Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojky

ahojky já jsem ve škole proto nejsem přihlášená ale jinak jsem jacksonka ahoj jak je?
    • baluska1

Re: ahojky

Ahoj jo super, až na to že mě vytočil bulvár. Si přečti co píšou v Napsali o mě.
  • polinka

školka :-D

no nic tak já pádim do školky *15* no vy už si to tam určo všichni užíváte co *15* tak pa *4*
  • baluska1

Tak to už si ze mě bulvár dělá prdel?

No to snad ne, tohle už je moc. http://www.magazin.cz/lifestyle/4660-michael-jackson-mel-ruzova-tetovani-misto-rtu
    Tohle si přečtěte. No to jsou takoví kreté*i. Že tohle nenapsali, když byl živej, ale jim chyběla odvaha to napsat, tak že po smrti Majkího si řekli: ,,Tak a teď si na něm smlsnem, je mrtvej, tak se o tom nedoví''
    A tohle sem tam napsala já, to je můj názor: Podle mě Michaelovi záviděli, že má tak krásně rty, on díky nim měl nejkrásnějši úsměv na světě, záviděli mu jaké má krásně a vypracované a vysportované tělo, jaké měl sexy obočí a krásné zdravé vlasy. Oni mají možná paruku. Mají hnusný rty,obočí a tělo, tak radši napíšou lež, o člověku, který je pravým opakem,je krásný. Já totiž Michaela Jacksona Miluju. A jinak no to si děláte země prdel. Děte už do prdele z těma lžima. Když to takhle musím říct. No to jsou takoví kreté*i. Že tohle nenapsali, když byl živej, ale jim chyběla odvaha to napsat, tak že po smrti Majkího si řekli: ,,Tak a teď si na něm smlsnem, je mrtvej, tak se o tom nedoví'' Až oni umřou tak budu lži já roznášet a to horší. ale stejně by mě zajímalo, jak se to hned doví. Ale stejně lžou jako něco. Ať už jde někam bulvár.
    • polinka

Re: Tak to už si ze mě bulvár dělá prdel?

No jo bulvár... To je ztráta času to číst a potom ztráta nervů když si to přečteš...
      • baluska1

Re: Re: Tak to už si ze mě bulvár dělá prdel?

POlinko jsi on-line?
  • ?..:'(

Ahojky..všecí..:'(..Nejak to klesá..na Mikeho se pomalu ale jistě zapomíná..:(..v TOP osobností je na 1. místě zajebaná Miley Cirus..kerou k smrti nenávidim!!:(..Podme dát Mikeho na 1. místo!!On si to zaslouží..:(:(..Mějte se krásně ♥. Kdyby někdo chtěl pokecat o MJ tak moje ICQ je 413-768-712..těšim sa..Pp♥. *14* *9*
  • zanesskaaaa

Pápápá

Dobroou ♥
    Nádherné sny ♥
  • billie_jean

papa

Tak ahojky všetci idem OFF tak papa a sladké sny o Michaelovi. Michael naveky s vami ... *4*
  • anet98

Papa

Tak se tu mějte a krásný sníky o Majkím.Páááá. *3*
  • jacksonka

bye

tak čau zlatíčka já du do hajan.....přeju dobrou noc...a sladký sny o MJ pa *14* *14*
    • billie_jean

Re: bye

papa a Michael s tebou. *4*
  • billie_jean

This Is IT

Ahojky...kto z vás ide na This Is It ?? ja idem...a velmi sa teším...už nech je to tu *4*
    • Re: This Is IT

já půjdu rovnou 2x :-) už se těším! *14*
    • jacksonka

Re: This Is IT

JÁ JÁ JÁ já jdu na this is it a asi v tom kině udělám záplavu!!!!!!budě tam slanej bazén *15* budu potřebovat místo kapesníku ručník *15* jsem-toti-CITLIVKÁÁÁÁÁ
      • billie_jean

Re: Re: This Is IT

*4* *4*
      • anet98

*15* *15*
    • anet98

Re: This Is IT

No já ježtě nevím jestli pojedu.Ty pojedeš? *7*
      • billie_jean

ano...už mám lístky *4*
        • anet98

Re: Re: Re: This Is IT

Jééééj ty se máš. *14*
          • billie_jean

Re: Re: Re: Re: This Is IT

*4* *4*
  • jacksonka

jeda ....znovu haloooo

kdo tady eče je abych věděla esi mám už jít nebo kecat
    • anet98

Re: jeda ....znovu haloooo

Já jsem teď přišla,ale zachvíli mizím. *4*
      • jacksonka

Re: Re: jeda ....znovu haloooo

jééééjej no tak já si počkám kdyby eče někdo písnul jinak....jak de život?
        • anet98

Re: Re: Re: jeda ....znovu haloooo

Jo život jde celkem dobře co ty? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit