Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alesha08

Michael Jackson

Miluji ho mocinky moc pusíínku Michaele abi se mni dobře spínkalo *14* *14* *14* *8* *14* *4*
  • janikoz

Ahojík

Ahojík holky, jak se daří?
  • bajush

boty

Ahojky. Dlouho jsem sem nic nenapsala.. Tak to teď napravím. *15* Dneska jsem si šla koupit zimní boty. Prošla jsem 2x obchod a žádný se mi nelíbily. Pak jsem si všimla jedněch vysokejch bílejch a rozmejšlela se, jestli je vzít. V tu ránu začli hrát Black or White, tak jsem si řekla, že to budu brát jako znamení a botky si koupila. To jsem měla najednou radost, když hráli Michaela. *15* A tuhle jsem byla na bazéně a začlo hrát Bad. Tak jsem z toho měla takovou radost, že sem začla řvát: Michael, Michael!! Akorát mě štvalo, že to hrálo strašně potichu, takže to skoro nebylo slyšet. *15* Kámoška se divila, jestli si nevymýšlím, ale na Michaela mám sluch dobrej. *15*
  • zzj

dusicky

sem se rozhodla ze MJ zapalim svicku a dala mu nove kvetiny kdyz jsou ty dusicky *4* hej tos jako napred mi ta svicka nesla zapalit chvilu horela a pak zhasla tos jako uzasny no ale ted uz hori jak fik *15* *15* taky jsem zapalili svicku ci neco jineho? *15* *15*
    • mischicka

Re: dusicky

*15* *15* Já zapálila barák *15*
      • zzj

Re: Re: dusicky

wow!! *15* *15* pani to byl ohinek co? *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: dusicky

jojo sem si opíkala párky *15* *15*
  • zuzanka666

Kalendář

Čau holky *15* Jsem konečnš viděla kalendář MJ na příští rok *15* Je uplně užasnej *14* *14*
    A slyšeli jste o tom,že Michaela jednou obvinili ze satanismu?Prý když si pustíte písen Beat it pozpátku tak tam jde slyšet:I do bealive it was satan who was inside me(Věřím,že to byl satan,který ve mně vězel).Takové texty jdou prý slyšet i v jiných písní.Ale to je pěkná blbost,protože on nemohl při psaní vědět jak to bude znít pozpátku.Taky kecy. *16* MJ je a vždy bude naše zlatíčko. *14*
    • polinka

Re: Kalendář

já jsem taky viděla jeden kalendář a byl strašnej... Michael tam byl tak divně vyřízlej a měl uřízlý vlasy... *15* Ještě že jenom vlasy *15* *15*
      Ježiš to je pěkná pitomost pouštět všechny písničky pozpátku... Takhle nějakej believer pustil pozpátku This Is It, vymyslel si k tomu slova tak, aby se to hodilo jemu a bum bác Michael nám dal znamení že žije... Prostě úplný bláboly...
      • mischicka

Re: Re: Kalendář

*15* *15* beztak že to dělaj hluchý "ainštaini" kteří neumí ani slo anglicky ikdyž sou američani... *15* Počkat řekli to vůbec ámeričáci? *7*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Kalendář

JO napsali to ameročani a v knížce to ještě napsal nějakej Fox.Beztak tomu nikdo něvěří.
    • zzj

twl tos to je jakasi blbost!! *15* clovek s tou nejvetsi laskou v srdci kterou si neumime ani predstavit a bude psat o satanovi?! hmmmm.... tos pekny kec no!!! *15* *15*
    • mischicka

*15* *15* to sou naivní kreténi tam venku co *7* *15* Jsně MJ psal o satanovi no... to chcu vidět *15*
  • ladyjackson

MJ

ON byl ten nej člověk na světě, navždy bude prostě nej♥ *3*
  • rafaelnadal

mj

♫ ♥ ♪ MICHAEL JACKSON FOREVER ♥ ♫ ♥ ♪
  • rafaelnadal

mj

♥♥♥♥♥♥♥M☆*♪ Copy and Paste
    ♥♥♥♥♥♥I☆*♪if
    ♥♥♥♥♥C☆*♪ you
    ♥♥♥♥H☆*♪ truly
    ♥♥♥A☆*♪love
  • terullka00

...

Ahojky ženský.. dloooho sem tu nebyla co..? *15* Ale ted vám chci jen říct... Že dneska mi je nějak hodně smutno koukám na fotky a je mi úzko.. achjo.. proč už tu není s námi..?! *9* *9* *9*
    • Re: ...

twl ty jeste zijes? *15* *15* me je taky smutno *9* ale snazim se na to nemyslet *4* skuz to tez *15* RPPAP *15* vzpominas si? *15*
      • terullka00

Re: Re: ...

jj prominte vůbec nemam čas.. já sem chodim se jenom dívat ale už moc nepíšu.. už se sem pokusim zas chodit.. *3* Zdenito si teda vzpominám ještě aby ne!!! *15* Červený zvonečku *15* *3*
        • zzj

Re: Re: Re: ...

tak to je dobre ze si vzpominas *15* *15* *15* RPPAP *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: ...

Červený zvonečku!!! *15* *15* jak vůbec vznikla tahle přezdívka ? *7* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ...

no ta znikla slozite a pritom jednoduse *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*15* *15* holky vy ste ucaprťaný *15*
    • mischicka

Re: ...

jn hafo dlouho si tu nebyla *15* Já sem smutná teďka skoro celej tejden.... buď je to tím počasím nebo Halloweenem nebo nwm... *9*
  • polinka

kolik...? :D

Kolik myslíte, že existuje fotek Michaela? Jako prostě úplně všechny fotky Michaela, který byly kdy vyfocený? *15* *15*
    • majka096

Re: kolik...? :D

V počítači mam asi 3000 jeho fotek *15* *15* ale jsou jich určitě miliony!! *15*
      • linett

Re: Re: kolik...? :D

google najde v obrázcích 56 800 000
        • linett

Re: Re: Re: kolik...? :D

Yahoo najde 3,749,229 ,Bing najde 2,850,000 , Flickr najde 145,285, PhotoBucket najde 63,786, Picasa najde 41,883 ,Aol najde 52,500,000,imaxenes najde 3 063 234 a tak dále... *15*
      • mischicka

Re: Re: kolik...? :D

Tady jich je 78 550 *15* *15* http://www.fanpop.com/spots/michael-jackson/images
        • linett

Re: Re: Re: kolik...? :D

je jich spousta a přesné číslo se nedá určit,protože existují např.soukromé fotky fanoušků,nebo fotky,které nejsou na internetu !!
    • mischicka

Re: kolik...? :D

*15* *15* *7* no... tak okolo 1 0000000000000000000000000000000000 *15* *15* to je dost málo co??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit