-
pa
holky ja už jdu spat. tak dobrou noc a krásný sníky o MAJKÍM *14* -
Jeee..
Jooo.. blbě ostříhaná vypadla.. nemá kazit nádhernou písničku *15* -
-
Re: Jeee..
přesně tak...mentá*** *15* *15* jedna:D jako je to zahvězdičkovaný..neni to sprostý ale nechci nadávat..nebo jo..má tam bejt mentální *15* *15* *15*
-
-
Takže kdo vypadl
Lancošová=Slovensko
Lacko=Sloven sko
Ahmad=Česko
Craft-Kopecká= -
Hmm..
Balogová postupuje Lancošová NE. -
Hlasujte pro Babylove!!
Prosím hlasujte pro Marcelu Juřenovou, admina našeho webu www.michaeljacksonweb.cz Abyste hlasovali, musíte být zaregistrováni na nova.cz a mít vyplněníý profil na nově. Registrace je nahoře napravo. Vyplňte všechny údaje, abyste pak mohli hlasovat. Na email vám přijde potvrzení, abyste aktivovali profil. Až na potvrzení kliknete, můžete hlasovat. Videa najdete tady:
http://snidane.nova.cz/clane k/novinky/michael-jackson-s-this-is -it-vybrali-jsme-pet-finalistu-rozh odnete-o-vitezi.html A hlasuje se v anketě úplně dole!!! pod všemi videi. Máte každý den 1 hlas! Marcelka vás teď potřebuje! *14* -
*
HOLKY TO MUSÍTE VIDĚT já bych dopadla úplně stejně jako ty faninky =) http://www.youtube.com/watch?v=l9lq 8oaK5Mw *4* -
-
Re: *
Mno já asi taky. -
Re: *
nefunguje mi to *9* -
-
Re: Re: *
Vymaž mezery. -
Re: Re: *
jak to? a co ti to tam píše? mě to funguje bez problému
-
-
-
titulek
beníííkk postoupiiilll oh.,..oooooooooooooooooooooooooo happy day!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: titulek
Bleeeeesk *15* -
-
Re: Re: titulek
kulovej blesk *15* *15*
-
-
-
New song This is it
Tak koukám, že tu už rozebíráte písničku This is it. Je naprosto úžasná, pěknej ploužáček. *14* Myslím, že album se bude dobře prodávat a určo budu jeden kupující i já, teda pokud mi ho přinese ježíšek. *14* *4* Tak pá a hezoučký sny o Majkým. -
Jeee..
Je tam! Je tam! *15* *14* -
-
Re: Jeee..
co zasnes kdo to je na tej fotce? *15* na prvni pohled sem se trošec lekla.. sem se tě na to chtěla opítat už včera ale zabúdla jsem na to.. *15* *15* -
-
Re: Re: Jeee..
jeziis sorry tam má být Zanes .... *3* -
-
Re: Re: Re: Jeee..
Jaký lekla ? *15* *15* co se ti na něm nelíbí ? *15* Po Michaelovi druhej nejhezčí chlap *15* ... ale je hodně pod Michaelem *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jeee..
Aha.. *15* -
Re: Re: Re: Re: Jeee..
Noo neasi *15* ... dokonce mám video, kde mluví o Michaelovi.. ale je to jenom takový bla bla *15* .. nic záživnýho *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jeee..
Taky jsem viděla video kde o něm mluví *15* a nic jinýho než bla bla jsem nerozumněla *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Jeee..
Jááák lekla *15* Tsss *15*
Saul Hudson (Slash).. ten kytarista který hraje v Michaelově písničce Give Into Me nebo Privacy.. *14* *15*
-
-
-
-
Jej
Sakra je tam Ben a Ahmat. Prosím BEN,ať neodejde. -
-
Re: Jej
Na Ahmatovi to bylo vidět že si myslí že nepostoupí,jak stou hlavou kýval... viděli ste to? *15* *15* -
-
Re: Re: Jej
JJ viděla. Jak s tou hlavou kroutil. Ale Mareš byl v pátek hustej. Prej žádný VEBLOUDE OTŘES SE A ŽÁDNÁ PERNÍKOVÁ MEŠITA *15* . To mě dostal.
Jojo u Ahmata bylo v hlase poznat, že je to arab.
Výte jak se řekne arabsky ahoj? Jestli ne tak se to řekne= MArchaba.
Já to vím ,že mí mamky sestřenice si vzala araba jmenuje se Ali a má s ním dvě děli Salima a Jasima, jejich přímení je Mayalehovi=Majálkovi ,ale teď jsou v Sírii. Ona je češka. Ale to sem nepatří. Ale to Marchaba to je hustý,ale nejlepší je jak to kluci vyslovujou,jak buzeranti. No taková je arabština.
-
-
Re: Jej
Jo postoupil Benííííík. Jsem tak ráda.
-