-
lidi
lidi taky mu tam něco hezkého napište at vtom nejsem sama!! *15* -
-
Re: lidi
nó tys to napsala tam moc krásně.. *15* hejma je největší kretéén!! neumí zpívat neumí bejt vtipný..většinou na skvělé lidi nemám slov jako na michaela, ale na hejmu nemám slov v úplně jiném smyslu slova *10* -
-
Re: Re: lidi
hej tak mu tam taky něco pěkného napiš!! -
-
Re: Re: Re: lidi
ou..nemám talent na takovýhle komenty.. *15* já jsem si dala podzimní předsevzetí že nebudu mluvit sprostě..a to bych nemohla k němu nic psát víš *15* *15*
-
-
-
-
titulek
probůůh martin chodúúr..to je nezapomenutelný zažitek!!! *14* *14* *15* *15* jak dara s martou zpívali a všichni se k nim přidali..dara pak tleskala na židli palimu upadl sopl *15* *15* *15* úplně úžasnéé *15* *15* já snad umřu tyjo *15* *15* úplně prostě kráása *15* škoda že michael nemůže se dívat na tuto superstar *14* *14* -
-
Re: titulek
Chodúr je nejlepší z nich *14* *15* -
-
Re: Re: titulek
ale co Ben??jako chodúúr teda jako opravdu rozproudil všechny!! ale benovo salto nemělo chybu!! *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
bena už jsem hodnotila ;) *15* *15* *14*
-
-
-
-
mnoo
ted mu odemě přibyl ještě víc sprostý koment na jEHO stránce!! KRETÉN JEDEN!! *8* -
-
Re: mnoo
Neeebuď sprostá *15* *15* -
-
Re: Re: mnoo
sem mu tam napsala že mít jen příležitost dá mu z největší chutí do držky!! a jetšě sem k tomu neco dodala!!
SEM MU TAM NAPSALA TOHKLE:
Ondřej Hejma se mi dnes vybarvil do písmene jako totální debil!! Soudit Michaela Jacksona a říct že nějaká ubohá zpěvačka je lepší jak on a víc chlap je podlý a hnusný!! Ondřej Hejma je mpro mě navždy jako vymaštěnej debil!! a vsadím se že mezi fanouškami Michaela nejsem jediná, která nad jeho projevem skáče zlostí!! Mít možnost dám mu z největší chutí do držky!! -
-
Re: Re: Re: mnoo
Jojoo já to četla *15*
-
-
-
-
30.000
Tak a máme 30.000 komentů..sme borci.. -
-
Re: 30.000
jooo pro michael vše!! DÁME VÍC!! *14*
-
-
mnejte se
Tak pa ja uz zase musim jit,abych se na zitra vyspala na proverku z anglictiny *9* Drzte mi prosim vas palce!!Minule jsem dostala 2,to pri mne stal asi Majkí...Doufam ze bude i ted!! *4* -
Profiloví Fotka
Hele holky..estli někdo chce si změnit fotku a nece čekat,než se to načte tak stačí když:
1. Normálně si tam dáte tu fotku kterou chcete a dáte uložit
2. Hned na poprví se vám to neukáže, samo vám to tam naběhne..třeba za půl hodiny a aby ste nemuseli čekat, tak stačí zmáčknout F5 a čekáte..když se vám to poprví nezobrazí, klikněte znova..takhle klikejte na to F5 dokavaď se vám to tam neukáže=D -
the truth
hele zajimalo by me proc se ted najednou zajimate o michaela jacksona ??? proc ted ? proc ste tady nekecali kdyz byl jeste zivej ? to je ted in byt fanouskem mrtve celebrity? hlavne mi prosim nerikejte ze ste vsechny byli ve fanklubu jeste kdyz zil -
-
Re: the truth
To už tu bylo.. vymysli si něco originálnějšího.. *5* -
Re: the truth
mě dostal sice až umřel ale řeknu ti to takhle DI DOPRDELE!!!!!! CO TY MÁŠ CO PRÁVO TADY NĚCO ŘIKAT!! VYPADNI TY CHCIPLINO A NESER !! *16* -
-
fro:tea301
promin to vubec nebyl argument na muj prispevek , a mam tady stejne pravo rict co ty takze se uz vubec neser do spravedlnosti , myslim ze tak reagujes proto ze to to je pravda , pred rokem bys rekla ze to je pedofil a ted tady stepujes jako jeho nejvetsi fanynka uz me prosim neposilej do prdele protoze to nema zadnou vahu ani smysl
-
-
-
takže
takže ONDŘEJ hejma má odemě na stránkách novy u superstaru v odkazu na diskuzi porotců(kdybyste někdo nevěděli jak to tam funguje je to na 8 stránce uplně dole) no má tam odemě takový VÝZTIŽNÝ vzkaz a doufám že si to zapamatuje!!! a to sem ještě nebyla sprostá a řekla sem to slušně!!! *16* -
-
Re: takže
mnoo tak si to tam pročitám a víc lidí hejmu nesnáší!! *15* -
Pošli link taky mu tam něco napíšu .. -
-
Re: Re: takže
musíš se tam zaregistrovat!!
http://forum.nova. cz/porotci-t4532-140.html -
-
Re: Re: Re: takže
Dobře ty *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: takže
sis to četla?? *7* *15*
-
-
-
-
Tak to si to přečtu *15* *15*
-
-
*.*.*.*.*
Myslím, že nemá cenu řešit Paulínu..zazpívala to jak to zazpívala..to už nezměníne.. -
-
Re: *.*.*.*.*
Týýýý jo *15* ... stal se zázrak světa *15* SOUHLASÍM S TEBOU!! *15* .. tento den si zapamatuj.. už se možná nebude opakovat *15* *15*
-
-
titulek
koukám že tu ste tu měli narážky na black or white od pauli *15* já nesnášim hejmu *15* on ji pochválil..a ostatní porotci sice taky ale láska k nim je větší než naštvanost na ten hnus co paula předvedla *15* k ní se hodí úplně jiná písnička má krásný hlas ale toto k ní podle mě nešlo...dara, marta HEJMA a pali mají hudební hluch *15* -
-
Re: titulek
jóó tu větu "ten hnus co paula předvedla"
bych radši vymazala *15* to sem neměla psát sakra *15* já si nemůžu dovolit takto soudit *15* vám pošlu nahrávku s mym zpěvem abych se paulině nějak omluvila... *15* *15*
-