ *3* tak pa *3* -
Ahoooooja
Ahoooj. tak co je nové? no už jsem si všimla. zase ,,AHA" něco kecá. no že prej this is it je nějakej podvod že rodina tvrdí že to není michael ale dvojník!? NEMÁM SLOV raději ten článek ani nečtu celý. z toho se mi dělá vždycky zle. *9* a co jinak? máte prázdky tepráve odedneška? my celý týden *15* *14* sem zaslechla že majkí padá *8* k klikárny?! to musíme rychle napravit. *15* -
-
Re: Ahoooooja
ahojas *1* to sem ani zatim nečetla...omg že se nestydí to vůbec otisknout tuhle blbovinu *1* *1* -
-
Re: Re: Ahoooooja
že jo? jsem to radši nečetla celý. -
-
Re: Re: Re: Ahoooooja
*1* *1* dyt se jim musí každej akorát vysmát za takovou kravinu *15* *1* *3*
-
-
-
-
:-*
Ahoj tak konečně prázdniny co?? *4* No a koukám že už máme přes 30000 příspěvků to je super Majkí by byl rád *14* -
!!!:-)
ahojas všichni...konečně prázky *3* jak je??něco nového o Majkym...? *1* *3* *3* -
ujdeto.cz
ahoj!Michael sklouzl na treti misto!
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php? sid=1597&q=38523578057721e9ecbb5d1b 3c564528
klik -
-
Re: ujdeto.cz
no to je tragédie *8* ale 31 hlasů snad zvládnem ne? *15*
-
-
Ahoj
Hele dneska ráno byla na nově snínadě s Novou Speciál o Majklovi..hey to bylo hezký..Byly tam dva imitátoři..jeden když byl Malý a pak velký..bylo to luxusní -
-
Re: Ahoj
jj byli skvělý i na King of pop forever :)
-
-
Upozornění
Zítra vychází v Bravu přiloha o Majkým. *14* - tak si jí nezapomeňte pořídit. To Besta: myslím, že by se film This is it časem mohl dostat na www.ulozto.cz. *14* -
-
Re: Upozornění
nooo ještě aby ne! tam musí být *13* *15* -
Re: Upozornění
dik *4* *14*
-