Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Michael Jackson vision

Kdo si koupí Michael Jackson Vision? Já bohužel ne, protože je to na mě drahý, ale tak co,člověk nemusí mít všechno *1*
    • smoothannie

Re: Michael Jackson vision

Já si musim koupit hlavně Blood On The Dance Floor,jediný album,co mi chybí *1*
      (Farewwel My Summer Love nepočítám,protože to se nedá nikde sehnat *15* )
      Ale to The Vision by taky nebyla škoda si pořídit *15*
    • zanesskaaaa

Já nekupuju CD, všechny Michaelovo mám v počítači :). Je to moc drahý, ale tak tohle možná k Vánocům si budu přát :).
      • anet.k

Re: Re: Michael Jackson vision

ani ne :D Aspoň teda u nás :D třeba Invincible za 159,- pamatujete? :D Akorát, že ve Znojmě nic kloudnýho není. Teď tam mají jen jedno jediné CD This is it a v tom druhým obchodě to stejný :D *15* ale jinak já CD taky moc nekupuju :D Mám jen History *15*
    • anet.k

v tom máš pravdu, že člověk nemusí vždycky vidět všechno, ale na Youtube prý chtějí odtáhnout nějaké Michaelovy klipy. Jen tak jsem to někde očima přejela a pořádně nepročetla, ale byla tam zmínka i o tady tomu DVD. Takže asi bude lepší si to koupit.... Budu muset šetřit, protože mě to nikdo nekoupí *15*
    • jackson1

No já zatím nevím jestli si ho koupím, možná ano *14*, ale určitě pořídím jeden dvd set jako dárek k vánocům *3* *4* ..
      také má vyjít Michaelovo nové CD koncem listopadu *4*
      • mischicka

Re: Re: Michael Jackson vision

jn *15* a ještě tu obrázkovou encyklopedii *14*
  • mischicka

knihy

Holky pls pomozte mi!! *15* *15* prosím vás jaký všechny knížky zatím vyšli o Mikovi nebo od něho? *7* Potřebuju mámě říct co všechno mi má sehnat pod stromeček *15* *15*
    • anet.k

Re: knihy

já mám zatím jen dvě knihy. A to je Tanec Jako Sen a takovou dokumentární knihu, která popisuje celý život Michael. A napsal ji David I´ Hermitte a vypadá takhle
      http://leny-wood.wp.cz/wp-content /uploads/wp.cz/leny-wood/hermitte_m ichael_jackson-xyz-knihycz.jpg
    • jackson1

Re: knihy

Ahojky třeba Moonwalk od MJ a nebo napsal Tanec jako sen a ty jsou obě 2 úplně úžasné.. *3* *4*, potom Legenda Michael Jackson, dále Obrazová encyklopedie Michael Jackson, Making of History atd. teď necím, ale je jich dost, ale nejlepší jsou ty 2 první od Michaela *14* , ty si přej, jestli je už nemáš, páá *3*
      • mischicka

Re: Re: knihy

Moonwalkera mám ale dík *15* *4* Asi si budu přát ten DVD set co má vyjít *3* *14*
  • baluska1

Alph

Ahoj..holky dneska má Alphons narozky..:) škoda..mohl by je dnes třeba oslavit na nově v TalentManii..ae přeju vše nej :)
  • mischicka

tozhovor s Lisou

Ahoj lidi *15* Četl ste někdo ten rozhovor Oprah a Lisi?? *7* Já jo... a málem sem se rozbrečela *9*
    • zzj

Re: tozhovor s Lisou

ahojik nn necetla posli odkaz pls *3*
      • mischicka

Re: Re: tozhovor s Lisou

http://www.michaeljacksonweb.cz/ *15* nebo to dám na můj blog *3*
  • anet98

Ahojky

Ahoooj po hooodně dlouhý době. Tak co jak se máte, co je novýho, co děláte??? *15*
    • zzj

Re: Ahojky

ahojiik *4* no jako vzdy co ty? *15* *15* no ja osobne se ucim a ucim a ucim ale nadevse myslim na MJ *14* *15* *15* *15*
      • anet98

Re: Re: Ahojky

no já se mám fajn. taky se pořád jen učim a učim. já tak nesnášim fyziku my totiž furt něco píšem. no já taky pořád myslím na MJ. jednou jsem se byla podívat v jednom krámku a tam měli boty s Michaelem. byli kráááásný. *14* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: Ahojky

koupila sis je? *15* *15* no fyzika a ja no to nejde dohromady a chemie uz vubec!!! a je toho vic *15* *15* ale nic si z toho nedelam *15* *15*
          • anet98

Re: Re: Re: Re: Ahojky

nn boužel nekoupila, ale byli krásný!!!! *14* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

kolik stali? *4*
  • zzj

ahojik

ahojik jak se mate? *15* *15* co skola? *15* *15*
    • nikcajacksonka

Re: ahojik

čau,dobrý co ty? No škola...je velmi zajímavá *15* *15*
      • zzj

Re: Re: ahojik

no nic moc *15* no to jn *15* *15* ve skole je strasna nuda pokud mi teda ucitel nerika Zdeňo! *16* nenarazi na me konicky *16* no ale ja se umim hadat at je to ucitel nebo nn proste mam pravo se hajit *15* *15*
        • bajush

Re: Re: Re: ahojik

tak, tak, jen se hádej, když to je ve tvůj prospěch... *15* zítra budu asi psát písemku za matiky, protože jsem ji včera nepsala, když jsem nebyla ve škole. tak mám taky v plánu se pohádat, jen abych to nepsala... *15* nebo se zas hodím marod... *15* ne to mi už neprojde
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ahojik

no jeste abych se nehajila takovy osupka mi nebude rikat o co mam mit zajem a o co nn to se spletl chlapecek!! *16* do me se takovem politickej hajzlik nebude navazet at si nemysli!! *15* *15* ale obcas je s nim i prdel *15* *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

*15* *15* na mě se furt 2 učitelé dívaj *15* Oni neco třeba říkaj a pak na mě kejvnou a já nevím co mám dělat tak se buď usměju nebo se podívám někam jinam *15* Hrůza... a v pondělí sem musela mazat tabuli tak si tam se mnou jeden povídal *15* Ó Michaeli to bylo hrozný *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: ahojik

*15* *15* U nás je taky nuda *15* Skoro každýmu učiteli musíme napsat kam pudem na škole... a už je to fakt trapný *15* *15* Ale to dé
  • zzj

uuuu :*

http://www.youtube.com/watch?v=UWm8 TqERvZI&feature=player_embedded#! *15* *14* *14* *14* *15*
    • zzj

Re: uuuu :*

http://www.youtube.com/watch?v=sUT6 C2CKUPs&NR=1 zname videjko *14* *15* *15*
  • mischicka

písnička

Ahoj lidi *15* Prosím vás jak se menuje ta první písnička? Vím že jí znám ale teď si nemůžu vzpomenout na její název... *7*

http://www.youtube.com/watch?v=fOwKqMKt-NQ&feature=player_embedded#!
    • zanesskaaaa

Re: písnička

Nepoznáš Billie Jean ? :DD OSTUDO !!!!!! :DD
      • polinka

Re: Re: písnička

no přesně jako *15* *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: písnička

*15* *15* pardón... stydím se *15* Já sem neska mimo tak mi to prosím vás jednou odpusťte *4* *15* *15*
    • zzj

I be there se jim upe povedla!! *4* ty housle jsou tam uzasne!! *3* upe vryvaj do oci slzy *4* *9* *15*
    • thesimsa

první je Billie Jean *15*
    • janikoz

Myslím, že tam hráli Bille Jean, I be there a Smooth Criminal *3*
  • tea301

LOVE

zdravím všechny dlouhou dobu jsem tu nebyla ... lidi, zázraky se asi dějí xD no zas tak velký zázrak to nebyl ale... moji kamarádi metalisti za mnou přišli a bavilismese o hudbě a nakonec řekli, že Michaela uznávají, že je základ popové hudby... cháýpete to? ... jako jo ale nečekala sem to, že po roku hádek tohle řeknou! :)) *4* *14*
    • jackson1

Re: LOVE

To je moc dobře, že Michaela konečně uznali jako umělce, časem pochopí všichni, jak úžasný, citlivý, starostlivý a milující člověk Michael byl *4* .
  • veronikak

Michaeli moc mi chybíš ! !

Michaeli nevím jak mám svojí bolest napsat moje srdce je na tísíc kousků rozbito.Michaeli 7.9.2010 to mu bylo už neuvěřitelních 14 let kdy jsem Tě mohla poprvé a bohužel i naposled vidět.Dne 7.9.1996 kdy jsi měl poprvé koncert v Praze a já stála před podiem byla jsem blízko u Tebe.Ten zažitek mám pořád v srdci bylo to něco krásnýho a na takový věci nedokáže člověk zapomenout! ! Tak moc jsem se na Tebe těšila,že Tě uvidím podruhé,ale bohužel osud to chtěl jinak.Tvůj koncert THIS IS IT by byl ten nejkrásnější všech koncertů těšil ses na své fanoušky jako my jsme se těšili na Tebe! !Michaeli každé ráno se probouzím s naději,že dnes uslyším,že žiješ,že jsi nás neopustil,že jsi tu námi.Tvá smrt mě pořád bolí nedokážu se s tím vyrovnat nevím co bude dál. Kdybych mohla a měla bych klíč do nebíčka,tak bych Tě s toho nebíčka ukradla zpět abys tu mohl být s nami s tvojí rodinou,ale hlavně s Tvýma krásnýma dětma !! V mém srdci jsi pořád a do mí smrti tam budeš.Už nikdy neuslyším Tvůj kouzelný úsměv Tvůj krásný smích Tvou roztomilou tvaříčku.Když se podívám na Tvojí fotku nechápu jak jsi to mohl vzdát a ze světa jít( já vím není to Tvá vina to ten nepřítel co přestíral,že je Tvůj přítel.Ty bys nikdy neodešel bez loučení nenechal bys své děti trpět vždyt jsi je tolik miloval! )Odešel jsi na lepší místo kde je láska a mír v nebíčku tam jde jsi neexistuje zlo.Kéž bys ses vrátil.... Však jednu věc vím,že jednou v nebíčku potkáme budu se za to modlit a prosit Boha aby mi to splnil.Michael I love you more and more i miss you you're always in my heart !!!♥♥♥♥
    • jackson1

Re: Michaeli moc mi chybíš ! !

Moc krásně si to napsala.... také mi Michael moc chybí, nám všem moc chybí.. *4* Michael se na nás dívá z nebíčka a usmívá se, nic ho netrápí a nebolí, určitě je šťastný..
      Nikdy na Michaela nezapomenu, je to ten nejúžasnější člověk na světě, jakého jsem kdy viděla, moc ho miluji, navždy nám bude chybět....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit