-
...
Cusko...Jakpak se máte..? -
Víte to?
Jo holky zítra bude věnovaná Snídaně s Novou jenom Majkímu..prý že kdo tam přijde zatančit a bude to nej..tak dostane etě Lupeny na Thisi si it..říkala mi to Kačka(spolužačka)..takže se budu dívat..už se těším..
Jo jinak koukali ste na tu další ukázku z Thisi is it?..já jo a je to peckový.. *15* *3* -
-
Re: Víte to?
Jo a etě ta Kačka mi přincesla do školy rok starý časák..kde se psalo o Majklovi..byla am fotka jak se drží v rozkroku a k ní bylo napsáno tohle: MICHAEL JACKSON KONTROLUJE JESTLI JE KLUK NEBO HOLKA..Normálně sem Kačce řekla jestli jí nevadí že ten časák bude zničenej a ona že ne..že už je starej..Tak sem tu stránku vyškubla a roztrhala na tisíc kousků..a pak sem šla ze školy a zapálila sem to *15*
-
-
no nic jdu
no nic lidičky já valím!§ tak se tu mějte pěkně pá! -
Ahoj
Ahojky -
-
Re: Ahoj
ahojiky *3*
-
-
Nechápu
Já Vás vůbec nechápu!?Proč o něm mluvíte takhle: "to je miláček" "je úplně super" a ještě spousta takových věcí?!Zpívá hezky,to ano,má dobré srdce,to ano,ale to přece neznamená,že ho musíte tak ŠÍLENĚ(NENORMÁLNĚ) zbožnovat ne,?Když si to tady čtu,tak si někdy fakt připadám jako na diskuzi manželek Michaela Jacksona *15* -
-
Re: Nechápu
PROSTĚ ho strašně moc milujeme a zbožnujeme!! to víš musíš být fanynka aby si to pochopila!! *15* -
-
ahoj)
Ahoj lidi ja s emate -
Re: Re: Nechápu
Ja jsem fanynka,akorat nejsem TAK ZAVISLA -
-
Re: Re: Re: Nechápu
Ty už víc blbější nemůžeš než seš,když to sem pošleš 3x *15* -
Re: Re: Re: Nechápu
Tak jsme zavislí ... vadí ti to hodně ? -
-
Re: Re: Re: Re: Nechápu
Ne,ale jste hrozne detinsky. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu
To jo no,jen jsem vam chtela otevrit oci,ale jak myslite,nebudu tak blba jako 8.ball.8
Ahoj,deti *1* -
To jo no,jen jsem vam chtela otevrit oci,ale myslite,nebudu tak blba jako 8.ball.8
Ahoj,deti *1* -
Ale to je náš problém ne tvůj ... Každej je jakej je ...
-
-
-
-
-
Snad o něm můžem psát co chceme.. Nebo ne ? *15* -
-
Re: Re: Nechápu
jo je to prece svobodna zem
-
-
mozna casem pochopis az se o neho zacnes vice zajimat tak pak ti dojde o co nam de proste je nas nejoblibenejsi a jeste k tomu je nadherny tak to pochop
-
-
Ahooj
AHOOOJ lidi konečně tu!! měla nám odpasnout jedna odpolední hodina el protože nám to učitelka zapoměla napdat do žákovských tak ta co sme ju měli řekla že nás nepustí takže sme tam tvrdli jako jediná třída na škole-ZABÍT!! No přehrávám si pořád dokola Ondřeje hejmu a z jedné strany so říkám: tak jako každý má na michaela svůj názor a chápu to že ho hejma třeba nemá rád zale z té druhé strany si říkám tohle: jako to že ho nemá rád neznamená že ho budu kritizovat na veřejnosti!! dokud se hejma neobjevil v těch minulých superstar sem ani nevěděla že nějakej člověk jménem ONDŘEJ HEJNMA žije!! natož že je to nějakej zpěvák!! a a tady takovej malej zpěváček bude hodnotit michaela jacksona KRÁLE POPU A LEGENDÁRNÍHO ZPĚVÁKA KTERÝHO ZNÁ CELÝ SVĚT?? no tak to teda ne!!!! *16* -
-
Re: Ahooj
prosimte on ani nevi co to zpev je ale pri krityzovani tu hubu nezavre -
-
Re: Re: Ahooj
asi tak namachrovanej panák! -
-
Re: Re: Re: Ahooj
si mysli ze kdyz je porotce tak se svet toci jen kolem neho ale to je na umilu *16* *10* *5*
-
-
-
-
dement hejma
no to mě faaaaaaaaaakt nasral *16* *5* takhle ho urážet a Paulina jak se dalo čekat to celý podělala nejhezčí to tam měli asi Bendig,Ben aMartin možná nikoleta ta se mi docela líbila i když jí nefandím -
-
Re: dement hejma
tak to mas pravdu *16* *10*
-
-
tohle jsem našla
našla sem to a ten nadpis je docela hnusnej
no radši si to přečtu celí ale je to hnus už od nadpisu *9*
nesnásim bulvár *10* *16* *10* *16* *5* -
-
Re: tohle jsem našla
co si našla? -
-
Re: Re: tohle jsem našla
zapoměla jsem to sem dát *15* *9* -
-
Re: Re: Re: tohle jsem našla
tohle ani radši vůbec nečtu... -
-
Re: Re: Re: Re: tohle jsem našla
je to humus -
Re: Re: Re: Re: tohle jsem našla
že jo *16*
-
-
-
http://www.magazin.cz/lifestyle/417 3-jacksonovo-telo-lezelo-v-rakvi-be z-mozku -
jj *16*
-
-
-
je tu..
je tu někdo???
já nevim mam jen chviličku a nemůžu tu najít nikoho na psaní. *9* *9* -
-
Re: je tu..
jojo sem tu -
-
Re: Re: je tu..
fajn *15*
-
-
-
hoj
ahojky lidičky a majký.
jak se máte???? *15* *15*
dostala jsem dneska NOVÝ penál do školy s majkým. *14*
Ale nechci se tu vytahovat a dělat ze sebe vola jenom mě potěšilo, že vám to můžu napsat *3* *4*