Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

OMG koukněte na to

Koukněte na to:http://www.stream.cz/video/37782 9-nove-zabery-duch-michaela-jackson a-mluvi
    Duch MJ mluví.. A pak mi řekněte jaký máte z toho vide pocit..koukněte na to do konce..
    • 8.ball.8

Re: OMG koukněte na to

Báro, nechtěj znát mé pocity. *5*
      • baluska1

Re: Re: OMG koukněte na to

Jaký..Já se lekla jako sv**
        • nikkyt

Re: Re: Re: OMG koukněte na to

*15* Já taky *15* sem málem dostala infarkt *15*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: OMG koukněte na to

*15* *15* Já když sem na to koukala já byla nalepena na PC a najednou toho..já se odstrčila od stoulu a zaječela..pak přiběhl taťka a říká: Báro co to blbneš,co tu řveš.. *15* *15*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: OMG koukněte na to

Vidíš to, chudák táta. *5*
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: OMG koukněte na to

Děvčata, nepřehánějte. *5*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: OMG koukněte na to

Promiň, za to může ta fotografie. Nemůžu za to, že se každému líbím. *4*
  • baluska1

SSN

http://snidane.nova.cz/clanek/novin ky/uterni-snidane-na-pocest-michale -jacksona.html
    KOukali ste na to někdo? Já jen chvylku tak 30 minut. A mamka mi pak řekla, že tam byla soutšž etě o lístky. Vyhráli to nějaké dvě malé holky, a nějaký tlustý chlap. Celkme 5 lidí, ale prej tam byl jeden chlap, ten měl na sobě oblek z BAD a prej měl trvalou, vlasy obarvený na černo a černou tužku. A prej byl úpa skvělej, kopírka Majkla= toť mamky názor.
    A le já jí říkala: ŽE MAJKÍHO NEJDE ZKOPÍROVAT,KAŽDÝ JEHO KROK JE VÝJMEČNĚ ORIGINÁLNÍ, A NIKDO HO NEMŮŽE ZKOPÍROVAT.
  • anet98

Ahoojda

Ahojda holky moje.Tak konečně prázdniny juchůůůů. *15* A už se nám blíží THIS IS IT.Jupííííííííííí. *14* A jak se vůbec máte? *7*
  • anetry

A zase otravuju :D

Zdárek dámy a pánové, já vím že už sem s tím tady po druhé, ale situace se zhoršila :D
    Můžete mi prosím dát hlas v soutěži? Jsem ve finále s obrázkem Majkla, je to číslo 7.

http://blog.blog.cz/0910/fina le-souteze-o-nejlepsi-fan-art

D
    • anetry

Re: A zase otravuju :D

a děkuji pěkně za každý hlas a omlouvám se, že tady narušuji debatu *4*
      • nikkyt

Re: Re: A zase otravuju :D

hlasovala sme pro tebe už i minule takže mi nejde hlásnout znova *9*
        ale kreslíš krásně *3* máš i nějaký jiný obrázky Majkího? *4*
        • anetry

Re: Re: Re: A zase otravuju :D

děkuji moc za pochvalu... ale jak se zdá jsi jrdna z mála co si to myslí, když mě předběhla i jedna čmáranice co tam je *15* no co, já to nějak přežiju, ale protože na tom obrázku je Majkl, tak mě to štve.
          no zatím mám jenom tento... obrázek namalovaný ze smutku... nevím, jestli bych měla namalovat dalšího Majkýho, myslíš že jo?
          i když možná jo, Majkl je tak krásnej, tak mě moc baví ho malovat *14*
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: A zase otravuju :D

určitě toho nakresli víc *3* já Majkího kreslim furt neni mam okolo 20 obrázků *15* nejsou ale tak dobrý jako to tvoje .. *3*
            • anetry

Re: Re: Re: Re: Re: A zase otravuju :D

tak jo *14* ty tvoje jsou určitě super *3*
        • nikkyt

Re: Re: Re: A zase otravuju :D

oprava: sem
  • polinka

ewa farna

http://worldneverland.blog.cz/0910/ ewa-farna-ty-jsi-kral ewa farna nazpívala písničku o Michaelovi... no nevim... ale na ní docela dobrý...
    • nikcajacksonka

Re: ewa farna

Ty slova jsou úžasný:DTjn na její výkon docela dobrý:D
  • nikcajacksonka

zkoušení:D

Ahojky,před chvilku jsem byl zkoušená z Majkího *15* a dostala jsem...no hádejte:D
    • polinka

Re: zkoušení:D

ahoj. sim tě kdo tě zkoušel? *15* a z jakýho předmětu? *15* history? *9* achjo... kéž by to bylo z přítomnosti...
      • nikcajacksonka

Re: Re: zkoušení:D

Můj táta *15* nene z jeho celého života...Přesně kéž by yo bylo z přítomnosti *9*
  • majka111

This is it

tak už je to za dveřmi-THI IS IT!!!!!já na to jdu v sobotu s kámoškou a už se moc moc těším *14* *14* a vy??
    • nikcajacksonka

Re: This is it

Já na to jsu taky v sobotu s kámoškou *15* A hlavně kdo na to jde v pátek nebo ve čtvrtek tak nám to nesmí prozradit!!Jinak z toho nebudeme mít nic!!
      • luciq-dc

Re: Re: This is it

jááá jdu v pátek..všechno napíšu *15* a napíšu to desetkrát a capsem abyste to přečetli *15* *15*
        • kristyn875

Re: Re: Re: This is it

ahojda..já du ve čtvrtek *1* *15* *15*
        • nikcajacksonka

néééé to nám nesmíš udělat!!!To by si byla na nás nespravedlivá a to ty nechceš néé??? *15*
        • anet98

Já jdu taky v pátek luciq-dc kam na to jdeš? *7* Já do Českých Budějovic. *4*
    • majka111

Re: This is it

jujky oprava-THIS IS IT
      • nikkyt

Re: Re: This is it

Já na to du v pátek večer *4*
  • anet.k

pa

holky ja už musim tak pa. asi za pul hodky přijdu =)
    • anet.k

Re: pa

Už jsem zpět. *4* jsi tu majko111? *7* moc tu to nežije. *8* musíme to tu rozjet. =) *15*
    • majka111

Re: pa

ahoj,no a to tu možná zase nebudu já za půl hodky *1*
  • moje prace

http://www.stream.cz/video/3/379143-4-mesice-po-smrti-krale-popu
    • luciq-dc

Re: moje prace

oú fakt pěkný..jak tam je nazačátku ten den 25.června..tak sem měla úplně husí kůži tyjo *3*
  • anet.k

ahojky

ahojas. *4* jak tak koukám už je majkí na 1 *14* *14*klik klik. tak to je suprový *15*klik klik. možná tu ale nebudu dlouho ale už jsem to nemohla vydržet. jsem jaksi dostala od mamky na dnešek zákaz od PC ale já to prostě nevydržím *15* njn přiznávám že jsem na tomhle závislák *15* vy ne? *15* *15* *15* *15* *15*
    • mrs_jackson

Re: ahojky

já sem určitě závislák *15* *15* když mam volno tak sem tu klidně celej den *15*
      • majka111

Re: Re: ahojky

já jsem úplně závislá.já kyž mám zákaz a naši třeba nejsou doma tak toho využiju a jdu na počítač a sem na diskuzi *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: ahojky

já upe to stejné *4* naši ho nemají rádi ale že ho nesnášíjou. to se zas nedá říct =) *3* ale i tak mě to mrzí že jsem z rodiny sama, kdo ho má ráda *9*
      • anet.k

Re: Re: ahojky

no to já taky. ale i kdybych to volno neměla tak bych sem šla. ale to by mě asi mamka zabila *15* celej den na vás a hlavně na MAJKÍHO myslím *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit