-
ahojky
ahojky já jsem ve škole proto nejsem přihlášená ale jinak jsem jacksonka ahoj jak je? -
-
Re: ahojky
Ahoj jo super, až na to že mě vytočil bulvár. Si přečti co píšou v Napsali o mě.
-
-
školka :-D
no nic tak já pádim do školky *15* no vy už si to tam určo všichni užíváte co *15* tak pa *4* -
Tak to už si ze mě bulvár dělá prdel?
No to snad ne, tohle už je moc. http://www.magazin.cz/lifestyle/4660-michael-jackson-mel-ruzova-tetovani-misto-rtu
Tohle si přečtěte. No to jsou takoví kreté*i. Že tohle nenapsali, když byl živej, ale jim chyběla odvaha to napsat, tak že po smrti Majkího si řekli: ,,Tak a teď si na něm smlsnem, je mrtvej, tak se o tom nedoví''
A tohle sem tam napsala já, to je můj názor: Podle mě Michaelovi záviděli, že má tak krásně rty, on díky nim měl nejkrásnějši úsměv na světě, záviděli mu jaké má krásně a vypracované a vysportované tělo, jaké měl sexy obočí a krásné zdravé vlasy. Oni mají možná paruku. Mají hnusný rty,obočí a tělo, tak radši napíšou lež, o člověku, který je pravým opakem,je krásný. Já totiž Michaela Jacksona Miluju. A jinak no to si děláte země prdel. Děte už do prdele z těma lžima. Když to takhle musím říct. No to jsou takoví kreté*i. Že tohle nenapsali, když byl živej, ale jim chyběla odvaha to napsat, tak že po smrti Majkího si řekli: ,,Tak a teď si na něm smlsnem, je mrtvej, tak se o tom nedoví'' Až oni umřou tak budu lži já roznášet a to horší. ale stejně by mě zajímalo, jak se to hned doví. Ale stejně lžou jako něco. Ať už jde někam bulvár. -
-
Re: Tak to už si ze mě bulvár dělá prdel?
No jo bulvár... To je ztráta času to číst a potom ztráta nervů když si to přečteš... -
-
Re: Re: Tak to už si ze mě bulvár dělá prdel?
POlinko jsi on-line?
-
-
-
?..:'(
Ahojky..všecí..:'(..Nejak to klesá..na Mikeho se pomalu ale jistě zapomíná..:(..v TOP osobností je na 1. místě zajebaná Miley Cirus..kerou k smrti nenávidim!!:(..Podme dát Mikeho na 1. místo!!On si to zaslouží..:(:(..Mějte se krásně ♥. Kdyby někdo chtěl pokecat o MJ tak moje ICQ je 413-768-712..těšim sa..Pp♥. *14* *9* -
Pápápá
Dobroou ♥
Nádherné sny ♥ -
papa
Tak ahojky všetci idem OFF tak papa a sladké sny o Michaelovi. Michael naveky s vami ... *4* -
Papa
Tak se tu mějte a krásný sníky o Majkím.Páááá. *3* -
bye
tak čau zlatíčka já du do hajan.....přeju dobrou noc...a sladký sny o MJ pa *14* *14* -
-
Re: bye
papa a Michael s tebou. *4*
-
-
This Is IT
Ahojky...kto z vás ide na This Is It ?? ja idem...a velmi sa teším...už nech je to tu *4* -
-
Re: This Is IT
já půjdu rovnou 2x :-) už se těším! *14* -
JÁ JÁ JÁ já jdu na this is it a asi v tom kině udělám záplavu!!!!!!budě tam slanej bazén *15* budu potřebovat místo kapesníku ručník *15* jsem-toti-CITLIVKÁÁÁÁÁ -
-
Re: Re: This Is IT
*4* *4* -
*15* *15*
-
-
No já ježtě nevím jestli pojedu.Ty pojedeš? *7* -
-
ano...už mám lístky *4* -