Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

ch..

tak projíždím stránky zpátky a asi o 532 stránek vzad se radujem že máme 15000 komentů!! ch!! *15*
    • tea301

Re: ch..

ted jsem na stránce asi 655 vzad a tam je laidy a mámí nás tady těma svýma řečičkama otom že michl žije!! *15* *15*
  • mischicka

ahoj

ahój tak sem tu zas... ňáký dový drby?? *1*
    • tea301

Re: ahoj

žádný otázky ahoj a klikej tady pro michaela!!
      http://www.ujdeto.cz/qc harts.php?sid=1597&q=6011e7ff83ffe3 47fe116004a1b35d07
      • mischicka

Re: Re: ahoj

jj klikám *3*
  • baluska1

Klik,Klik

Mě už zní v hlavě jen jedno slovo: KLIK.
    Už mi kliká i v hlavě.
  • baluska1

Soubor

Holky normálně miluju naše učitele co máme za soubor fléten,ale né vyloženě jako slovo MILUJU,ale když sme končili,tak sem se ho ptala,jestli by nemohl pro soubor napsat My heat will go on a on že jo. Pak sem se ho ptala,jestli bysme nemohli hrát You ate not alone a víte co řekl? Že jo,že když seženu noty tak jo. Já je mám a on řekl,že mlžeme jich skusit víc. Takže až to budeme hrát,tak to nahraju na mobil a pak vám to pošlu na -mail kdo bude chtít,a nebo až to budeme hrát na koncertu,tak si to nechám nahrát a pak to někam dám. A ješte budem hrát Will you be there. Ale s tím You are not alone řekl: ,, No proč ne,mohli bysme to zlusit,ale jestli máš noty''.
    Áááá já se tak těším na čtvrtek,až to budeme hrát.
    • mischicka

Re: Soubor

jůů no to je skvělý *15* bych to taky mohla říct mímu učitely na flétnu
      • baluska1

Re: Re: Soubor

Skus to. Jak dlouho chodíš na flétnu.
        • mischicka

Re: Re: Re: Soubor

teď šestým rokem a ty?
  • tea301

noo

noo super!! budu ted čtyři hodiny kulhat!! víte jak michael vždycky tancuje že se zatočí a skočí na ty špičky a but tak , že se pak prohne a udělá takovou vlnu nebo že je tak zuhlej a drží se za hlavu!§ no já amatér jsem to zkoušela!! no šlomi to když jsem se něčeho držela a stoupla si tak ale pak jsem to zkoušela bez držení(v botaskách aby jste si nemysleli že na boso) tak jsem se zatočila a skočila na špičky a tak nějak se mi ty prsty podlomili a spadla jsem přímo na beton!§ no jo!! by mě zajímalo kolik modřin měl michael!! a aby toho nebylo málo tak když jsem kulhala sem k pc tak sem si zkopla palec o roh skříně!! nj to mu se říká talent!! *15* *9*
    • zanesskaaaa

Re: noo

Tomu se říká šikovnost *15* *15*
      • tea301

Re: Re: noo

taky bych to tak viděla!! doufám že mám zlomený prsty!! ale snad ne už je to lepší už můžu trochu chodit!! ségra byla na ps a tak jsem přemýšlela co mám dělat a řekla sem si že si pustím michaela akdyž jsem viděla na obalu jak je na těch špičkách nedalo mi to a šla jsem to na dvůr zkoušet!! *15*
  • zanesskaaaa

WBSOS

Zrovná hrála v Ulici (Nova) písnička Wanna Be Start Of Something.. ale jenom jakože začátková melodie *15* *14* *15*
    • baluska1

Re: WBSOS

JOjo taky sem slyšela. Bylo to jak dělali ty roboty, a pak jak tam ta učitelka šla za Fandou.
      • zanesskaaaa

Re: Re: WBSOS

To nevim kde to bylo.. jsem to jenom zaslechla tak jsem se otočila k tý televizi *15*
    • tea301

Re: WBSOS

neznám!! kdo to zpívá??
      • zanesskaaaa

Re: Re: WBSOS

Prý nějaký Král Popu nebo kdo.. nevim neznám *15*
        • tea301

Re: Re: Re: WBSOS

aha to máš říct rovnou že je to od michael ale i tak mi to mohlo dojít dřív!§ nj mám zese svůj den!! *15* *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: WBSOS

Já ''myslela'', že si děláš srandu *15* .. no to si ze mě děláš srandu, že nevíš, že je od Michaela *15* *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: WBSOS

Já jí ale znala.. jenom jsem nevěděla jak zní *15* ... jakože jsem si nemohla vzpomenout, ale když jsem jí potom uslyšela, tak jsem zjistila, že jí znám *15*
            • tea301

cože ty jsi neznala dirty dianu?, jedna z písniček kterou jsem znala jako první!! pamatuju si že úplně první písničku kterou jsme od michaela slyšela byl thriller ve filmu přes noc třicítkou!! a asi po půl roce co sme ju měli doma mi mamka řekla že to zpívá michael jackson!! to bylo asi před 3 rokama!!..xD!!
            • zanesskaaaa

Ale já jí znala *15* .. jenom jsem si jí musela připomenout *15*
            • thesimsa

Jooo hej to sem nechápala jako *15* Jak někdo nemůže znát Dirty Dianu *15* *15*
            • zanesskaaaa

Cžéé?.. máš jediný štěstí, že já jsem dřív neslyšela.. no vlastně slyšela, ale neslyšela písničku Dirty Diana.. *15* .. jinak bych ti to neodpustila *15*
            • thesimsa

heh *15* *15* asi nemá jeptiškovský vzdělání *15* *15*
            • tea301

ne!! přiznám se že ten název slyším dnes poprvé!!
  • klik

klik klik klik klik klik klik klik!!!!!porád klikáméééé!!!!!!! *15* *14*
    • tea301

Re: klik

jj já klik taky klik pořád klikám!! *15* *15*
      • baluska1

Re: Re: klik

Ty jo holky sme dobrý Majkí se ze 17.místa dostal na 3.místo.
  • anet.k

pa

holky já musím jít. počkejte t půl hodiny ju? *15* *15*
    • tea301

Re: pa

neboj budeme pořád klikat!!
  • anet98

Čauky

Čauky holčiny jak je? *4* Taky už KLIKÁM. *15*
  • anet.k

=D =D <3 <3

HOLKY TOHLE JE FAKT DOBRYY. <3 Michael tam nahrává videoklip in the closet s Naomi Campbell.A Nejlepší je jak tam s ní pózuje a při tom se směje *15* *14* *14* *14*
    • anet.k

Re: =D =D <3 <3

http://www.youtube.com/watch?v=yVLk HhHx03U&NR=1 aha já jsem zapoměla *15* *15* *15* *15*
    • tea301

Re: =D =D <3 <3

a kde jsi to viděla máš na to nějaký odkaz?? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit