Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

joo

beník postoupil to je supéér!! *15* *14*
    • mrs_jackson

Re: joo

to je dobře *4* já chci aby vyhrál
    • zanesskaaaa

Re: joo

Anooo další kulový blesk *15*
  • tea301

ahooj

ahooj !! zdravím všechny ze seznamu i ty ostatní!! jak se vám daří? *15*
    • thesimsa

Re: ahooj

zdar syfle *15*
      • tea301

Re: Re: ahooj

čauky smrade!
        *15*
    • zanesskaaaa

Re: ahooj

Ahoj zabijáku syfle *15* .. dobře, tobě? *15*
      • tea301

Re: Re: ahooj

dě to sem doma takže supééér!! *15* *15*
  • zanesskaaaa

BTW

Ahoj všichni *15*
    • majka111

Re: BTW

ahoj.... *1*
  • janikoz

Ahojte

Tak teď tomu opravud nerozumím, četla jsem na Seznamu, že ta nová Majkýho písnička This is it je podvod *9* *8* čemu mám teda věřit? *10* Vysvětlí mi to někdo? *10*
    • mrs_jackson

Re: Ahojte

ted to taky čtu *10* *10* prej že je píseň z 80. let *9* ale že v tý době ještě This is it neexistovalo! *15* *15*
    • polinka

Re: Ahojte

Ahoj. jo ted jsem to dočetla. já už taky nevim čemu věřit. Ale mě se nezdá že by zněla jako z 80. let. Mě to připadá jako nová písnička. A taky se mi nezdá, že by měl hlas jako na Thrilleru nebo Bad. Jackson a Anka na nahrávce před lety spolupracovali a předpokládalo se, že vyjde na Ankově albu. Ale Jackson pak podle Ankovy verze originál nahrávky doslova „ukradl ze studia“ a zmizel. To se mi taky nezdá. To mi k Michaelovi nesedí... No já fakt nevim... *9* *8* *9*
      • thesimsa

Re: Re: Ahojte

Mohlo to být jinak ... Anka nebo jak se jmenuje si to mohl přikreslit a i novináři to mohli přikreslit ...
        Pak z toho vzniklo, že to Michael ukradl ...
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ahojte

Přesně tak, kdo ví jak to vůbec bylo.. a Bůh ví co vůbec Anka řekl.. o tomto se dá pouze spekulovat.. pokud nejsou nějaké důkazy..
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Ahojte

Teď ty paka co nesnášej Michaela budou buzerovat, že nic nenapsal a že písničky kradl ...
            Super ... *10*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte

Víš co.. já po nikom nechci, aby ho milovali, takže to nikomu nevnucuju pod nos.. zatím nikdo neměl takový kecy, který by mě nas..švtali *15*
            • thesimsa

Já to ignorovat nedokážu *15* *15* Nakopat do zadnice všechny, co maj nějáky žgryndy *15*
            • zanesskaaaa

Asi se ze mě stane těžkej ignor *15* .. prostě je budu jenom ignorovat *15* .. co dělám už teď *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahojte

Holky.. řeknu vám to takhle, pokud to nemáte stoprocentně ověřené, tak tomu nevěřte.. a navíc, že by Michael kradl?.. to si opravdu nemyslím..
        • polinka

Re: Re: Re: Ahojte

no právě to mi k tomu nejvíc nesedí, že by tu písničku ukradl...
  • aliss67

this Is it

Ahojky...tak konečne mám song This Is It...je to fakt krásny song ( odporúčam ) *3* Michael 4ever *4*
  • mischicka

ahoj

čauky je tu někdo?? asi ne co XD *15* *15* *15* *1*
    • 8.ball.8

Re: ahoj

Ano, je tu diskuze o M.J, Ty huso. *4*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ahoj

Ona to ví, housere *4*
  • angie72

Ahojky všem...

KOukala jsem, že jak jsem včera v poledne psala z práce, že jsem tu měla od vás odpovědi. Také vás všechny moc zdravím. V týdnu je to těžké se sem dostat :-( Moc práce :-)))

Jinak k těm jizvám lask1... Michael psal, že si přesně pamatuje, ze kterého turné a města jaká jizva je. Že si fanynky mnohdy neuvědomují, že mají nehty, že důležité je, zakrýt si hlavně oči. Že se na ně nezlobí, ale že má vždy strach. Ty jizvy podle mě byly právě od fanynek, ale nikoli po plastikách. A ikdyby byly po plastikách, tak mě by bylo naprosto ukradené, kdyby jimi prošel. Pokud ano a tajil to, tak k tomu měl své důvody, ale řekl, že měl pouze dvě a já Michaelovi věřím.

Mějte všichni krásný den a snad o víkend chvíli podrbu s vámi... Jinak se budu snažit alespoň na blog přidávat nějaké videa a články.

Lask děkuji za komentář, máš tam ode mě odpověď. Je to naprosto nádherný!!!
  • zanesskaaaa

Pp

Tááák lidi já pádim na mojeho Housíka *14* *15* .. Páápáá.. a sladké sny *15* *14*
  • pajka52

Dobrou všem + Majkímu ♥

Paaaaaaaaa krasaviceeee *1* *1* *15* *15* musím jít *15*
    • zanesskaaaa

Re: Dobrou všem + Majkímu ♥

Páá kočko *15*
  • luciq-dc

titulek

...vypadli přesně ti co jsem chtěla.. *15* *15* hlavně tu adriane craft...jak se tam dostala? kdo jí vybral do semifinále? asi hejma! *15* *15*
    • luciq-dc

Re: titulek

no jinak se loučíím..tak ÁDIOS.. *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: titulek

Ale zas nebyla nejhorší *15* .. jenom tu Xtinu řádně.. ale opravdu řááádně pohnojila *15* ... ani poslouchat se to nedalo *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: titulek

BTW pááá prde *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit