-
Toto letí :D
Zdravím.. :)
Koukám, že tady to nějak nejede. (což už asi tak trochu delší dobou *15* ) Přiznávám se, že moc často sem taky nechodím, ale v neděli v tuhle dobu mám většinou čas a chodím sem :) Teď jsem se před chvilkou přihlásila a všimla jsem si, že ten čas fakt letí. Jsem tady už 402 dní, což je pro mě docela dost *15* No, kdybych se měla vrátit na začátek, co jsem se tady zaregistrovala, tak si pamatuji, že jsem tu hned první den napsala básničku *15* *15* *15* To už tady moc neletí, že? Nojo, čas utíká a lidé se mění :D To bejvaly časy, kdy sme si tady dávaly půlnoční srazy a já nevím, co všechno ještě *15* Vůbec si ani nevšímám, že čas letí tak rychle, protože zítra už je to myslím 16 měsíců *9* -
-
Re: Toto letí :D
Já bych klidně zas ty půlnoční srazy zas obnovila ale asi až dostanu notebook abych mámě v noci nesvítila počítačem a až po přijímačkách takže v někdy v květnu... -
-
Re: Re: Toto letí :D
*15* v květnu, je moc pozdě :D To už sem nebude chodit nikdo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Toto letí :D
já jo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Toto letí :D
jo dobrý, takže 1. května si tady dáme my dvě sraz a uvidíme *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Toto letí :D
Já se to zase pokusím zapamatovat *15* uvidíme, jak dobrou mám paměť :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Toto letí :D
ok napíšu si to do kalendáře *15* až nato že ještě nemám na rok 2011 ale tak to je jedno *15* třeba přijde i někdo víc...snad *15*
-
-
-
-
-
-
Michael Jackson vision
Kdo si koupí Michael Jackson Vision? Já bohužel ne, protože je to na mě drahý, ale tak co,člověk nemusí mít všechno *1* -
-
Re: Michael Jackson vision
Já si musim koupit hlavně Blood On The Dance Floor,jediný album,co mi chybí *1*
(Farewwel My Summer Love nepočítám,protože to se nedá nikde sehnat *15* )
Ale to The Vision by taky nebyla škoda si pořídit *15* -
Já nekupuju CD, všechny Michaelovo mám v počítači :). Je to moc drahý, ale tak tohle možná k Vánocům si budu přát :). -
-
Re: Re: Michael Jackson vision
ani ne :D Aspoň teda u nás :D třeba Invincible za 159,- pamatujete? :D Akorát, že ve Znojmě nic kloudnýho není. Teď tam mají jen jedno jediné CD This is it a v tom druhým obchodě to stejný :D *15* ale jinak já CD taky moc nekupuju :D Mám jen History *15*
-
-
v tom máš pravdu, že člověk nemusí vždycky vidět všechno, ale na Youtube prý chtějí odtáhnout nějaké Michaelovy klipy. Jen tak jsem to někde očima přejela a pořádně nepročetla, ale byla tam zmínka i o tady tomu DVD. Takže asi bude lepší si to koupit.... Budu muset šetřit, protože mě to nikdo nekoupí *15* -
No já zatím nevím jestli si ho koupím, možná ano *14*, ale určitě pořídím jeden dvd set jako dárek k vánocům *3* *4* ..
také má vyjít Michaelovo nové CD koncem listopadu *4* -
-
Re: Re: Michael Jackson vision
jn *15* a ještě tu obrázkovou encyklopedii *14*
-
-
-
knihy
Holky pls pomozte mi!! *15* *15* prosím vás jaký všechny knížky zatím vyšli o Mikovi nebo od něho? *7* Potřebuju mámě říct co všechno mi má sehnat pod stromeček *15* *15* -
-
Re: knihy
já mám zatím jen dvě knihy. A to je Tanec Jako Sen a takovou dokumentární knihu, která popisuje celý život Michael. A napsal ji David I´ Hermitte a vypadá takhle
http://leny-wood.wp.cz/wp-content /uploads/wp.cz/leny-wood/hermitte_m ichael_jackson-xyz-knihycz.jpg -
Re: knihy
Ahojky třeba Moonwalk od MJ a nebo napsal Tanec jako sen a ty jsou obě 2 úplně úžasné.. *3* *4*, potom Legenda Michael Jackson, dále Obrazová encyklopedie Michael Jackson, Making of History atd. teď necím, ale je jich dost, ale nejlepší jsou ty 2 první od Michaela *14* , ty si přej, jestli je už nemáš, páá *3* -
-
Re: Re: knihy
Moonwalkera mám ale dík *15* *4* Asi si budu přát ten DVD set co má vyjít *3* *14*
-
-
-
Alph
Ahoj..holky dneska má Alphons narozky..:) škoda..mohl by je dnes třeba oslavit na nově v TalentManii..ae přeju vše nej :) -
tozhovor s Lisou
Ahoj lidi *15* Četl ste někdo ten rozhovor Oprah a Lisi?? *7* Já jo... a málem sem se rozbrečela *9* -
-
Re: tozhovor s Lisou
ahojik nn necetla posli odkaz pls *3* -
-
Re: Re: tozhovor s Lisou
http://www.michaeljacksonweb.cz/ *15* nebo to dám na můj blog *3*
-
-
-
Ahojky
Ahoooj po hooodně dlouhý době. Tak co jak se máte, co je novýho, co děláte??? *15* -
-
Re: Ahojky
ahojiik *4* no jako vzdy co ty? *15* *15* no ja osobne se ucim a ucim a ucim ale nadevse myslim na MJ *14* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ahojky
no já se mám fajn. taky se pořád jen učim a učim. já tak nesnášim fyziku my totiž furt něco píšem. no já taky pořád myslím na MJ. jednou jsem se byla podívat v jednom krámku a tam měli boty s Michaelem. byli kráááásný. *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
koupila sis je? *15* *15* no fyzika a ja no to nejde dohromady a chemie uz vubec!!! a je toho vic *15* *15* ale nic si z toho nedelam *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
nn boužel nekoupila, ale byli krásný!!!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
kolik stali? *4*
-
-
-
-
-
-
ahojik
ahojik jak se mate? *15* *15* co skola? *15* *15* -
-
Re: ahojik
čau,dobrý co ty? No škola...je velmi zajímavá *15* *15* -
-
Re: Re: ahojik
no nic moc *15* no to jn *15* *15* ve skole je strasna nuda pokud mi teda ucitel nerika Zdeňo! *16* nenarazi na me konicky *16* no ale ja se umim hadat at je to ucitel nebo nn proste mam pravo se hajit *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojik
tak, tak, jen se hádej, když to je ve tvůj prospěch... *15* zítra budu asi psát písemku za matiky, protože jsem ji včera nepsala, když jsem nebyla ve škole. tak mám taky v plánu se pohádat, jen abych to nepsala... *15* nebo se zas hodím marod... *15* ne to mi už neprojde -
-
Re: Re: Re: Re: ahojik
no jeste abych se nehajila takovy osupka mi nebude rikat o co mam mit zajem a o co nn to se spletl chlapecek!! *16* do me se takovem politickej hajzlik nebude navazet at si nemysli!! *15* *15* ale obcas je s nim i prdel *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojik
*15* *15* na mě se furt 2 učitelé dívaj *15* Oni neco třeba říkaj a pak na mě kejvnou a já nevím co mám dělat tak se buď usměju nebo se podívám někam jinam *15* Hrůza... a v pondělí sem musela mazat tabuli tak si tam se mnou jeden povídal *15* Ó Michaeli to bylo hrozný *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: ahojik
*15* *15* U nás je taky nuda *15* Skoro každýmu učiteli musíme napsat kam pudem na škole... a už je to fakt trapný *15* *15* Ale to dé
-
-
-
-
-
uuuu :*
http://www.youtube.com/watch?v=UWm8 TqERvZI&feature=player_embedded#! *15* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: uuuu :*
http://www.youtube.com/watch?v=sUT6 C2CKUPs&NR=1 zname videjko *14* *15* *15*
-
-
písnička
Ahoj lidi *15* Prosím vás jak se menuje ta první písnička? Vím že jí znám ale teď si nemůžu vzpomenout na její název... *7*
http://www.youtube.com/watch?v=fOwKqMKt-NQ&feature=player_embedded#! -
-
Re: písnička
Nepoznáš Billie Jean ? :DD OSTUDO !!!!!! :DD -
-
Re: Re: písnička
no přesně jako *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: písnička
*15* *15* pardón... stydím se *15* Já sem neska mimo tak mi to prosím vás jednou odpusťte *4* *15* *15*
-
-
-
I be there se jim upe povedla!! *4* ty housle jsou tam uzasne!! *3* upe vryvaj do oci slzy *4* *9* *15* -
první je Billie Jean *15* -
Myslím, že tam hráli Bille Jean, I be there a Smooth Criminal *3*
-
-
LOVE
zdravím všechny dlouhou dobu jsem tu nebyla ... lidi, zázraky se asi dějí xD no zas tak velký zázrak to nebyl ale... moji kamarádi metalisti za mnou přišli a bavilismese o hudbě a nakonec řekli, že Michaela uznávají, že je základ popové hudby... cháýpete to? ... jako jo ale nečekala sem to, že po roku hádek tohle řeknou! :)) *4* *14* -
-
Re: LOVE
To je moc dobře, že Michaela konečně uznali jako umělce, časem pochopí všichni, jak úžasný, citlivý, starostlivý a milující člověk Michael byl *4* .
-