-
nwm
Ja nechápu jak někdo může říct o někom kdo je na hudební scéně že je král popu tet nwm kde to říkali ani o kom ale nepochopim jak michaela s ním mužou srovnávat dyt on je o 10000 procent lepší kolik toho michael udělal fakt nechápu a taky nechápu jak někdo muže u Zaca Efrona říkat že on je lepší než Michael Jackson to nechápu -
áááááááá
ahooj!! myt toí dokázali!! michael je na kliákárně PRVNÍ!! za necelý třidny ze sednástýho místa na PRVNÍ!!!! *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
Už je na druhým *14* *15*
Teď už jen předběhnout Langerku *15* -
-
Re: ...
dobre rano *4* no to je super jdu klikat *15* -
-
Re: Re: ...
To budete klikať každý deň, keď vymazávajú tie hlasy? -
-
Re: Re: Re: ...
nj ale michaelovi hlasy letí nahoru alůer unekoho letí jen dolů!! *14*
-
-
-
-
ujdeto.cz
sakra *15* tak chci klikat a zmizeli mi z klikarny vsechny skladby! nevim proč *7* snad se tam zas objevi -
-
Re: ujdeto.cz
Mně to taky zmizlo *15* *15* -
-
Re: Re: ujdeto.cz
naka poruchaa,spravte to ja chci klikat,mam abstak *15* -
-
Re: Re: Re: ujdeto.cz
Jaj *15* *15* deset minut neklikáš a šílíš *15* -
Re: Re: Re: ujdeto.cz
aa uz to jde *15*
-
-
-
-
...
Vykoupat!
Vyčůrat!
Spát!
Dobr ou ♥
Krásné sny ♥ -
-
Dobrou *15* -
A pomodlit! *5* -
-
To já nedělám, promiň.. *4* -
-
Re: Re: Re: ...
¨To je chyba, shoříš v pekle. *5*
-
-
-
já to stejné pa *4* -
-
Zaneska zabudla si dodať pomodliť.
-
-
-
No nic
No nic jdu chrnět. *15* Tak dobrou a krásný sníky o Majkím. *14* Pááá. *3* -
pro kuřé
krásná fotečka umíš si vždycky bybrat krásnou =) -
-
Re: pro kuřé
Díííík *4* -
Re: pro kuřé
Ano, já vím, já jsem všude krásný. *4*
-
-
Tak...
Tak teď jsem dokoukala muži v černém 2.Měla jsem to pučený s video půjčovny.To je hustý jak tam hraje Majkí a pořád se ptá jestli může být agentem. *15* -
-
Re: Tak...
ahoj *4*
-
-
ach jo!!
no lidi loučím se tak pá zítra!! sladký sníky o michaelovi!§ michaele pusinku a vykašli se na ty kretény co o tobě říkaj hnusný věci jo!! pápá lácko!! TAK DOBROU VŠICHNI!! -
-
Re: ach jo!!
pá *3* -
Re: ach jo!!
Lácko *15* .. ten je z ČSS *15* .. Papapapapapa *15*
-
-
pro několik profilů
hele zmizni anet má pravdu NEJSI MCIHAELUV FANOUŠEK TAK TU NEMÁŠ CO DĚLAT!!!! takže tu nemel sračky o hovně a vypadni!! jedinej kdo tu píše trapný keci si ty!! takže mlč a TÁHNI!!! vymatlanče!! bež si hrát a neotravuj normální lidi!§ já to říkám furt že by jim na psychině měli zakázat internet!! *15* *15* *15* -
-
Re: pro několik profilů
*4* -
Díky že se ke mě přidáváš, protože tohle nesnáším. *9* si tady konečně rozeberem nějaký téma a několik profilů nám to zkazí *10* -
ty jedna sprostando lol:D
jj já se loucim nechci tady vyvolávat přílišné rozčilení tak se tu mějte hezky,nahodte nějaké "super téma" napr o tom jaký byl váš nudný den hlavně že se vám to tu zamlouvá lol,chudák Michaelův profil lol papa -
-
Re: Re: pro několik profilů
Jj je to chudák profil, když sem zavítávaj taký káři jako ty... -
-
Re: Re: Re: pro několik profilů
*15* *15* *15* jj to máš pravdu!!
-
-
Re: Re: pro několik profilů
NAZDAR A UŽ SE NEVRACEJ!! *16* mmchdm každej kretén jednou skončí na psychině to si pamatuj!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: pro několik profilů
Ty jsi dnes něják v psychu, co se děje? *5*
-
-
-