-
pro toho debila
hele jaký to je furt se přihlašovat a odhlašovat co?? *15* *15* -
supéér
michael má už díky nám na klikárně 1300hlasů takže ještě 395 hlasů a je první!! *15* *14* *14* -
-
Re: supéér
No a ten by se z toho asi posral že má od vás 1300 hlasů -
-
Re: Re: supéér
odpal *8* ! tady nemáš co dělat! nejsi MAJKLŮV FANOUŠEK *8* -
-
Re: Re: Re: supéér
ne ne to nejsem ale mám rád jeho písničky -
-
Re: Re: Re: Re: supéér
a co jako?? že máš rád jeho písničky zboř se svět?? hele táhni kdybys ho měl vážně rád nepíšeš tu takový sračky!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: supéér
právěže to sem nápíšu "kdybych ho měl rád"
Michael Jackson je můj oblíbenec.
-
-
-
-
Re: Re: supéér
to nebylo na tebe víš!! a propříště si ušetři odpověd jo!! *15* -
-
Re: Re: Re: supéér
no a co -
-
Re: Re: Re: Re: supéér
ty jsi blbej/blbá až to bolí!!! *15* *15*
-
-
-
-
-
cha
LOL a tg!! jedna osoba a myslí si co jako?? hele di někam tady na nás ty tvý řečičky neplatí!! *15* *15* -
-
Re: cha
tak se laskavě nebavte o ordinaci v růžové zahradě..atd. na jeho diskuzi docela to tu sráží úrověň jeho profilu!! -
-
Re: Re: cha
oo no jasně!! jednou se někdo zeptá kde jsou všichni někdo mu odpoví dívají se na ordinaci a ty z toho děláš vědu!§ hele di si hrát s hračičkamy ty malej 5 fracklu a vypadni!! to jsem ještě slušná!! *15*
-
-
-
LOL
TADY SE BAVTE SE O MICHAELU JACKSONOVI,JINAK SI BĚŽTE KECAT NA XCHAT NEBO ICQ NEBO CO JA VIM ALE TADY NESERTE -
-
Re: LOL
hele jestli nejsi fanoušek MAJKÍHO tak tady už tuplem nemáš co dělat! *8* -
A dááááááál... -
-
Re: Re: LOL
jste trapný,není to diskuzní forum pro nějaky vymrdance který si dělaj stupidní trapnou srandu která normální lidi nezajímá -
-
Re: Re: Re: LOL
ale kolik máš těch profilů?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: LOL
njn samozřejmě že tady budete ještě pár měsíců diskutovat o ničem až Michael zase bude o něco méně aktuální tak se to tady rozplyne nom.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: LOL
A dáááál.. -
říkáš ty?? mám na to jen dvě slova STRÁÁÁŠNĚ VTIPNÝ!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
co je ti potom očem se tu bavíme kreténe!!! di do prdele někam a nech si ty svý vymaštěný keci!!! *16* -
-
Sorry ale tohle není diskuze o vás ale o Michaelovi a má se tu diskutovat o něm a ne o nějakých vaších výplodech přečti si pravidla osobnosti -
joo a pro tvý info všechno co tu probíráme se týká michaela!!!!!! takže si vyčisti brýle!! *16* *15* -
-
jj asi tak 15% vačích diskuzí se týká o Michaelovi jako napr. hezký sníky Majkí..atd. -
-
oo není pravda!! přindeš sem podíváš se na jeden komen a hned soudíš!! vůbec nic nevýš a meleš!! takže laskavě zavři tu svou nevymáchanou huábu a vypadni!! -
-
no možná proto že jim tam taky nikdo nechoddí!! nic nevýš a meleš sračky!§ trapný jse jedině ty!! *15* *15* -
Já nesoudim já konstatuji...když se podíváš na ostatní osobnosti tak jim tam nikdo takhle profily neprasí..je to trapný!!
-
-
-
-
Sorry ale tohle není diskuze o vás ale o Michaelovi a má se tu diskutovat o něm přečti si pravidla osobnosti -
Sorry ale tohle není diskuze o vás ale o Michaelovi a má se tu diskutovat o něm přečti si pravidla osobnosti!!! -
-
jo? tak BY MĚ TEDA ZAJÍMELO CO PÍŠEŠ TY NA SVOJI DISKUZI, KDYŽ NÁS TADY KRITIZUJRŠ! -
-
pravda no CO?? *15* *7*
-
-
-
-
-
Dobrou*/
Paa jdu spáát *15* za dnešek už toho mám plný zuby *15* dobrou jacksonee *15* *14* ahoj děvčata *5* -
-
Re: Dobrou*/
Papapapapapapa *15* -
Re: Dobrou*/
pa pa *4* -
-
Re: Re: Dobrou*/
dobrou a klik!! *15*
-
-
-
dobrá zpráva
dobrá zpráva už chodím!! *15* dokonce i tancuju tak to prsty přežily!! *15* -
-
Re: dobrá zpráva
nebo prsty? *15* -
Re: dobrá zpráva
cože? nevím o co se jedná. tys měla zlomenou nebo naraženou nohu *8* *15* -
-
Re: Re: dobrá zpráva
no dá se to tak říct!! víš jak michael vždycky tancuje že se zatočí skočí na špišky a udělá vlnu?? no tak já amater jsem to zkoužela venku na betoně!! když jsem se chtyla apostavila na špišky tak jsem tak vydržela stát klidně aji 10 vteřin no jo a pak jsem to zkusila bez držení!§ otočku jsem zvládla ale jak jsem skočila na špičky podlomili se mi nějak prsty a já hodila tlamu na beton!§ a aby toho nebylo málo když jsem se pak kulhala k pc skopla jsem si prst o roh skříně!! taká bolest!! sem pak 2 hodiny nemohla pomalu chodit ale už je to dobrý!§ ale ted budu zkoušet ten skok na ty špičky na trávě!! *15* -
-
Re: Re: Re: dobrá zpráva
chudáku. tě lituju. ale teď vlastně není za co *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dobrá zpráva
no a tata na mě řval jestli su normální na tom betoně při tom vychru a pod stromama a bez mikyny tancovat!! a že prej kdybych si zlomila prsty paltila bych to ze svýho to léčení a pak sem se neudržela a musela sem se začít smát když řekl :a CO BYS JAKO ŘEKLA TOMU DOKTOROVI? TANCOVALA JSEM MICHAELA JACKSONA A PŘITOM JSEM SI ZLÁMALA HNÁTY?? já se neudržela a vybych a on na mě :NO TO JE BEZVADNY SE TOMUJEŠTĚ SMĚJEŠ!! *15* *15* bože táta je vtipálek!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dobrá zpráva
no ted se tomu taky směju ale víš jak to bolelo?? uplně michaela lituju kolik modřin si musel způsobit při tancování!§ chudák!! -
*15* *15* *15* -
oprava: tam nemá být vybych ale vybuchla nějak jsem vynechala půl slova!! *15*
-
-
-
-
-
-
*
je to jako včera, když byl pohřeb MJ v Los Angeles, a já ho proste MUSELA vidět.By to asi semnou šlehlo, kdyby se něco v ten den vysralo, třeba nešla elektrika, posrala se nám TV :-D a jiný věci. ''Chudák'', furt sem si říkala. :-D a v některých částech sem aj brečela páč to nešlo zadržet.. hlavně když chvílu hrála písen bez textu Man In The Mirror, stojan s mikrofonem,svítilo světlo, jakoby tam stál Michael a zpíval.. aaaaa to mě žere ještě ted'..
:D :)))))))))))) *9* -
-
Re: *
mě dostala písnička will you be there!§ a když ju pořád poslouchám a slyším ten konec že zůstaneme navždy v jeho srdci chce se mi brečet!! WILL YOU BE THERE mi sto pro bude hrát na pohřbu!! -
Re: *
Ach táák už jsem to pochopila *15*
Mě se líbila jedna diskuze na lbmst *15* .. jmenovala se Michael Jackson.. a obsah byl.. nepamatuju se přesně, ale nejvíc bylo.. I když král popu zemřel již v SRPNU.. *15* .. autor trošku někde zaostal *15*
-
-
omlouvám se
Ahoj holky. mos se omlouvám že tu jsem tak pozdě než jsem slíbila ale musela jsem mamce s něčím pomoct v kuchyni. a co cvokárna pořád třetí místo že? Ale na druhý HO ještě dneska dáme *15* *15* -
-
Re: omlouvám se
Klik klik klik klik klik klik klik.. cvak.. klik klik *15* -
-
Re: Re: omlouvám se
klikáš klikáš? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: omlouvám se
já klikám o sto šest ale to asi bylo na bad chicken!! -
-
Re: Re: Re: Re: omlouvám se
no to je aj na všechny. *15* tak klikej o stošest. Holky víte co si myslím že právě že nám z toho hrabe tak klikáme a klikáme a klikáme a.................jednou z toho chcípnem *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: omlouvám se
že jo? *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: omlouvám se
taky bych to tak viděla!! *15*
-
-
-
-
Re: Re: omlouvám se
neomlouvej se klik a klikej!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: omlouvám se
Však já klikám klikám =) *15*
-
-
-
-
...
Bashit (Martin Bashir)
Je reportér, kterej udělal dokument LWMJ ... Celej ten dokument sestříhal, aby z Michaela udělal cvoka ..
Prostě Bashir .... Po Murrayovi druhej největší kretén ... -
-
Re: ...
áha tak to pak jo!! *15*
-
-
no pání!!
uplně první příspěvek tu byl 14.12. 2004!! to je tedy velice.. nemám slov!! ale co je podivnější je to na straně 1182 ale úplně první strana je 1183!! nonějak divně se to tu skládá!! *15* -
-
Re: no pání!!
To bude tím, že tu máme přes 27000 příspěvků *15* .. ono se to sem asi všechno nevejde *15* -
-
Re: Re: no pání!!
nj!! ale i tak mají to nějak pošahaný!! na stránkách předešlých je rok 2005 pak 2004 a pak 2009!! to je taký divný!!
-
-