Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

MOONWALK

Máte tady někdo Moonwalk???
    • luciq-dc

Re: MOONWALK

já ho dostala k desátým narozkám..ale četla ho až v jedenácti *15* *15* a někdy teďka jsem ho ještě četla *14* *15*
      • anet98

Re: Re: MOONWALK

*15* *15*
    • anet98

Re: MOONWALK

jj já ho mám. *14*
      • nikcajacksonka

Re: Re: MOONWALK

už jsi ho četla??
        • anet98

Re: Re: Re: MOONWALK

Ještě ne mám ho od soboty,ale myslím že už to nevydržím a budu si ho ještě dneska po superstár číst. *14*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: MOONWALK

To my s jsme sli s mamkou vcera do jednoho knihkupectvi,protoze si mamka chtela koupit nejakou knizku...To jste mne meli videt co jsem delala kdyz jsem postrehla Moonwalk:DTAk ho mam misto mikiny *1* Ale to mi za to stojí *15* Já jsem se vcera od ni nemohla odtrhnout vecer *15* Ja uz jsem na 70 strance...Taky si budu jeste cist po Superstar *4* A ty fotky jsou upéé bomba!!Nemam pravdu??
  • zanesskaaaa

...

Mám otázku...
    CO se vám na Paulíně nelíbilo? *3*
    • tea301

Re: ...

mě upřímě se nelíbilo já jsem zvyklá a VÍM kde a kdy de michael nahoru a dolů a jak zpívá ty slova když slyšíš black or white miluonkrát zapamatuješ si to a prostě mi to nesedělo!! já neříkám že to zazpívala nějak falešně nobo tak ale prostě mi to nesedělo!! to je takový divný!! nelíbilo se mi to!!zpívala to jináč třeba dám příklad michael zazpívá balck OOr white..a ona např zazpívá bláááck or whoite...chápeš prostě to slyšiš!! nelíbilo se mi to! ale u té bagárové ten ben se mi líbil strašně!!
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Bagárová?.. to byla Balogová *15* .. a tý se to povedlo to ano..
        Ano máš pravdu je to nezvyk, ale oni to nemůžou zazpívat přesně jako on.. bylo by to opravdu blbý kdyby ho kopírovala.. Zazpívala to po svém.. a to je na tom to originální *15*
    • baluska1

V jednu chvlíli zpívala potichu..apk trochu chraplák..pak nahlas..dost měnila hlasitos a drsnost svího hlasu..a to se k týhle písničce nehodí..
      Toť můj názor..
      Jinak k Leoně Šenkový by se od Majkla hodila Dirty Diana.. *8*
      • zanesskaaaa

Zazpívala to svým hlasem svým stylem.. ne všichni to musí zpívat jako Michael.. za 1. to ani nejde a za 2. by byla jenom hnusná kopírka.. a jak řekl Hejma dokázalo to pobavit.. ale s tím druhým co řekl nesouhlasim *15*
      • tea301

jj ji by sedla dirty diana to jo!!
    • thesimsa

Já pouze řekla, že božsky to umí jen Michael *15* ...a to je pravda ... *15*
      • zanesskaaaa

Já nepsala božský ale boží.. *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

To je jedno podstatný nebo přídavný jméno to je to stejný *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ...

Není *15*
      • nikcajacksonka

souhlasím
  • tea301

jéé

puskailer řekl že miloval michaela ale netroufnul by si zazpívat jeho písničku!!! *14*
    • baluska1

Re: jéé

JJ už od dětství ho MIloval..ae všici na Majklovi vyrůstali..
    • zanesskaaaa

Re: jéé

Ten jeho úsměv *15* *15* .. to je mocný *15*
      • tea301

Re: Re: jéé

tj ted se ho budu bvát taky a bude se mi zdát o michaelovi a michael udělá ten svůj nádherný a jako noční můra tam skočí puskailer!! *15* *15*
  • thesimsa

...

Jooo tak od teď ujíždím i na Pussykillera *15* *15*
  • nikcajacksonka

Hejma

Ten Hejma mně docela dost nas....štval!! *16*
    • luciq-dc

Re: Hejma

jen to řekni!!! NASRAL!! NASRAL!!! *15* *15* *16* *16* *16* *15* jen michael je bůh hudby a hejma zpívá hrozně nechápu co dělá v porotě!!! v porotě superstar dokonce DVOU národů *16* oh bůh mě ochraňuj abych si nezjistila číslo pokoje ve ktery teď hejma nocuje *16* *16*
    • tea301

hej jako hejma je takovej debila a to sem si řikala že je dobrej porotce!! byla si lepší jak michael a si oproti němu větší chlap než on!! to mě vytočilo!!! *16*
      • nikcajacksonka

Re: Re: Hejma

Přesně já jsem v tu dobu byla schopna klidně rozmlátit i televizi a potom si za nim dojít osobně a rozbít mu taky něco!!a slyseli jste tedko Thomase???Prej to je tvůj idol a on ne můj idol je od malička MIchael JAckson *14*
  • nikcajacksonka

Paulína

Ahojky taky vas nastvala ta Paulína??Ale Mareš byl dobrej...Prej jak tam zacal zpívat YOU ARE NOT ALONE *14*
    • thesimsa

Re: Paulína

Ale trošku přehodil verše :D
      • nikcajacksonka

Re: Re: Paulína

To jo *1*
  • zanesskaaaa

...

Ta má takový štěstí.. ta má tak nehorázný štěstí.. *15*
    TO BYLO ÚPLNĚ BOŽÍ!! *15* *15* *14*
    Hejmu jsem záměrně přeslechla *8* *15*
    Ááá Leoš ho má taky ráád *14* *15*
    • thesimsa

No boží zase ne .. to umí jen Michael ...
      Hejma fakt dostane přes hubu ... jestli ho někdy někde potkám, tak to nepřežije ..
      • zanesskaaaa

No joo porad.. nes.. štvi mě s tím už..
        Hejma.. říkám.. toho jsem záměrně přeslochla.. *15*
        • thesimsa

Já to záměrně slyšela ... Mám důvod ho nesnášet plešouna Zas....
      • baluska1

A to Au bylo jako když jí trhaly zub bo co..
        • tea301

no mto au bych řekla že bylo na celý písničce nejlepší!! jako jinak se mi to strašně naštvalo!!
      • tea301

mě upřímě se to nelíbilo!! podle mě to zazpívala strašně!! balogová zazpívala bena 100%líp!!
        • baluska1

A to s tím Black or white, jak se tam zpívá ona to říkala..jinak Thomas taky má rad Majkla..tam ho má teda rád Bendik,Mareš,Puscaier,Ištvancová ..podle mě všici ho tam mají rádi a tetě Balogová..njn kdo by neměl rád Majkla on je D'O'K'O'N'A'L'O'T
  • baluska1

Hejma

Cože, prej že to Hejmu bavilo víc než od Majkla, tak další kdo schytá facana..kdo jede semnou?
    • thesimsa

Neschytá jen facana ho pověsím za koule do průvanu !!!!
      • baluska1

Hey jak Leoš zpívat to You are not alone..Prej jak zazpíval tu první tu první větu a pak tu větu z refrému *15* *15*
        A za ty koule to beru..ale věsíš ho ty já na něj nešahnu..dám mu facana a připravím prova.. *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Hejma

Já na něj taky nešáhnu :D na to vyrobím robota *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: Hejma

jej holky du dotoho svama že pod podmínkou co ho pověsíš za ty kule tak ho za 24hodin mužu sundat narvat do pytle a spláchnout do záchodu!! *15*
      • tea301

to je takovej debil já si budud stěžovat!! LEPŠÍ JAK MICHAEL!! zabít,vybrat vnitřnosti,udelat mumii narvat do pytle a spláchnout do záchodu debil jeden!! jako nevim jak vám ale mě to trhalo uči jak svina!! balogová je oproti ní je nejlepší zpěvačka! *16*
  • nikkyt

.

Mareš má rád Majkího *4*
    • baluska1

Re: .

Cože..tak to je děs..Chduák Majkí se musí v hrobě obracet..tak to vyloženě posrala..nelíbí se mi to.. holky jedu jí dát facku..
      • lask1

Re: Re: .

Dobre to Mareš povedal, lebo Michael mal rád všetkých dbrých ludí, záležalo mu na luďoch, takže to tak zle nepovedal.
  • luciq-dc

titulek

ou beník krásné salto hodil *15* a jak marta u tý balogový chtěla něco říct a prej "takový...ÁÁÁÁUUUU" *15* *15* *15* po ní někdo šupnul plyšáka *15* *15*
    LUCH děckáá *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: titulek

LUCH?? *15*
      • luciq-dc

Re: Re: titulek

ty máš "Mcáá" já "LUCH" *15* a simsa "Mcáá+výflus" *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit