-
Ahoj
Ahojky..máme přestávku..hey tady asi nikdo není co?? mno s tim se dalo počítat..tak zas jdu tak čus..Bára..jinak Bendik vím že na Majkla nemá..a Paulína to podala ve svím..večer sem nad tím přemýšlala..to nikdo nezazpívá jako Majkí..každy má svůj styl..a každý si to podá ve svím..já si to taky zpívám ve svím stylu..jo jinak jeden raper uý nás ve škole začal tu Black or White repovat..hey to byl jako mazec..mno nic já jdu tak čus.. *14* -
-
lamo
llllllllllllllaaaaaaaaaammmmmmmmmmm mmooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo -
Re: Ahoj
bendig zpival majkiho??ja totiz bendiga nevidel???
-
-
Ahoj
Ahojky..máme přestávku..hey tady asi nikdo není co?? mno s tim se dalo počítat..tak zas jdu tak čus..Bára..jinak Bendik vím že na Majkla nemá..a Paulína to podala ve svím..večer sem nad tím přemýšlala..to nikdo nezazpívá jako Majkí..každy má svůj styl..a každý si to podá ve svím..já si to taky zpívám ve svím stylu..jo jinak jeden raper uý nás ve škole začal tu Black or White repovat..hey to byl jako mazec..mno nic já jdu tak čus.. *14* -
dement hejma
Nechápu, jak si takovej přízdisráč, kterej zpívá v zapadlý hnusný český kapele, a kterej v životě v podstatě dokázal velký kulový, může vůbec brát do svý tlamy jméno michaela.... to co o něm řekl nemá obdoby.... dokážu pochopit, že se nemusí michael líbit každýmu, to je jeho věc, ale jak může česká nula porovnávat takovýho velikána celýho tohodle průmyslu s nějakou vycházející hvězdičkou, která stejně zhasne, tak rychle jako se rozsvítila.... za tohle by zasloužil... když jsem to viděla, šly na mě mdlby... neříkám, že to zazpívala špatně, ale je to prostě jako kdyby někdo srovnával škodovku 120 a mercedes... -
-
Re: dement hejma
Přesně tak,souhlasim s tebou...ale moc se mi to od ní nelíbilo..A Hejma no vlastně všichni z poroty musí mít hudební hluch *15* -
Hej presne vcera sem se divala a zpivala to divne. Michael je nej a tak to zustane , ale ten Hejma to vcera pos***, vubec nezpiva a kdyz uz tak takovy sra*** a jeste si o nem neco takovyho rekne.Vcera sem mela dost. -
-
Re: Re: dement hejma
Michael je nej a včera když jsem to slyšela tak jsem se až vzteky rozbrečela protože to zpívala katastrofálně,michael totiž zpívá a nemá před sebou jen mikrofon do který ho se o něco snaží a idiot hejma řekne že ho to bavilo narozdíl od Majkího tak co tam potom dělá když nemá hudební sluch a uráží nejlepšího zpěváka pod Sluncem??*16* -
-
Re: Re: Re: dement hejma
moje rec
-
-
Re: Re: dement hejma
blbec hejma...ona to zpivala po svim noo a to znilo divne a debil hejma tvrdi ze zpivala lip nez majki...KDE TO HROME JSME??? *16* *16* *8* *8* *10* *10*
-
-
Ahoj Terísku, zazpívala to hnusně. Ta minule, co zpívala Ben byla naprosto dobrá, ale ta včera měnila výšky a nebylo to vůbec hezký. Hned jsem se taky vztekala. Nekoukala jsem, díval se Fanda, já byla na PC se sluchátka na uších. Poslouchala jsem jak jinak, než Michaela. Musela jsem sundat sluchátka, když jsem to slyšela. Hejma mě vytočil, ale ke konci zase řekl něco, co bylo opak. Prostě si hraje porota na umělce, ale oni jsou jen zpěváci, nechápu, co dělají v porotě. Když už tam tedy jsou, tak ať se zajímají o české rádoby zpěváky, a našeho Michaela nechají na pokoji. Pááá jdu do práce za chvíli...
-
-
...
Dobroou noc všem *3* ♥ -
ahooj
ahooj valím spát!! dobrou noc!! dnes se mi bude zdát otom jak rozbiju hejmovi hubu a zároven mu řeknu že díky že si 1% ze sta věnoval michaelově pochvale ale zbytek si ho urazil!! *16* dobrou!! -
mno tak ted sem bezradná
HEJMA POCHVÁLIL MICHAELA!! řekl že se vněm skrývá víc jako v michaelovi!! to je hezký!! ale pořád jsem na něj naštvaná!! -
-
Re: mno tak ted sem bezradná
Nevím já v Honzovi vidím Majkla..rád podává lidem ruce..umí udělat show..jako nevím vídím v něm Majkla -
-
Re: Re: mno tak ted sem bezradná
Bendig?.. i když na Michaela nikdo nemá.. tak Chodúr dělá násobnější show než Bendig.. -
-
Re: Re: Re: mno tak ted sem bezradná
jj CHodůr je taky dobrej dneska se mu to povedlo *4*
-
-
jj já taky Bendig je dobrej *4* .Majkí je samozřejmě lepší ale taky v něm trochu vidim Majkího *4* -
Si děláš srandu ne ? -
jako řekl něco pěknýho o michaelovi!!! jako sem na něj pořád dost naštvaná!!
-
-
Re: mno tak ted sem bezradná
To není hezký *15* Hejma Bendika přirovnal k Michaelovi ... To se nedá porovnávat ..
-
-
...
hm originalni tak maximalne pro tebe , nechapu vas prysel sem sem podiskutovat a prvni co ctu at tahnu do prdele, v tomhle pripade si opravdu musim tleskat -
-
Re: ...
Jo tleskej si.. i za svojí češtinu.. máš koplexy asi viď.. já jsem tě neurážela.. a neposílala jsem tě do teplých krajů.. pokud si myslíš, že VŠICHNI co tady jsme ho posloucháme až po smrti, tak se docela dost pleteš.. -
-
Re: Re: ...
dobre za svoji cestinu se omlouvam nejsem cech
komplexy asi taky ne a pokud si myslis ze vetsina t vas tady poslouchala mj pred smrti tak ja sem zivej frank sinatra tenhle faklub cital zhruba 100 fandu a bylo tady 10 kometaru -
-
Re: Re: Re: ...
Nikdo tu neříkal, že jsme byli všichni jeho fanoušci eště když žil ..
Já jsem nebyla jeho fanynka, ale nebyla jsem ani jeho odpůrce .. -
Re: Re: Re: ...
Nejsi čech dobrá..
Ale tady to není o tom, kdo sem kdy přišel.. já sice tady byla dřív než Michael zemřel, ale vůbec jsem sem nechodila.. přitom Michaela jsem poslouchala..
Ano někdo ho začal poslouchat až po smrti.. já sice ne, ale to je jedno.. ale na tom přeci nezáleží kdy ho kdo začal poslouchat.. hlavní je, že si tolik lidí uvědomilo že bulvár je jenom splaška debilních keců.. a že Michael nebyl pedofil ani plastiková zrůda.. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
nojo ale me proste sere ten kterej si to myslel a ted tady hraje fandu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Nevím.. takového člověka neznám..
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
Tomu, že byl pedofil a měl X plastik jsem nevěřila ani předtím ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Ani já.. jenom jsem to prostě četla a žádný obrázek jsem si o tom nedělala.. spíš jsem si myslela, že je to prostě takový tvrdý chlap.. *15* a ono hov.. houby *15*
-
-
-
-
-
Re: ...
Tak si jdi podyskutovat na jinou diskusi .. -
-
ale ja chci diskutovat tady , to mi neni schopnej nikdo argumentovat? -
Podiskutovat MG *15*
-
-
-
co je to za krávu
tohel mi odpověděla nějaká lahvil na to co msem napsala hejmovi
Nevim, proč Hejmu urážíš za jeho vlastní názor. Prostě jen řekl, že se mu to od tý holky líbylo víc. Na to má snad plné právo, ne? Stejně jako ty si myslíš, že Michael byl ten největší chlapák :D
Můj názor je, že větší chlap je i 10ti letej kluk... Bez urážky Michaela, ale pro mě jsi byl zamindrákovanej chlápeček, kterej prostě neutáhl tu tíhu popularity. Samozřejmě by jsme s tím měli problém všichni...
Ale pane Hejmo, zpátky k Vám. Jste borec a máte můj respekt.
Hlaváč
nechce se vám tam někomu jít mi pomoct záleží na vás!! je je tam asi zabiju!! *16* -
titulek
dnes už vám dám poslední LUCH *15* *15* jdu dokoukat SS ;) a pak učit.. *14* ak zábavnéé..;) takže LUCH děckáá *15* *15* *15* -
-
Re: titulek
já se ted du taky učit o víkendu nebyl čas *15* -
Re: titulek
učit si děláš prdéél ne o 11?? no tak jdi dobrou!!
-
-
pfff
ste falesny pozerky *3* -
-
Re: pfff
Óóóó nezapomeň si zatleskat.. vymyslel jsi originální větu *5* -
Re: pfff
dej mi adresu..přijdu o půlnoci ti nakopat pr*el z těch tvých...prdů tady *16* nebo néé kvůli idiotům ako ty se nebudu obtěžovat..vlastně si mi totálně u pozadí..takže bysi mohl táhnout zlato *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: pfff
přesně puso!! zapni pás hod tam 200 a vodjed!! tady na TVOJE keci niko není zvědavej!! -
-
Re: Re: Re: pfff
muzete mi rict proc tak reagujete kdyz to je pravda ? *15* a to stou adresou je hodne trapny zalez
-
-
-