Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

....

Táák teď půjde (po reklamě) Paulína.. *15* .. jestli to poku.. kazí.. tak tam vlítnu, že se bude divit!! *15*
    BTW.. Ben byl dokonaleeej *15* *14*
    • luciq-dc

Re: ....

ANO, ANO mami *15* *15* a co mělo bejt předtim kazí? *15* tam mělo být poku*ví nebo čo? *15* jako ben je prostě LUCH s charizmem *14*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ....

Neebuď sprostá *15* ..
  • baluska1

Beník

Hey Ben úpa super..a ty kalhotky *15* *15* *15*
    • baluska1

Re: Beník

Hey..Mareš měl taky jako idola Majkího..A teď jde to tuhý..to posere
    • zanesskaaaa

Re: Beník

A nebo ta podprda.. ta je mojeee *15*
      • luciq-dc

Re: Re: Beník

néé tvoje je jenom polovina ta druhá je moje *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Beník

A budem to mít jako čepicu *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Beník

jó tohle je fajn *15* ale jak si proboha rozdělíme ty kalhotky *7* *15*
  • baluska1

SUPERSTAR

A je to tady..takže estli to posere, jdu s váma jí nakopat do zadnice..
    • baluska1

Re: SUPERSTAR

Klobouk nemá Paulína, ale alespoň ho má Honza Bendik..
      • zanesskaaaa

Re: Re: SUPERSTAR

Ten ufňukanec?.. jáách *15* .. alespoň je jeho idol Michael.. i když ho zpívat nebude *15*
        • baluska1

Re: Re: Re: SUPERSTAR

Jj to vím sem četla, ale i to je mu prý podobný..jako že umí udělat show..psali to v Blesku..
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: SUPERSTAR

nóh v blesku..ještě to slovo blesk napiš s velkym "B" pane bože *15* *15* *15* néé sranda.. *15* on má ten fialovej klobouk hrozně fajn *14* *15*
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: SUPERSTAR

máš moji přízeň kámo *15* *15*
            • baluska1

Re: Re: Re: Re: Re: SUPERSTAR

život bez strandy je jako život bez kyslíku..
  • Michael

Víte,nemůžu si pomoci,ale jakákoliv písnička,kterou on zpívá,je prostě dobrá,on snad nemá,špatnou skladbu,prostě ,žádná není špatná.Ještě sem ,nenarazil od něj ,na špatnou skladbu,at si,každý říká co chce *3*
    • thesimsa

Re: Michael

Michael měl jenom výborné písničky *3*
  • polinka

this is not it

http://this-is-not-it.com/ co si o tom myslíte? http://this-is-not-it.com/cs/svdectvi tady sou náký "svědectví" nevim jestli tomu mám věřit... *7*
    • thesimsa

Re: this is not it

Můžou to být lidé, kteří chcou zničit This Is It ... Protože vědí, že This Is It bude rekordní ...
    • zanesskaaaa

Re: this is not it

Nevěř tomu.. už jsem se na to koukala, je to dlouho.. opravdu nevěř tomu.. nemáš to 100% ověřený..
  • polinka

petice

http://www.gopetition.com/petitions /stop-haters-of-mj/sign.html tady je petice proti tomu aby na youtube bylo poškozované jméno Michaela Jacksona. vyplnte údaje a podepište se do petice! udělejte to pro Michaela!
  • tea301

jéé

kapavko díky za radu už tady to fotečku mám!!! no nic lidi já se loučím!§ jdu se koupat a pak netrpělivě očekávat paulínu!!! jesi zkazi jednu jedinou notu nebo nedej bože splete slovo já ji vrazim ikdyž bude v televizy!§ pak sice bude v ...moje ruka a televize ale uleví se mi!! no nic lidi dobrou!! MOŽNÁ ještě přijdu!§ *14* *15*
    • thesimsa

Re: jéé

Hezká ikonka, ale tak trošku to není Michael *15*
      • luciq-dc

Re: Re: jéé

jo a ještě to má tea na tý fotce napsaný *15* *15*
      • luciq-dc

casanova *15* nebo jak se to píše *15* e.casanova? *15* já nevim..stejně je to tupáč tady *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: jéé

E´casanova *15*
    • luciq-dc

Re: jéé

jaj *15* já jdu s váma jí nakopat.. *15* i kdyby to zazpívala trochu dobře *15* tak stejně..nemá co zpívat jeho písničky bez klobouku a bez bílých ponožek atd., *15*
      dobrou *15*
      • zanesskaaaa

Co to tu meleš? Jak nemá co zpívat jeho písničky bez klobouku a bílých ponožek?.. odkud že jsi to spadla?.. z Marsu?..
        To je jako bychom my neměli právo zpívat si jeho písničky jen tak pro sebe.. jako by jsi ty nemohla zpívat svýmu bráškovi, aby se uklidnil.. to je přece BLBOST!!!
        • luciq-dc

tak snad vidíš za tou větou tenhle smajlík: *15* tak to neni myšlený doslova...kdybych měla napsat doslova to proč by neměla zpívat jeho písničku tak to napíšu: prostě ona nato nemá hlas a to že to zazpívá bez chyby má menší šance než třeba martin chodůr...
          to bych tu větu radši nenapsala kdybych věděla že se toho tak šíleně chytneš
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: jéé

Já tam zas toho smajlíka zapoměla.. nemysli si, že je to jako bych na tebe řvala *15* to né.. *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: jéé

*15* *15*
            • luciq-dc

aha dík..já tam zase za tim mym příspěvkem měla napsat mami *15* *15* *15*
        • baluska1

Ale jako já to nemyslela, že musí zpívat v jeho věce, ale jako že by mohla..
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: jéé

Alee to není mířený na tebe.. kdyby bylo napíšu to pod tebe..
            • baluska1

Aha..já se v tom odepsání etě moc nevyznám..
      • baluska1

Kdyby to zkazila, tak jediný co jí zachrání by bylo to že by na sobě měla ty samý věci ako měl Majkí v Black ow white a k tomu klobou..
        • baluska1

Tak nemá klobouk..ně naštvala
  • polinka

New Yorker

dneska jsem byla v new yorku a koupila jsem si to tričko s nápisem In memory of the kig of pop!!! a mám z toho strašnou radost. moje peněženka sice už takovou radost nemá ale tj jedno *15* já vim jt trošku opožděný ale stejně... *15*
    • zanesskaaaa

Re: New Yorker

Týý jo.. oni ho ještě mají? *15* .. tak dlouho jsem u nich zboží neviděla *15* ..
      Mě to naštěstí kupoval tatínek.. takže moje peněženka na škodnou nešla *15* *15*
      • polinka

Re: Re: New Yorker

no oni když ho začali prodávat, tak jsem zrovna jela na dovolenou a pak sem se vrátila a už ho neměli tak mě t nas... naštvalo *15* před časem jsem zase byla v new yorkeru a měli akorád velký pásnký a dneska jsem tam byla znova a měli konečně i na mě *15* taky sem se divila že je měli *15*
  • tea301

jakoo

sem se zkusila odhlásit a zase přihlásit a furt tam vidím tu starou! *16*
    • polinka

Re: jakoo

mě teda stačí dát F5 *15* *15* *15*
    • anet98

Jako myslíš tu fotku? *7*
    • tea301

at mě ten náš pc přestane sr*t!! jako to už je vrchol!§ fotky co sem dávám tu nejsou!! a když si změním ikonu nevidím to?? amám tam furt tu starou!! doprkané vohrady stim!§ ten pc prohodim oknem!! *16*
      • Re: Re: jakoo

Ahoj tak to vyhod z okna kdyz te sere ne ?nic jednodusiho neni *1* *1* *1* *1* *1*
      • anet98

Re: Re: jakoo

Musíš to celý zavřít a uplně znovu si najíd osobnosti a najet na Majkího.Myslím.
  • tea301

ÁÁÁÁÁ

miluju moje rodiče!!!! oni normálně jak psali na tom cinestaru že se to musí vyzvednout nebo to propadne tak sem šilela!! a ONI MI TO DOVEZLI!! JÁ JE MÁM V RUCE!§ CHÁPETETO MÁM V RUCE LÍSTKY NA THIS IS IT!!! *14* *14* *14* *14* *14* *15*
    • zanesskaaaa

Re: ÁÁÁÁÁ

Tak hlavně klid, nebo se toho filmu nedožiješ *15* *15*
      • tea301

Re: Re: ÁÁÁÁÁ

COŽE NÉ JÁ NECHCI NÉÉ COMÁM DĚLAT NÉ MUSÍM TO VIDĚT JÁ JÁ JÁ ___________________________________ ___ píííííííííííííííííííííííípppppppp!!!! *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ÁÁÁÁÁ

Ty už to nehul holka.. *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ÁÁÁÁÁ

vy ste pakošty to je strašný!! já sem takhle blbá pořád!§ asi se matka příroda spletla že ze mě neudělala blondýnu!! a holky mi furt řikaj!!:ty seš blbá až to bolí místo na černo jsi měla jít nablond a nikdo by o pravosti tvých vlasů nepochyboval!§ blbky!! *15*
    • polinka

Re: ÁÁÁÁÁ

ty jo teo ty sis po 100 letech změnila ikonku *15*
      • tea301

Re: Re: ÁÁÁÁÁ

njn změna je život!! COŽE?? ty to vidiš?? jak to?? já tam vidím pořád tu starou!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit