-
pro janusku
sprominutím já se hádat nezačala a nechtěla sem se hádat ale urážet donekonečna se nenechám a taky nedovolim aby si nějakej vymaštěnej kretén dělal s diskuze michaela jen ubohou atrakci!! *16* -
-
Re: pro janusku
já vim že si to nezačala ty ale já sem si sem šla zlepšit náladu a né zhoršit z nějakého (......),kterej tu jen nadáva a nic ninýho a nemislela sem to zle pro tebe *1* -
Re: pro janusku
O kom mluvíš? Smím-li se zeptat. *5* -
-
Re: Re: pro janusku
bež si najít do slovníku co je to MOZEK a potom mi dej vědět jestli už víš o koho se jedná ok? a když to nenajdeš tak sem ani nechod!! *8* ju? -
vídíte? vždyt je to malý dítě ani nepochopil že to co psala tea301, to s tim vymaštěnim kreténem bylo o něm... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: pro janusku
Směju se Ti, Ty jsi vážně moc chytrá holka, viď? *4* -
vždyt je na psychině to řikám!! úroven jeho myšlení se dá rovnat s dvouletým dítětem!! a to sem to dítě ještě urazila!! *15* -
jj je to vidět *15* když se vrátíte v diskusi o pár stránek tak uvidíte že neumí ani počítat *15* *15*
-
-
jak jen ten člověk mí nick? počkej že by 8.ball.8? ne to nemůže být on!! on taková hodná a milá duše, která tady každýmu pomáhá?? *15* -
-
Podívej, diskuzi o uživateli 8.ball.8 začínáš pořád jen Ty, já smaozřejmě vím, že Tě to baví, že po mě toužíš, ale potom si nestěžuj, že tu někoho nedejbože urážím. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: pro janusku
TOUŽÍM!! *15* *15* jo máš pravdu toužím po tom aby si vypadl!! *15* ale co už no!! ži si klidně v naději že po tobě toužím ale to se nikdy nestane!! leda bys mě zabil!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro janusku
na tvoji úrovni se nesnížím!! *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro janusku
Nebuď infantilní proboha, dnes to už stačilo, začni se chovat aspoň jako poločlověk, ju? *4*
-
-
-
-
-
-
Mám radost
Holky, tak sem dorazila dom. Měli sme poledku a jako poslední hodinu sme měli HV. Mno a na mě byla řada s referátem a hádejte koho sem měla Majkla. Museli sme si k tomu přinést na CD,flešce a nebo na mobilu(ve škole je smíme mít) písničku a pak povídání. Já jsem měla vybranou Black or white. Ale jelikož měla učitelka kabinet s PC vedele a já měla flešku,tak sme to nemohli pustit,ale učitelka řeklá že má jeho CD(ve skutečnosti DVD). A já jsem řekla ať tam dá Black or White, tak to tam dala, pak sem jí řekla ať tam nechá You are not alone. A naše třída nemá Majkla ráda, krom mě a dvou holek, který ho předtím nesnášeli,teď jsou úplně Majklem posedlý. No a když končilo You are not alone, tak všichni to chtěli ještě nechat. To DVD je Number Ones, tím my udělali radostm,že to chtěli poslouchat. Všichni krom nás 3 ho nesnášeli a najednou to chtěli nechat. A učitelka řekla, že když nás bude zase suplovat(ona nás totiž suplovala),že si to dokoukáme. Všichni řekly JO. A co sedí vedle mě jedna holka,my máme lavice do U,tak jak běželo You are not alone, tak já si k tomu potichu zpívala a ona na mě BÁRO NEZPÍVEJ NEVIDÍŠ JAK SE MI TO LÍBÍ A POSLOUCHÁM. Ty jo byla do toho zažraná a pak řekla: HEJ MĚ SE ZAČÍNÁ LÍBÍT. A pak asi dalších pět lidí TYJO TEN ZPÍVÁ HEZKY.
Takže poslední hodina úplná bomba. Až na jednoho blbečka, co tam celou dobu u toho mlel,že je Plastelýna. Já myslela,že to nevydržím a jednu mu natáhnu,ale místoho sem mu řekla: KDYŽ O NĚM NIC NEVÍŠ TAK SKLAPNI.
Ale nesklapl. Ale to neva,ale sem ráda,že nám to učitelka nechala na to koukat. -
-
Re: Mám radost
Ty vole.. zase story na dva dny.. *15* -
-
Re: Re: Mám radost
Ale víš jakou sem měla radost, když nám to nechala. A navíc já to DVD nemám,takže mi ho učitelka pučila. A sem ráda že ostatní u toho neřvali a koukali na to. -
Re: Re: Mám radost
Bára je kráva. *1* -
-
Re: Re: Re: Mám radost
Tak: Ty krávo.. zase story na dva dny.. *15*
Stačí? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mám radost
L o L *15*
-
-
Re: Re: Re: Mám radost
ty si nedáš pokoj unikoho vid? a to je ten tvůj kouzelnej přístup k lidem!! už se nedivím, proč máš tak málo přítel a ty holky si tě bestak přidalai a až potom zjistili co jsi zač!! hele bež si dát ledovou sprchu a pak přid ju? *15* -
-
To jsi vážně tak hloupá, nebo to myslíš vážně, to co jsi právě napsala? Modlím se za to, abys to myslela jen ze srandy, pak bych musel změnit názor na Tebe, a zacházet s Tebou jako s jinými, poněkud zaostalejšími a pomalejšími uživateli serveru Osobnosti.cz. A to by mě mrzelo, vážně. *4* -
Bůhví jestli tu sprchu má. *15* Noco venku je louží doat,páč pršelo,tam ta voda je taky tudená *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mám radost
Bára je dnes velice vtipná, to je dobře. *5*
-
-
-
-
-
-
měj te se
měj te se,už musim -
grrr
nejsem žádná naivní nána!! jestli sis myslel, že tady na někoho zapusobíš tak to sis spletl adresu!! tobě už asi začalo hrabat ztoho že nemáš přátele!! no jo ale to se stává víš!! ono než něco uděláš je třeba zapnout mozek!! ale ten ty stejně nemáš!! začínám tak uvažovat otom že napíšu na psychinu at zakážou magorům počítače protože tohle není normální!! *15* -
-
Re: grrr
Proč ho Neignoruješ, já ho ignoruju, a pomohlo mi to. -
-
Re: Re: grrr
protože je to debil!! mmchdm ahoj! -
-
Re: Re: Re: grrr
Jojo Ahojky.
-
-
-
Re: grrr
ProsímTě, reaguj na téma, víš - to je to tlačítko REAGOVAT. Zbytečně tu děláš vlny. *16* -
-
ježisi neberte toho 8.ball.8 (promin jestli jsem zkomolila tvůj úžasnej nick *4* ) vážně... vždyt je to jenom nákej malej chlapeček, co se potřebuje někde předvádět, vid *15* *15* *15* -
ty už toho nech já to nemam ráda když se tu lidi hádaj *8* *8* -
-
teo eště něco napiš ale už to ukonči tak tu nejsem zbitečně
-
-
odpluj vire!! píšu ti to nahoru aby jsi to nemusel hledat protože počítám, že stým miny mozečkem by si to stejně nenašel!! *15* -
-
oo a ještě pro tvou informaci když už tak zdůraznuješ slovo REAGOVAT a děláš ze sebe chytrý ho tak by tě možná zajímalo, že tam není napsaný reagovat ale ODPOVĚDĚT NA PŘÍSPĚVEK!! vyčisti si brýle!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: grrr
Ono to víceméně vyjde nastejno, viď? A slovo Mini se píše s měkkým I, ale to Ty ráda - tvrdé, viď? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: grrr
no alespon si pletu jen měkké a tvrdé I!! pořád lepší, než si plíst celý slovo!!! chceš se zeptat ještě na něco ty chytrej? *15*
-
-
-
-
-
-
je noviny
no tohle je moc hezký majký má rozhovor s abc ale chtěla sem vám to říct už dřív -
-
Re: je noviny
Jako myslíš tu blbost "Rozhovor s duchem MJ" ? Když sem to četla, tak sem šílela ... Nehorázný kydy tam měli ... -
-
Re: Re: je noviny
no ale tam bilo něco hezkýho
-
-
-
ááááááááááá
podte na jiný téma *7* a nechte taky toho já to nemůžu číst jak se tu hádáme -
pro 8.ball8!
jestli si přišel dělat peklo vypadni!! jestli ne mlč a normálně se bav!! nepotřebujem tu člověka, kterej je namachrovanej tím jak umí každýho odrovnat svýma debilníma poznámkama!! takže laskavě přestan nás tu urážet!!!!!! nemusel si sem ani chodit!! -
hej!!
jako dost nehte toho hádání!! jsme tu na diskuzi MICHAELA a ten by nechtěl, aby sme se tady hádlali!! takže toho nechte! narážím tímto především na 8.ball8!! vždycky když přijdeš tak se tu jen pohádáme!! *9* -
-
Re: hej!!
souhlasim ale copak on toho někdy nechá?? *9* -
taky si myslim.majjkl by to nechtěl, já se nechci hádat,nejsem hádkový tip -
-
Re: Re: hej!!
Přesně tak Marůš, Ty jsi přímo ukázkové děvče. *5*
Z Tebe by si mělo vzít příklad ostatní babstvo tady na diskuzi. *4* -
-
Re: Re: Re: hej!!
moc vtipný -
-
Re: Re: Re: Re: hej!!
To nemělo být vtipný, to je upřímnost, tak si ty *16* smajle nech na někoho jinýho ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hej!!
už mě nech bejt *16* *16*
-
-
-
Ne děkuji..
-
-
-
Copak jsem udělal? Můžu za to, že když se sejdou slepice, tak lítá peří? *4* -
-
haha *9* já sem nezačla tu hádku já sem jenom řekla a hojky -
-
Vidíš, co stačí ke štěstí. *5*
-
-
hej já nebudu sprostá tak ti to řeknu jasně a stručně!! tohle je pro všechny lidi a ty nemáš žádný právo nadávat tu někomu!! jestli sis myslel, že sem přindeš a budeš každýmu nadávat tak to se pleteš! vypadni!! (no tohle nebylo stručně ale mín to nešlo) a když už si tady tak alespon mlč!! protože my tu řešímě a problémy ostatních ale to je tobě ukradený!! si jen namachrovanej debil, ktereýho baví dělat si z neštěstí ostatních srandu jako z mrs jackson!! *16* kreténe!! !! -
-
Proč se do mne tak obouváš? Copak jsem Ti provedl? *4*
Připadáš si teď jako osvoboditel? *4* -
-
hééééééj ty seš fakt kretén 8..ball8 *15* *15* *15* *15* ale neskutečnej *15* -
-
ooo najednou jsem slušnej chlapeček *4* *15* *15* *15* -
Nekomol ten nick prosím *4* -
myslím, že na to užtaky přišel ale potřeboval aby mu to někdo dosvědčil!! *15*
-
-
ne nepřipadám si jako osvoboditel!! my jsme tu parta která drží přisobě a nestrpim aby tady někdo urážel mí kámoše!! ale to ty nepochopíš jak jsem se dívala moc přátel nemáš a vysvětli mi jednu věc proč sem lezeš když je ti(omlouvám se že to řeknu) Michael u prdele? *7* -
-
on tu 2 asi násobí 200!! při tom jak velkej má mozek bych se ani nedivila!! *15* -
dyť máš jen dva přátele ty debile bez MOZKU!! *16* *16* -
chytrý keci nejsou dobrá věc jak tu zapůsobit na lidi!! *15* no ale když už sis to vybral!! pořád si mi neodpověděl na otázku!! proč sem lezeš když tě michael nezajímá? *7* -
Teď si protiřečíš *4* Tak, myslíš si to, nebo vážně jsem? Vyžvejkni se konečně, já taky věřím, že svůj mozek používáš aspoň na 70%, ale zatím jsi mne o tom nepřesvědčila. *9* -
pro 8.ball8 jestli si myslíš, že mě to, že jsi mi řekl nána naivní uráží tak to se pleteš!! ale máš pravdu!! jsem NAIVNÍ!! protože si pořád myslím, že jsi normální člověk ale to ty nejsi!! si magor!! *15* *15* -
Maruš! ----------------- Neruš. *3* -
nenadávej jí!!!!!! -
to mě taky zajímá??proč?? -
Jaké přátele myslíš? Já tu nehledám přátele Ty náno naivní. To, že si mne přidávají slečny do přátel, za to opravdu nemůžu. *4*
-
-
-
-
tímhle narážíš zase na koho?? *8*
-
-
-
ahojík
ahojky no konečně sem se sem dostala *4* -
-
Re: ahojík
Chyběla jsi mi. *5* -
-
Re: Re: ahojík
Ale ty nám NE!!! *16* -
-
Re: Re: Re: ahojík
A, dítě je tu. Tak jaképak písmenko jste se dneska ve škole učili? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojík
pro 8.ball.8: už mi bude 14 takže to neni rok ale 8 let *15* *15* Nauč se počítat *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojík
Oproti tobě jo *15* *15* -
Áha, Tak Ty budeš asi velká holka už, viď? *4*
-
-
nevim, už je to totiž dávno co sem byla v 1. třídě *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
aha,no,já si myslim že je to už víc let *3* -
Rok, co vystudovala "misis džeksn" první třídu základní školy. *5* -
o tý první třídě -
a co by mělo bejt rok?? -
ne nejsem nasraná -
maruško jsi nasraná jestli jo tak já pudu ktobě a utěšimtě
*7* -
Jak je to dlouho? Rok? *4* -
nechci dotoho skákat ale majka neni taková slepice jakou si jí přestavuješ i když se někdy nasere ,ale jinak moc nej kámoška *9* -
*15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: ahojík
já nebo majka -
-
Re: Re: Re: ahojík
Ty, Majka je slepice. *4* -
-
no za to ty si božskej a neurážej mě *16* *16* -
-
Ano, to já jsem *4*
Neurážím Tě, to bych si nedovolil.
-
-
-
-
-
Re: ahojík
*15* *15*
-
-
ahoojkyy
ahoj všichni mam po delší době čas tak sem tu *15* Jak se máte??já strašně *9* *9* třeba dneska ve škole kluci nakreslili na tabuli hrob a na to napsali Michael Jackson *9* pak mi to ukazovali a řikali že je to gay úchyl a tak *9* *9* a nejhorší je že jim učitelka ani nic neřekla!! *10* a potom když jsem to chtěla smazat tak mě málem umlátili houbou...no prostě den na ho*no -
-
Re: ahoojkyy
Máš z toho deprese, viď? *9* -
-
Re: Re: ahoojkyy
Nemyslím, že je rozumný zrovna z takovýhle věci si dělat srandu.. víš jak to pro ní musí být hrozný.. ne nevíš, protože ty se pohybuješ (alespoň doufám) mezi normálníma lidma, kteří si nedělají srandu z něčí smrti.. stejně jako já.. takže si z ní prosím nedělej legraci.. není to vtipné... -
-
Re: Re: Re: ahoojkyy
Ale já si z toho nedělám legraci. Uznávám, že Míša Džeksnů byl umělec s velkým U. Jen ty jeho trapasy ho trošku kazí, ale jinak proti němu nic nemám tak jako proti jeho velmi mladistvým fanouškům tady na diskuzi, tak se nezlob, zda-li jsem se Tě tím taky nějak dotknul. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoojkyy
Mě? vůbec ne.. jenom, že když tu má někdo takovýto problém, tak je lepší mu s tím pomoci, ne se do něho hned navážet.. nemyslím tím tadyten příspěvek, ale když tu někdo něco napíše, tak Vy mu odepíšete např. ,, Nechceš půjčit žiletku?'' .. nebo jak jste to napsal.. to je jedno.. prostě takhle..
PS: Promiňte, že jsem předtím tykala.. vlastně vás neznám.. měla bych vykat.. *3*
-
-
-
-
ale jo jdeto.....já to mám docela ve škole v poho,ale jen párkrát o něm řekli že je to gay a úchyl ale už dlouhou dobu né a jsem ráda -
-
Re: Re: ahoojkyy
stim si nic nedělej unás ve třídě je to taky *16* *16* -
-
Re: Re: Re: ahoojkyy
jako že majkla pomlouvaj??
-
-
-
to znám ale trochu jinak!! *9*
-