-
ch..
tak projíždím stránky zpátky a asi o 532 stránek vzad se radujem že máme 15000 komentů!! ch!! *15* -
-
Re: ch..
ted jsem na stránce asi 655 vzad a tam je laidy a mámí nás tady těma svýma řečičkama otom že michl žije!! *15* *15*
-
-
ahoj
ahój tak sem tu zas... ňáký dový drby?? *1* -
-
Re: ahoj
žádný otázky ahoj a klikej tady pro michaela!!
http://www.ujdeto.cz/qc harts.php?sid=1597&q=6011e7ff83ffe3 47fe116004a1b35d07 -
-
Re: Re: ahoj
jj klikám *3*
-
-
-
Klik,Klik
Mě už zní v hlavě jen jedno slovo: KLIK.
Už mi kliká i v hlavě. -
Soubor
Holky normálně miluju naše učitele co máme za soubor fléten,ale né vyloženě jako slovo MILUJU,ale když sme končili,tak sem se ho ptala,jestli by nemohl pro soubor napsat My heat will go on a on že jo. Pak sem se ho ptala,jestli bysme nemohli hrát You ate not alone a víte co řekl? Že jo,že když seženu noty tak jo. Já je mám a on řekl,že mlžeme jich skusit víc. Takže až to budeme hrát,tak to nahraju na mobil a pak vám to pošlu na -mail kdo bude chtít,a nebo až to budeme hrát na koncertu,tak si to nechám nahrát a pak to někam dám. A ješte budem hrát Will you be there. Ale s tím You are not alone řekl: ,, No proč ne,mohli bysme to zlusit,ale jestli máš noty''.
Áááá já se tak těším na čtvrtek,až to budeme hrát. -
-
Re: Soubor
jůů no to je skvělý *15* bych to taky mohla říct mímu učitely na flétnu -
-
Re: Re: Soubor
Skus to. Jak dlouho chodíš na flétnu. -
-
Re: Re: Re: Soubor
teď šestým rokem a ty?
-
-
-
-
noo
noo super!! budu ted čtyři hodiny kulhat!! víte jak michael vždycky tancuje že se zatočí a skočí na ty špičky a but tak , že se pak prohne a udělá takovou vlnu nebo že je tak zuhlej a drží se za hlavu!§ no já amatér jsem to zkoušela!! no šlomi to když jsem se něčeho držela a stoupla si tak ale pak jsem to zkoušela bez držení(v botaskách aby jste si nemysleli že na boso) tak jsem se zatočila a skočila na špičky a tak nějak se mi ty prsty podlomili a spadla jsem přímo na beton!§ no jo!! by mě zajímalo kolik modřin měl michael!! a aby toho nebylo málo tak když jsem kulhala sem k pc tak sem si zkopla palec o roh skříně!! nj to mu se říká talent!! *15* *9* -
-
Re: noo
Tomu se říká šikovnost *15* *15* -
-
Re: Re: noo
taky bych to tak viděla!! doufám že mám zlomený prsty!! ale snad ne už je to lepší už můžu trochu chodit!! ségra byla na ps a tak jsem přemýšlela co mám dělat a řekla sem si že si pustím michaela akdyž jsem viděla na obalu jak je na těch špičkách nedalo mi to a šla jsem to na dvůr zkoušet!! *15*
-
-
-
WBSOS
Zrovná hrála v Ulici (Nova) písnička Wanna Be Start Of Something.. ale jenom jakože začátková melodie *15* *14* *15* -
-
Re: WBSOS
JOjo taky sem slyšela. Bylo to jak dělali ty roboty, a pak jak tam ta učitelka šla za Fandou. -
-
Re: Re: WBSOS
To nevim kde to bylo.. jsem to jenom zaslechla tak jsem se otočila k tý televizi *15*
-
-
Re: WBSOS
neznám!! kdo to zpívá?? -
-
Re: Re: WBSOS
Prý nějaký Král Popu nebo kdo.. nevim neznám *15* -
-
Re: Re: Re: WBSOS
aha to máš říct rovnou že je to od michael ale i tak mi to mohlo dojít dřív!§ nj mám zese svůj den!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WBSOS
Já ''myslela'', že si děláš srandu *15* .. no to si ze mě děláš srandu, že nevíš, že je od Michaela *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WBSOS
Já jí ale znala.. jenom jsem nevěděla jak zní *15* ... jakože jsem si nemohla vzpomenout, ale když jsem jí potom uslyšela, tak jsem zjistila, že jí znám *15* -
cože ty jsi neznala dirty dianu?, jedna z písniček kterou jsem znala jako první!! pamatuju si že úplně první písničku kterou jsme od michaela slyšela byl thriller ve filmu přes noc třicítkou!! a asi po půl roce co sme ju měli doma mi mamka řekla že to zpívá michael jackson!! to bylo asi před 3 rokama!!..xD!! -
Ale já jí znala *15* .. jenom jsem si jí musela připomenout *15* -
Jooo hej to sem nechápala jako *15* Jak někdo nemůže znát Dirty Dianu *15* *15* -
Cžéé?.. máš jediný štěstí, že já jsem dřív neslyšela.. no vlastně slyšela, ale neslyšela písničku Dirty Diana.. *15* .. jinak bych ti to neodpustila *15* -
heh *15* *15* asi nemá jeptiškovský vzdělání *15* *15* -
ne!! přiznám se že ten název slyším dnes poprvé!!
-
-
-
-
-
-
klik
klik klik klik klik klik klik klik!!!!!porád klikáméééé!!!!!!! *15* *14* -
-
Re: klik
jj já klik taky klik pořád klikám!! *15* *15* -
-
Re: Re: klik
Ty jo holky sme dobrý Majkí se ze 17.místa dostal na 3.místo.
-
-
-
pa
holky já musím jít. počkejte t půl hodiny ju? *15* *15* -
-
Re: pa
neboj budeme pořád klikat!!
-
-
Čauky
Čauky holčiny jak je? *4* Taky už KLIKÁM. *15* -
=D =D <3 <3
HOLKY TOHLE JE FAKT DOBRYY. <3 Michael tam nahrává videoklip in the closet s Naomi Campbell.A Nejlepší je jak tam s ní pózuje a při tom se směje *15* *14* *14* *14* -
-
Re: =D =D <3 <3
http://www.youtube.com/watch?v=yVLk HhHx03U&NR=1 aha já jsem zapoměla *15* *15* *15* *15* -
Re: =D =D <3 <3
a kde jsi to viděla máš na to nějaký odkaz?? *7*
-