-
za chvílu to budou čtyři měsíce co umřel MJ... -
-
Re: ***
Ajoo hej.. hustý.. -
-
Re: Re: ***
..asi tak no. A od tej doby na něj pořád myslím. Ach jo, když si to tak vemeš, tak ještě před rokem, touto dobou žil.. -
-
Re: Re: Re: ***
nj žil mezi námi před rokem ale když se na to díváš z té druhé stránky má se ted líp tam kde je a žije stále v našich srdcích a to je to nejduležitějšíí!! stejně furt tak přemýšlím co je asi po smrti!! jako lidi toho napovídaj!! nebe,peklo, přeměníš se ve zvíře!! ale kdo má pravdu co vlastně je!! Děda říkál, že když se jednou topil tak opravdu viděl tunel tak to asi pravda bude ale ...!! *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ***
To jo no, lidi toho nakecaj... třeba fakt ňákej ''tunel'' je.. a co potom je za tym ''tunelem .. ?'' *7*
To zjistíme až přijde čas.. :D :))))))))) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ***
OK *15* *5* -
fajn tak až tam budu dám vyhlásit pátrání po spermatu a až ho zachytíš tak se mi ozveš a pudem spolu!! *15* -
jj dobrá budoucnost *15* *15* taky budu chodit!! *1* -
jj už to vidím!! půjdu tím tunelem a na konci mě bude čekat michael a moje rodina!! a budu pak chodit na jeho koncerty!! nj sem blázen já vím!! ale tak si plánuju budoucnost!! *15*
-
-
-
-
Re: Re: ***
to je!! ikdyž bych radši slavila jiný výročí!! třeba 4 měsíce od jeho comebacku!! *9* -
-
Re: Re: Re: ***
Nooo.. a potom tooo no .. kua teď jsem to zapomněla *15* .. joo už vím.. budou chvilku potom Dušičky..
-
-
-
-
No nic jdu pá
Atě jdu jednou klikout,a jdu sem pustit ségru. -
pro smrada
abych byla upřímná doted nevím kdo je to ten bashir bo co!! řekneš mi to prosím?? *7* *15* -
-
Re: pro smrada
Ne *15*
Viděla jsi LWMJ ? *15* -
-
Re: Re: pro smrada
Počkej te%d na ní nesmíš se zkratkami *15*
Teo je to dokument Living With Michael Jackson.. s Martinem Bashirem *15* *15* -
-
Re: Re: Re: pro smrada
Ta zkratka byla naschvál *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pro smrada
jo to opravdu myslím vážně!! Ne neviděla jsem to!! oco tam jde? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro smrada
Jj *15* *15* Ale nechápu jak mohl Michael být tak klidnej *15* Já bych bashita nakopala do prdele alá moonwalk *15* *15* -
ježiš to má p=řes hodinu!§ tu adresu si někam uložím a až budu mít víc času a nebudu muset každejch pět minut video stopovat a chodit klikat tak se na to podívám!! *4* -
Jooo.. a hlavně ty stírací *15* *15* -
http://www.stream.cz/video/14/32203 8-dokument-o-michaelu-jacksonovi
Neber to moc vážně Bashit to sestříhal, tak aby z Michaela udělal šílence ...
Ale jsou tam i dobrý části ... -
zas tak pošahanej mozek nemám to mě až moc podcenuješ!! mě stačí když mi řeknete kdo je to ten bashir bo co!! -
O Michaela Jacksona.. to víš kdo to je ne? *15*
-
-
-
Re: Re: Re: pro smrada
ne neviděla!! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: pro smrada
Tohle opravdu myslíš vážně ? *15* -
-
Jn *15* *15* Já dneska už fakt nechápu *15* -
Hej tak to je moc *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Michael
Tu je celý koncert. 2 hodiny
Má to 2 časti.
Michael je tam velmi zlatý.
1.časť
http://www.youtube.co m/watch?v=3ov-8AitLp8
2.časť
http://www.youtube.com/watch?v=MaG3 QORTEBo -
Hey mazec
http://www.youtube.com/watch?v=YT6I nvLJUzA&feature=related
Tak na to se koukněte. *15* -
-
Re: Hey mazec
Budu mít originálnější *15*
-
-
Přes noc třicítkou
Kdo z vás neviděl ten film jak je tam ta písnička Thriller,tak to tady máte: http://www.youtube.com/watch?v=WS_h 6kLjd9o -
-
Re: Přes noc třicítkou
jj to sem viděla...to je úžasný *15* -
To sem viděla asi před půl rokem *15* tenkrát jsem nevěděla, že je to Michaelova písnička (ups) sem si říkala jak všichni ví co mají tančit *15* *15* -
-
Re: Re: Přes noc třicítkou
To je snad věčnost co jsem ten film viděla *15* -
jj přesně já taky *1*
-
-
mě se hrozně líbí jak se dostane do té budoucnosti a jak tam na tom večírku hraje to techno bo co a nikdo netancuje a ona pustí michaela na kterýho všichni už dávno zapoměli a všichni začnou tancovat thriller!! to je úžasný!! *14* -
-
jo to je bezva *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* i jako malá na něj tancuje tj taky good *15*
-
-
-
pamět
pamatuje te si někod jak jste začali poslouchat michaela?? já jo!! jednou jsem jela v autě z města(to bylo už potom co umřel) a hráli they don't care about us!! a mě ta písnička tak chytla že jsem ju hledala na netu čtyri hodiny protože jsme nevěděla jak se jmenuje!! a mezi tím jsem poslechla i několik dalších!! další den jsem u pc seděla 9 hodin a přečetla o michaelovi přesně 425 článku tady na osobnostech!§ no a pak jsem mu propadla!§ michaelovi se nedá odolat!! stačila mi jedna písnička a pochopila jsem že je báječnej a úžasnej!§ tenkrát jsem ho znala jen těmi vtipi že mu upadává nos!! a jedna věc mě mrzí úplně nejvíc!! v prosinci jsem psala jednomu herci o autogram do londýna a když přišla fotka s autogramem tak mi holky řekli at napíšu michaelovi jacksonovi než se rozpadne(ted kdyby to někdo řekl tak bych ho zabila ale tenkrát mi to tak nepřišlo) a já mu nenapsala!! dodnes toho budu litovat!! *9* -
-
Re: pamět
První písnička - Will You Be There (cca 4 - 5 let)
První videoklip - Black Or White (10 let)
První zbláznění - Black Or White (28. 5. 2009)
První TOTÁLNÍ zbláznění - Living With Michael Jackson (Den jeho smrti)
*15* *15* -
-
Re: Re: pamět
no vidíš máš to i z datumy!! *15*
-
-
já majkímu propadla stejně (a taky až po jeho smrti)akorát na písničku Black or WHite...jsem jenom znala jeho jméno Michael Jackson a možná sem ho aji slyšela v rádiu zpívat ale mě to nedošlo že je to majkl...no a jak sem si přečetla že je mrtvý a poslechla jsem si pár jeho písniček tak jsem si nejdřív nemohla připustit že ho mám ráda a když ségra řekla že jsem se ted zamilovala do Majkla Jacksona tak sem řekla že to není pravda jen se mi líbí jak zpívá a po nějakým čase jsem zjistila že ho mám vážně moooooc ráda *14* ale až po jeho smrti *9* -
prej bashit *15* *15* *15* no já jsem se dívala na mtv (to už bylo po jeho smtri a všude ho hráli) a viděla jsem taky they Don´t care about us a já jsem uplnš propadla tomu rytmu a pak jsem si poslechla další písničky, potom přišla you are not alone a bylo to!!! *15* *15* *15* -
Já jsem mu propadla po Ba-shitově dokumentu *15* *15*
Pak nějáky ty sexy michael videa a už jsem byla zabouchlá *15* *15* -
-
Re: Re: pamět
Ba-shitově?? kdo to je?? *7* mám zase jeden ze svých nechápavých dnů!! -
-
Re: Re: Re: pamět
Bashit je sprostě Bashir *15* *15* *15* kapiš? shit = hovno *15* -
Re: Re: Re: pamět
MG *15* Bashir - Bashit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pamět
fajn a kdo je ten bashir?? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pamět
Yeaah *15* *15* -
Má Green day *15* *15* Very Green *15* *15* -
Heeej to není tea *15* *15* .. co sis dala dneska holka *15* *15* -
No to už si fakt děláš prdel ne ? *15*
-
-
-
-
-
-
Pto Teu
Taky si viděla Přes noc 30 jo. Je tu hustý a ten Thriller v tom. A já od Majkla,slyšela jako první Remember the time. -
Michael
Sexy Michael 1:15. *14*
http://www.youtube.com/watch?v=UUhbgU-xO7Y&feature=fvw -
-
Re: Michael
Jůůů *15* *15* Ta se má *15* *15* škoda, že ho taky nezačala ošahávat *15* -
-
Re: Re: Michael
V 1992 to vysielali televízie po celom svete.
To by si nemohli dovoliť. -
-
Re: Re: Re: Michael
Fakt ? *15* To si nepamatuju ... a ani si to pamatovat nemůžu *15*
Njn Michael ošahává zpěvačku to si nemohli nechat ujít *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
To je Dangerous tour in Bucharest.
Mám aj dvd.
Tu je celý koncert.
Má to dve časti.
Michael je tam velmi zlatý. *14*
1.časť
http://www.youtube.co m/watch?v=3ov-8AitLp8
2.časť
http://www.youtube.com/watch?v=MaG3 QORTEBo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Jo jo to znám ... Ale ten obleček je divnej *15* HIStory zlaté kalhoty to je jiná *14* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Michael
uoha jeje já bych neodolala a asi by ten sexi obleček na sobě dlouho neměl!! *15* *14*
-
-
-
-
-
...
Kuře klikáš ? *15* *15* -
-
Re: ...
No jasně *15* -
-
Re: Re: ...
Máš štěstí *15*
Seš registrovaná ? *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Myslím jako registrovaná na ujde.to *15* Ne jako registrované manželství *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*15*
Jsem tam zaregistrovaná.. neasi *15* .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
139 rolník *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Jakou máš hodnost ? *15* bo Bonitu ? *15*
-
-
-