-
this is it
zmateny....JSEM ZMATENY!!!!kdy bude this is it po celem svete za rok??neb kdy???zitra je v praze ale kdy bude po celem svete???a bude aji na dvd???slo by to stahnout??diky predem za odpovedi::) *8* *8* -
-
Re: this is it
This Is It je po celym světě od 28.10., takže od zítřka a jenom dva týdny
-
-
nova.cz
divali jste dnes na snidani s novou??jestli ne tak i hnet pustit zitra na www.nova.cz a take si pustte www.michael jackson web.cz *3* *3* *3* *3* -
Pojeeb..
Dobroou všem ♥ *3* (Titulku povinně nevšímat :D) -
brou..
Tak já se s váma taky loučím..Ráno vstávám v 5 tak jsem zvědavá jak to zvládnu.. *1* Nejspíš to bude celkem zajímavé...Tak dobrou vám všem...Pokažený gramofon.. *14* *14* -
-
Re: brou..
Mno nic já také gouguju do postílky tam papínek děvčata *4* APSOMJá pěkné sny o Majklovi Jacksonovi -
Re: brou..
Gramofón tu dloouho nebyl *15*
I tobě taky, taky *14* *15*
-
-
Thomas
Tak Thomas se dal čekat..Psali na superptar4..že zapůsobil vzhldem a né zpěěěvem.. -
....
tak sa majte...teraz už vážne musím off...tak ahoooj ....Michael s vámi. *4* -
Thomas
Tak Thomas se dal čekat..Psali na superptar4..že zapůsobil vzhldem a né zpěěěvem.. -
premiera This Is It
a zajtra je premiera This Is It...na andělove v Palace Cinemas...ja pojdem 1.11 na slovensku...chcela som íst na premieru, ale nevyšlo na lístky...takže pojdem 1.11...inak..už sa moc teším...to bude plaču
*9* *9* *9* tak sa majte Michael Jacksonovský *4* *4* *4* -
new kniha
ahojky tak dnes som si kúpila tú novú knihu Michael Jackson 1958-2009....je fakt super... *3* -
-
Re: new kniha
Taková ta černá knížka?.. na tu jsem dneska viděla plakáz v metru v Praze *15* .. takový krásný pocit jsem měla *15* -
-
Re: Re: new kniha
aj ja som videla plagát...a tiež billboard...je super tá knižka...som rada že ju mám *3*
-
-
-
tak zase zitra
Tak ahojky uz zase musim jít...Ach joo! *9* Mnějte se a zítra mi budte vyprávět co jste tady probírali jasný??!!Stejnak už to asi vim co budete probírat *15* *1* -
-
Re: tak zase zitra
Dobrou...Jo a to téma je sice fkt nečekané, ale přesto myslím že to bude Michael.. *1* -
-
Re: Re: tak zase zitra
jj přesně tak nečekané...ale Majkí:D Dobrou s kobrou *15*
-
-