-
je....
Je tu nějak mrtvo.... *9* *9* *9* -
j :-D
čauky lidi tak jsem zpátky z ústavu *15* hm tak... jak se máte? *15* -
-
Re: j :-D
Ja docela dobře... *5* -
Re: j :-D
ja tam jeste trcim takze nic moc ale za chvili koncime *3* uz se tesim domu na Majkyho
-
-
karaoketexty.cz
http://www.karaoketexty.cz/
Tady je Majkí na 5.místě, nevím jak ale musíme docílit aby byl na prvním. Chce to asi víc si pouštět tam jeho písčky a to. Já tam jsem každý den a každý den si nějakou bpustím, tak vy taky. Třeba pak bude na 1. místě. -
ahoj
čusky,jak se mate? *7* -
ahoj
pridala jsem se mezi vas *3* -
-
Re: ahoj
Čim víc ti líp. Já teďkons si hraju na klácesy Will you be there a normálně u toho zpívám a i brečím. Nemůžu si na to porád zviknou že už tu Majkí s námi není, je jen nad námi a mezi námi jako duch a jako anděl. -
Re: ahoj
To je dobře! *5*
-
-
bulvár
Se podívejte co o něm napsali:
Na vrchu hlavy měl zase tetování černé, jež mělo zakrývat jeho pleš a dodávat přirozenosti paruce.
NENÁVIDÍM BULVÁR!! *16* *16* -
-
Re: bulvár
No přesně, tohle můžou napsat jenom ignoranti.
Podle mě to psal člověk, co sám nosí paruku, nemá krásné rty a ani obočí, kdežto Majkí je u něj opakm má krásné zdravé vlasy, plné svěží rty, díky kterým ná nej úsměv na světě, sexy obočí. Prostě to psal člověk, který mu závidí. Nic k tomu já říct nemůžu než že Bulvár, je hnus a ty lidi teké. Si přečti to jsem psala dole c dizkuzi na 1 stránce, to jsem napsala ai tam k to,u článku.
-
-
aoi
ahojky lidi...sem tu. jaký je téma?? Majkí co *15* -
Ahoj
O čem se diskutuje? Chci se zapojit. *3* -
Tady nás tedy je
No je nás tu, teda ale hodně. *1* *1* *15* *15* -
???????????????
Je tu někdo?