-
AHOJ
Ahoj. taky jsem právě přišla a taky si musím jít stěžovat *15* dneska mě dal spolužák koňara do ramena a ještě to pořád bolí. *9* a to už je od toho bouchnutí 5h. *9* *9* nevím co z toho má, bít holky. *9* -
Ahoj
Ahoooj jak se máte?Já se mám špatně protože jsem teď přišla od zubaře a on mi trhal zub no a teď pořádně nemůžu mluvit. *15* -
-
Re: Ahoj
to tě chápu... *15* -
Ahoj. no hlavně že můžes psát *15* -
-
Re: Re: Ahoj
*15* *15*
-
-
ahooj!! moment ty jsi kapavka?? ted mám okno!! *7* -
-
Re: Re: Ahoj
Jo já jsem kapavka. *15*
-
-
-
titulek
á-hoj..zas ten titulek ..dilema *15* *15* jsem se na vás těšíla.. *15* hej jako sem si poslechla die happy a strašně se mi líběj jejich písničky.. *15* jako fakt hlavně peaches *14* jsem tu na chvíli ide-sem mamka.. *10* *15*
☆┌─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘M.J. THE
└┐▒▒▒▒┌┘KING OF POP
dobrý ne? *1* *1* -
-
Re: titulek
jo... *5* -
-
Re: Re: titulek
čusky prde to je pěkný!!
-
-
Re: titulek
hezkýýýýýýýý *15*
-
-
??
jdete někdo na tu Jennifer Battenovou???? *7* -
-
Re: ??
co to je ? *7* *15* -
-
Re: Re: ??
si to přečti napsali o mě tam to všechno máš!! *15* -
-
Re: Re: Re: ??
ja bych šla jenže je to od nás moc daleko *9* -
Re: Re: Re: ??
ajoo to je ta kytaristka asi, že ? *15*
-
-
-
Re: ??
ja ne...
-
-
......
tady veřejná omluva!! Pokud někdo zvás bral naše přezdívky a církve, které jsme si vymysleli jako urážku tak se mu omlouvám!! nechtěla jsem- li jsme vám tím nějak uškodit a potom co jsem se dočetla ze včerejška se připojuji k prdovi a smradovi a OPOUŠTÍM svou církev!! a proto tu říkám že se jmenuji syfilis syfl joo!!! tak se omlouvám těkm, kterých se to nějak dotklo!!!!!!!! *4* -
MJ
Ahoj ja se vsichni mate?Ja jsem debil! -
-
Re: MJ
Ahoj a proč si debil?? *7* *7* -
-
Re: Re: MJ
ne ty jsi napsala Já jsem debil!! tak se ptám proč!! *15* *7*
-
-
Re: MJ
ahoj mám se fajn co ty!! P.S. jaký debil co jsi udělala?? *7* *15*
-
-
this is it
chci se zeptat kdo de na 100% na this is it?? JÁÁÁÁÁÁÁ!!!! mám už i lístky je to super!!! *14* *15* ta kdo deještě?? *7* -
-
Re: this is it
jááááátaky s mamkou jsme čekali na pul 12ctou až se budou dávat vztupenky na předprodej.....my je měli ty listky jako první *15* -
-
Re: Re: this is it
já mám zabraný místa přes net a ty mi nikdo neveme!! se těším!!P.S. kdyby si někdo řekl, že to není jistý jako mít lístky doma, tak je protože takhkle chodím do kina pořád!! *15* *14*
-
-
jáááááá! :D -
me *15* -
-
Re: Re: this is it
čauky smrade!!! jaký že to máš to druhý jméno?? *7* -
-
Re: Re: Re: this is it
celomrd *15* -
-
Re: Re: Re: Re: this is it
celomrd?? *15* *15* *15* tak to jo!! a jak tě to prosímtě napadlo?? *15* *15* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: this is it
mě ne *15* to vymyslel prd *15*
-
-
-
-
-
-
*
Ahoj Majkí a i vy všichni ostatní *4* Jak je ??Já supeeeeer protože jsem dostala knížky Moonwalk a Tanec jako sen *14* *14* -
-
Re: *
mmnt....tanec jako se? jestli je to ta knižka s majkiho basničkama tak tu mám taky i moonwalker pak mám ........newm já ty knížky mám pujčeny od tety.....ale dosud jsem jí je nevrátila(nedám,nedám *15* ) -
-
Re: Re: *
oprava: tanec jako sen....jsem dnes vygumovaná sry -
-
Re: Re: Re: *
jo a mám i jakoby časák jen o MJ ale štve mě ten název žívý a nebezpečný *9* *9* *9*
-
-
-
jéééé a kdes je sehnala? -
-
Re: Re: *
mě je dala sestřenice ona je doma měla už dřív a tak když zjistila jakej jsem blázen do Michaela tak mi je dala *15* *15* -
-
Re: Re: Re: *
se máš *15* *15*
-
-
-
*3*
-
-
ahoooj
ahoooj Michaele ahooj všichni ze seznamu a ahoj i vy ostatní!!! jak se máte?? *15* *7* -
-
Re: ahoooj
hoj *15* good a ty ? *15* *15* -
-
Re: Re: ahoooj
no jde to!! ostatně jako každý den!!!!! *15* *15*
-
-
Re: ahoooj
ja se mam dobře... *8*
-
-
ahojy makam na DÚ
čauky ja tu jsem *3* -
-
Re: ahojy makam na DÚ
To je dobře! *4* -
-
Re: Re: ahojy makam na DÚ
cho-cho-chodícím si-si-simbolem pla-pla-plastických operací????jestli se mi ten hajzl co to napśal dostane pod ruky tak on bude zářnej chodící symbol plastickejch OPERACÍ!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: ahojy makam na DÚ
JÁ MU UPRAVIM FASÁDU HOŠÁNKOVI MMM!!!!! *16* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojy makam na DÚ
já mu takovou ubalim dám mu takovou tečku že ho vlastní trenky nepoznaj!!!!! *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojy makam na DÚ
ja tu sem!! *15* -
je tu nějak mrtvo....asi jsem tu jediná -
je tu ještě někdo?
-
-
-
-
-