-
aaaaaaaaaahoj
tak sem tu omlouvám se že sem tu dlouho nebyla ale moje starší segra mi zakázal chodit na komnpa tak sem tu tak trochu tajně dělo se tu něco nového o čem nevím?? *5* *4* -
-
Re: aaaaaaaaaahoj
ahoj! proč ti SÉGRA zakazuje chodit na pc na to nemá právo!! *7*
-
-
fotka
http://mjjgallery.free.fr/thriller/ tour/backstage/003.jpg důkaz, že je Michael anděl. umí lítat*15* né on je fakt anděl... -
-
Re: fotka
Jo to umí...Majkí umí všechno *3* -
Re: fotka
jéé já bych se bála být na místě michaela!
-
-
Mějte se fajn...
Jdu zase pokračovat... Jsem uklízela, teď jdu vařit, manžel je v práci, mám čas, potom se chci věnovat Michaelovi a Andělům... Už toho umím hodně, jsem tak šťastná. Mám před sebou semináře Andělské... *4* -
-
Re: Mějte se fajn...
ahoj měj se pěkně!
-
-
no teda
páni oni na ddr udělali šipky i na black or white, baet it, dangerous, smooth criminal, billie jean a další zatím nevím!! až budu mít éo vánocích to ddr musím si michaelovi písničky stáhnout!!! *14* *15* -
=D
Koukněte na to:http://www.stream.cz/video/37782 9-nove-zabery-duch-michaela-jackson a-mluvi
Duch MJ mluví.. A pak mi řekněte jaký máte z toho vide pocit..koukněte na to do konce.. -
-
Re: =D
To je to video, jak na konci vylítne na monitor ne? Já si tyhle videa už nechci pouštět, je mi z nich zle, co lidi dělaj... -
-
Re: Re: =D
Jojo to je ono...já málem měla ifoš...jinak sem si místo Chucky pustila Sweenyeho Todda: Ďábelskýho holiče z Fleet Street...to je takový malý horor...byla sem na měv kině....mno jinak dneks atu byla televize....z novy z Občanského juda....a nátáčely panelák na proti...kvůlu tomu že to firma udělala blbě a registrovala sem až potom co udělali ten baráj(konkrétně zateplovaly) *3*
-
-
-
TII
Jinak ta zkratka TII´This is it...chci se zeptat, kdo tam jde dneska... *3* -
-
Re: TII
My jdeme v pátek. Ale vysílá se až od zítra v kinech. Dneska ještě ne. -
-
Re: Re: TII
Aha....mno já teď zkoukla MOONWALKER a teď jdu na kinotipu.cz koukat na Chuckyho sémě...je to horor...ale už začátek je hnus...ta holkadostane panenku nelíbí se jí nechá jí v krabici....mon a teď je večer...ta panenka vylezla v dortu byl nůž a jde zabít tu holku asi...ale nevím asi to vipnu sem posera... -
-
Re: Re: Re: TII
tak em to radši vypla se pstě bojím mno.... -
-
Re: Re: Re: Re: TII
To je starej film, ten jsem už jednou viděla, ale já už nějak filmy nesleduju. Nevím co dřív. Jsem v jendom kole a každou chvilku využívám, protože se hodně učím, mám před sebou Andělské semináře, atd. Málo kdy si pustím nějaký film, a že jich tedy máme tolik, že můžeme mít DVD půjčovnu.
Vždy říkám manželovi, že si něco pustíme. Manžel pustí film a já se seberu a jdu k PC *15* -
Re: Re: Re: Re: TII
to je dobře žes to vypla!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TII
Teuš dole jsem ti prve psala koment k tomu co jsi napsala. Už to bude asi na druhé straně, ale napíšu ti to znovu. Je to naprosto krásný a do knihy to dám. Chceš tam být pod nickem, nebo svým jménem?
-
-
-
-
-
-
ÁÁÁÁÁ
lidi víte jak chcu to ddr!! tak tady sem našla pár písnišek od michaela k elterým někdo udělal šipky!!(pro ty co nevědí co to je je to deska na která se připojí na pc a na které jsou šipky dolu nahoro lelva do prava a na pc vám lítaj šipky a vy púodle toho skášete potěch na zemi!)
http://www.youtube.com/wa tch?v=FSqB3T5pU6U -
sakra... :-D
Ahoj holky. Tak a jsem v pr... čicích. *15* Jsem nachcípaná... Takže až pujdu na This Is It, už to vidim... The Way You Make Me Feel... FRKKKKKKKK!!!! You Really Turn Me On... HEPČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍK!!! You Knock Me Of Off My Feet......... FRKKKKKKKKKK!!! *15* Ze mě budou mít ty lidi v kině fakt radost... *15* -
-
Re: sakra... :-D
mno vidiš nová verze *1* *1* *3* si to tu tak zkoušim...docela prdel *15* *15* *3* *3*
-
-
o bože
lidi já se tak těším na 2.11.!!! půjdu na this is it ale většina zvás to už nejspíš bude mít za sebou!! jestli si tu otom začnete povídat tak se asi zbolázním a nevdržím to!!musím to vidět!! slyšela jsem i otom, že ten kdo půjde na this is it v převleku michaela může cosi vyhrát!! ta výhra je mi šumák jsem už pěkně dlouho rozhodnutá že tam půjdu v tom co mivhael nosil a je mi jedno jesi si na mě lidi budou ukazovat prstem!! nevíte někdo taky kdo vyhrál tu soutěž ve snídani s novou?? *7* -
-
Re: o bože
Tu soutěž vyhráli dvě malý holky,pak neajý tlustý chlap, nějaká holka..A prej ten poslední co to vyhrál byl fakt dobrej..mamka říkala Majklova kopie..ale já jí říkala tohle: ALE MAMI NIKDO NEMŮŽE BÝT JEHO KOPI,KAŽDÝ JEHO KROK JE JEDINEČNÍ A NĚČÍM VÝJMEČNÝ..PROSTĚ JAK TO UMĚL ON TO UŽ NIKDO JINEJ NEBUDE UMĚT.. -
já du 31.10 *15* na Halloween *15* -
-
Re: Re: o bože
na halloween nemužu hraju na zámku takže to mi nevyšlo!!
-
-
jjj ..já už se taky mockky těším *1* *3* *15* du už zítra..super *15* *15*.si beru to tríčo king of pop *3*
-
-
Já...
Já teď taky nachvíli mizím.Jo a angie už jsem ti tu básničku poslala na mail jo? *3* Tak zatím páááá. *4* -
-
Re: Já...
počkej vy ji posíláte i básničky?? nechápu oco vtom jde nebo proč to se někam bude dávat? *7* -
-
Re: Re: Já...
Angie píše knihu o Michaelovi.. má různá témata.. a když budeš chtít můžeš jí k tomuto tématu napsat komentář a ona ho potom zveřejní v její knize.. ale můžeš jí také poslat básničku a tak.. *3*
-
-